Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
02.02.2009, 10:42.51

Jaký přijímač s EMU a karta Skilink (Gital)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na zkušenosti se kterým přijímačem s nahraným EMU softem jedou bez větších problémů cw karty (Skylink, nebo Gital). Sám vlastním Ferdu 6318 a tam mám někdy problémy se zápisy.
Předem díky...
uživatel
broncek
02.02.2009, 10:44.17

RE: Jaký přijímač s EMU a karta Skilink (Gital...

Sorry za ten Skilink, vypadá to, že to psal dement...
uživatel
broncek
02.02.2009, 10:51.05

Pro úplnost bych napsal skylink :-)), ale k dotazu mě to super funguje ve Vantage HD7100TS, ovšem pořizovací cena může být problém
uživatel
alda10
02.02.2009, 11:01.16

@broncek

Na takovéhle ptákoviny bych se tu nikdy neptal
:))) :)))
prostě projdi si svou peněženku a vyber si z celé škály přístrojů,který by Ti vyhovoval podle toho co chceš koukat, nějaký solidní přístroj už třeba i HD/investice do budoucna/ a určitě budeš spokojen.Dnes už je výběr poměrně dobrý a přístroje většinou bez problémů,problémoví jsou akorád někdy lidi,kteří ho provozují. :8) :8) :8) :8) ,kteří místo aby si kolem toho něco přečetli a zkoušeli,tak dávají pouze hloupé otázky.
uživatel
hery
02.02.2009, 11:14.11

V pohode Openbox 810 alebo ak chceš lacnejší HD ,tak Opensat XT9500HD.
uživatel
dylan
02.02.2009, 11:20.48

Nastupca Openboxov je SHOWBOX-doporučujem. R^
uživatel
Milano 88
02.02.2009, 11:52.01

Původně jsem na toto téma nechtěl reagovat, odpověděl jsem níže:
https://www.parabola.cz/forum/topic-33711/
ale nebudu psát tazatel, ale broncek si zahrává s ohněm :fuming: :fuming: :fuming:
Není možné (nová doba), aby po hodině nezareagoval ani na jednu odpověď, když se tak vyptává...
Přímá věta:
To si sakra myslíš, že tady napíšeš nějaký blaf pak utečeš a večer si to přečteš, usoudíš co se ti hodí a ani nezabučíš nebo co? :fuming: ;P
uživatel
Babui
02.02.2009, 12:17.20

Všem děkuji za reakce, myslel jsem si také na ten Openbox, resp. Showbox, pro Babui: Musím taky dělat něco jiného než sedět v teple svého bytečku celý den na p*d*li u PC, ale nic ve zlém, samozřejmě vím, že si mohu předělat Ferdu 6318 na CW, ale zaprvé se to mého přijímače netýká a vtom druhém chci mít EMU i kartu ( a jestli si myslíš, že to je k vuli DigiTV, tak to jsi na omylu, já si ho už rok a půl platím... ).
uživatel
broncek
02.02.2009, 12:20.32

Kup už rovnou HD stb. Kažení očí už si platíš. :razz:
uživatel
Tomik535
02.02.2009, 12:44.14

@broncek
nemyslím si nic, hlavně, že jsi se ozval, ono by to totiž mohlo dopadnout tak, že by už tady neodpovídal nikdo a to by bylo lidí překvapených :bigeyes:
@Tomik 535
děkuji za fotečky,snad se ti ta situace brzy vyřeší, držím palec R^
uživatel
Babui
02.02.2009, 12:56.58

Jsem rád, že jsme si to vysvětlili, snsd ještě jedna otázka k typu přijímače: Má někdo nějaké nějaké zkušenosti s AZboxem S710-720 USB, případně combem ST710 USB v kombinaci s výše uvedenými kartami?
uživatel
broncek
02.02.2009, 13:01.16

R^ ano vysvětlili a určitě to bude sloužit jako varování pro ostatní (není to tvůj případ)
K otázce:
Veškeré české i slovenské karty, včetně nadnárodních providerů fungují bezvadně na uvedených typech i na S 710 a ST720
uživatel
Babui
02.02.2009, 13:03.32

Tak díky.
R^
uživatel
broncek
02.02.2009, 13:09.30

jj, prosím
uživatel
Babui
02.02.2009, 15:23.51

určitě to bude sloužit jako varování pro ostatní (není to tvůj případ)
Babui,za 3 dny tu bude stejný dotaz,pravidelně se zde dotazují noví nadšenci EMU,tak proč se rozčilovat a stejně jim zas odpovíš.
Jinak karty dobře spolupracují i v combo Goldenech 870 :8)
uživatel
Jarous
02.02.2009, 15:47.10

kopie mého konstatování je pravdivé, ale teď nevím, jestli to mám brát jako poklonu nebo tvé konstatování, že jako idiot tady pořád vše melu furt dokola ;P
Varování:
Upozorňuji o5 všechny uživatele HD přístrojů, že vkládání nebo vysouvání karet,CAMú, USB flešek popřípadě kabelu RS232 při zapnutém přístroji, může tento postup vážně poškodit - tyto úkony dělejte vždy ve vyplém stavu stroje
A teď uvidíš kolik čtenářů přizná barvu :laughing: :laughing: žádný, ale o tom je tato diskuse, abychom si vyměnili zkušenosti.
Vím, že jsem odpočil, ale o D-G- to opravdu není....
uživatel
Babui
02.02.2009, 15:48.21

oprava

CAMů, odbočil... ;P
uživatel
Babui
02.02.2009, 18:06.28

Ber to jako konstatování (samozřejmě bez toho idiota),já osobně si přečtu každý dotaz a vůbec mě nevadí,že se zde objevuje každý třetí den.Kdyby jsme šli do detajlů tak kolik dotazů denně by zde bylo nebýt těch stále se opakujících asi by se to zůžilo na jednu stránku za den.Toť můj názor a tak to beru. ;)
uživatel
Jarous
02.02.2009, 18:33.15

rozumím v pořádku :8)
uživatel
Babui