Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.02.2009, 23:37.46

HUMAX CR-FOX CI - zkušenosti

Zajímalo by mne, zda máte někdo zkušenosti s HUMAX CR-FOX CI. Přijde mi špatně citlivé dálkové ovládání (ten samý problém jsem ale měl i u DIGI TV - Humax) a po zapnutí se pohne obraz na stranu, ale pak už je vše O.K. Jinak mi přijde docela prima, tak by mne zajímalo, jaký máte na to názor. A ještě ... mám v něm modul TechniSat MultiCrypt 1. Nevíte, jak to bude přepínat, když tam vložím např. GITAL pro ČR a do přijímače Skylink pro Slovensko, zda to bude přepínat v pohodě a nebude to zlobit? Předem díky.
uživatel
mmatyas
10.02.2009, 06:29.54

re :

Ten Humax nebyl špatný přístroj.Problém s DO jsem neměl ani u jednoho.Karty v CI a rozhraní se ti hádat nebudou.U někoho jsem viděl nějaký
o name a v něm dvě uni čtečky s Gital ČR,SR a ještě EMU navíc.Programy CS Linku na něm naskakovaly rychleji,než na tom Humaxu.
uživatel
lubbik
10.02.2009, 11:41.28

RE: HUMAX CR-FOX CI - zkušenosti

Dnes jsem otestoval všechny možné kombinace Gital (0D0F), Skylink (0D03) a modrá Skylink (0D70) karet v tomto přijímači. Moduly, které jsem měl po ruce byly - modrobílý Philips a asi rok staré Irdeto CW.
Vše funguje korektně, v jakékoli kombinaci, kódované programy jsou dekódovány kolem 1 vteřiny! R^ R^ R^
uživatel
Zip
10.02.2009, 12:09.27

re :

No mě právě 1sekunda přijde na dnešní dobu relativně dlouho.Třeba Kaony230cx,570cx Topfieldy6000cr,nebo Fergusony 8800/8900HD jsou rychlejší,mám na mysli funkčnost ve vestavěné čtečku karet,ne v CI rozhraní,tam mě přišel nejrychlejší combo přístroj Golden-Interstar,to bylo až neuvěřitelné.Zase je třeba říci,že Humax má trochu lepší obraz.
uživatel
lubbik
10.02.2009, 12:56.46

RE: HUMAX CR-FOX CI - zkušenosti

Ano, Humax má v těchto modelech velmi slušné A/V obvody, jistě by mohl poreferovat Zorbas. :)))

Dobu přepínání kolem 1 sec. jsem myslel mezi jednotlivými kartami (čtečka/modul). Přepínání mezi programy dekódovanými stejnou kartou je okamžité! :-/
uživatel
Zip