| 01.02.2009, 10:52.04 | |
Polska platforma N přestala spárovat karty s přij.Zatím jedou tyto programy,mužete kartu vyzkoušet ve vlastním přijímač HDTV .- TVP 1 - TVP 2 - TVP Info - TVP HD - TVN HD - TVN - TVN 24 - TVN CNBC Biznes - TVN Meteo - TVN Siedem - Religia TV - Wojna i Pokój - AXN - AXN Crime - AXN Sci-Fi - MGM HD - Cartoon Network/TCM - Universal - Sci Fi - Movies 24 - Kino Polska - Eurosport - Eurosport 2 - Eurosport HD - Filmbox - Filmbox HD - Filmbox Extra - Filmbox Family - Baby TV - Disney Channel - Nick Polska - MTVNHD |
![]() habr |
| 01.02.2009, 11:39.05 | |
: Polska platforma N přestala spárovat karty s přiOK,ale neví se zda je to na stálo?? :8) |
![]() misut |
| 01.02.2009, 11:40.45 | |
RE: Polska platforma N přestala spárovat karty...A co to měsíčně stojí ta sranda? Nechce se mi teď hledat. Je možno třeba jen HD? |
![]() Tomik535 |
| 01.02.2009, 11:43.09 | |
RE: Polska platforma N přestala spárovat karty...Taky by mě to zajímalo, myslel jsem ,že je potřeba registrace na polského občana jako u Polsatu Cyfrowego. Nebo to jde platit jako TNK ? :lookaround: |
![]() decmen |
| 01.02.2009, 12:00.11 | |
RE: Polska platforma N přestala spárovat karty...ze bych se i ja zacal ucit polsky :laughing: |
![]() docdoutnik |
| 01.02.2009, 12:11.24 | |
RE: Polska platforma N přestala spárovat karty...Já tuto skutečnost na jejich stránkách nenašelhttp://n.pl/ |
![]() Tomik535 |
| 01.02.2009, 12:18.16 | |
Polska platforma N přestala spárovat karty..Podívej na Laki, píšou že skončilo spárování s přístrojem,ale neví se zda na stálo,takže je vše předčasné,nemboť kartu samou ještě nekoupíš,když jsem kupoval TnKc v Těšíně tak jsem se na ni ptal na Rynku v Euro-satu a v Avansu u Kauflandu Rv |
![]() misut |
| 01.02.2009, 15:27.40 | |
RE: Polska platforma N přestala spárovat karty...poděkování samozřejmě patří habr-ovi, bude velmi zajímavé sledovat tuto nejmladší polskou platformu a to z důvodu českého filmoxu HD a je velmi pravděpodobné, že kartička by otevřela i českou stopu eurosportuHD, berte to zárověň i jako otázku,Přidáním HBO HD s českou stopou bych neváhal se stát jejich předplatitelem ani minutu nebo by mohla "N" expandovat na český trh a bylo by to ještě zajímavější R^ |
![]() Babui |
| 01.02.2009, 18:07.10 | |
RE: Polska platforma N přestala spárovat karty...no neviem, okrem TVP HD je vsetko v normale .. takze plany poplach .. nadalej paruju a okrem filmbox paketu a TVP HD nic novemozno si to zle prelozil, mozno poliackovia si zbozne zelali aby hore vymenovane programy neparovali a ty si to sem dal ako hotovu vec .. nuz stava sa |
![]() Vlado Fogo |
| 01.02.2009, 18:32.25 | |
RE: Polska platforma N přestala spárovat karty...ospravedlnjem sa hbr-ovi .. asik to naozaj bola pravda, aspon podla toho http://laki.dvhk.pl/index.php?id=92 a nasledne aj ich boardu.u mna v tomto case slape naozaj len to co som pisal vyssie |
![]() Vlado Fogo |
| 01.02.2009, 22:18.10 | |
RE: Polska platforma N přestala sphttp://satkurier.pl/news/45137/kolejne-6-kanalow-bez-parowania-kart-w-n.html |
![]() mudrsat |
| 01.02.2009, 22:37.59 | |
RE: Polska platforma N přestala spJe to trošku off topic, ale zajímavá zkušenost: Vantage 7100S,Diablo 2.3, do Diabla vložíte kartu TNK (Conax), přepnete na ESP HD na 1°W = a tma !!! Vyndáte kartu , program přes emu jede. Když dám kartu TNK do čtečky,tak se nic neděje, asi se perou verze kódování Conax. Máte někdo podobné zkušenosti? |
![]() decmen |