| 09.02.2009, 19:05.16 | |
jaký stroj pro EMUAhoj lidičky,prosím o pomoc do začátku, jaký si mám pořídit stroj, který bude umět EMU, tak abych mohl zadávat RSA klíče jednotlivých stanic? mooc díky |
![]() tomkralik |
| 09.02.2009, 19:26.02 | |
RE: jaký stroj pro EMUkterej chceš je jich dost, každej Ti poradí ten svúj. Vyber si podle nastudovaných parametrú. |
![]() pepiino |
| 09.02.2009, 19:40.45 | |
RE: jaký stroj pro EMUDoporucuji Globo Opticum 4100TSCX...cena na netu softcom.cz 1660kc |
![]() Meidny2 |
| 09.02.2009, 19:44.12 | |
Tvé znalosti nejsou zatím dobré...Vyplývá to z Tvého dotazu.Asi jsi se chtěl zeptat na nějaký stroj = myšleno přijímač, který umí EMU. Takových je celá řada. Nejlépe ovladatelné z hlediska emulace jsou přijímače na bázi Linux s Ethernetovým rozhraním. Např. Dreamboxy, IPboxy a další. Ty umí i sdílet karty a také pracovat jako server v domácnosti a poskytovat informace z karty do dalšího přijímače. Obvykle jsou vybavené i slotem (čtečkou)na kartu, která může s použitím vhodného softwaru pracovat univerzálně s kartami různých kódovacích systémů. Emulace jako nahražení potřeby karty v nich také jde, pochopitelně jen na prolomené dek´dovací systémy a providery. Klíče je potom možno updatovat třeba pomocí připojení přijímače na intenet. Prostuduj si něco o přijímačích a můžeš začít... |
![]() bob.r |
| 09.02.2009, 23:06.28 | |
bob.rAhoj nechci ti oporovat jsou to dobre primace ale otazka je jestli jsou vhodne pro zacatecniky :-/. Myslim ze pro zacatek jsou i jednodusi primace.Jinak urcite vse se da naucit-souhlas z tebou.Lukas |
![]() lak |
| 10.02.2009, 03:14.12 | |
@laka co je na nich tazke ?, pokial to dostanes nasoftovane z obchodu, samozrejme ze len ozivene citacky a bez emu, tak jednoduhsi prijimac z moznostou vlastneho triedenia fav poloziek som nevidell .. beznu uzivatelsku obsluhu zladne aj cvicena o(nevhodné slovo) a to ze ty si maturoval s tym tvojim dreamboxikom svedci tak trosku aj o IQ |
![]() Vlado Fogo |
| 10.02.2009, 06:43.15 | |
stroj pro emu to tom kralikAhoj tome.Myslím si ,že zadavat kody pres dalkové ovládání tě přece jenom přestane bavit . Tak bych měl kompromis , co takhle zadat kody buď přes Lan , pak jsou k dispozici / dreambox , inetbox , illuminati ... / nebo usb . Je tady ještě jeden faktor který musíš zvážit a to technický - jakým kódovacím systemém je program vysílán . Například pro emulaci conaxu / vysílání švédské a britské TV - paket telenor 1 W neemujuje software , ale hw modul Diablo Cam , nebo muj Qbox ONE . Takže navrh při USB např. Vantage 7100 + Diablo Cam + programátor CAS 3+ pro přeprogramování modulu . |
![]() pohosat |
| 10.02.2009, 11:50.38 | |
Vlado FogoAhoj samozdrejme ti nebudu oponovat ja jsem s nim spokojen ma tu uz asi pet let petistovku mam ji na motoru a nikdy jsem sni nemel zadny problem.Jinak jsem tu mel snad skoro vsechny modely krome Hd.A spokojenost.Jen jsem chtel poukazat ze pokud ho chce nekdo vyuzit naplno musi byt velice trpelivy,hravy a musi se tomu venovat.Jinak netvrdim ze se to neda zvladnout kdyz i ja jsem pouzival od roku 1988 analog a pak jsem presel na dreama tak jsem si pripadal jak kdyz ovladam nejake kosmicke plavidlo :))) Ale vse se da naucit a diky nekterym lidem se vecina da najit na internetu.Samozdrejme uzivatelsky pokud mu nekdo nahraje soft.takje jeho uzivani docela jednoduche.Lukas R^ |
![]() lak |