| 14.02.2009, 18:49.24 | |
Ještě jednou optický kabelUž jsem to tady řešil tři dny zpátky. Prostě kabely odcházejí. Dneska jsem koupil opět nový a hraje.Pro Antonína:hokej v tom opravdu nemám, vím jak to mám zapojit a jak nastavit. Nemyslel jsem s tím nějak hýbat, špatně jsem se vyjádřil. Prostě když jsem na koncovku kabelu trošku přitlačil, tak to blblo. Dneska s novým kabelem můžu hýbat, tlačit na koncovky a všechno v pohodě. Během měsíce čtvrtý kabel. Ty staré jsem hodil na vyzkoušení kámarádovi a prostě nehrají. Tomik535:nejsem na tom zase tak špatně, abych nevěděl že se má sundat ta krytka(čepička) |
![]() cicek |
| 14.02.2009, 18:58.17 | |
RE: Ještě jednou optický kabel:))) Nemyslel jsem to špatně, ale pochop, nám 4 kabely za měsíc neodcházejí.. |
![]() Tomik535 |
| 14.02.2009, 19:07.31 | |
RE: Ještě jednou optický kabelMožná jsi měl neuvěřitelnou smůlu.Ale je to málo pravděpodobné. Hledal bych záškodníka...který láme kablíky ... a případně i destruktivně zkoumal, co je těm čtyřem. Rozhodně je to hodně abnormální stav, ale na dálku se více říct nedá. |
![]() Antonín |
| 14.02.2009, 19:20.58 | |
RE: Ještě jednou optický kabelKdyby to byla smůla, to bych byl rád. Už jsem z toho na prášky. Na těch kabelech není žádná známka mechanického poškození. Záškodník taky nehrozí. Jeden známy mi ještě tvrdil, že může odejít teplem. Jestli prý nebyl někde opřený o sat nebo receiver. |
![]() cicek |
| 14.02.2009, 19:51.33 | |
RE: Ještě jednou optický kabelVelké zahřívání na jednom lokální místě taky asi může způsobit prasknutí.To případné mechanické poškození by nebylo vidět. Dvěma prsty to zlomíš. Aby to nebylo jak s tím skohy scartem...o kousek vedel. |
![]() Antonín |
| 14.02.2009, 21:11.19 | |
RE: Ještě jednou optický kabeljsou přece v záruce ne? |
![]() poky1 |
| 14.02.2009, 21:26.52 | |
RE: Ještě jednou optický kabelNo jo, to je dobrý nápad.Jim to bude divné a lépe dosáhnou na experta, který přijde na to, v čem je problém. |
![]() Antonín |
| 14.02.2009, 21:50.46 | |
RE: Ještě jednou optický kabelV záruce jsou, ale já si od takových drobností nenechávám paragony, takže smůla. Takové zákazníky oni potřebují. |
![]() cicek |
| 15.02.2009, 00:43.29 | |
RE: Ještě jednou optický kabelparagon není třeba,stačí svědek,který potvrdí,že jsi to kupoval u nich a kdy,kopii paragonu musí mít a dohledat u sebe |
![]() pierrepetr |