Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
15.02.2009, 12:53.16

Multipřepínač

Zdravím , chci se zeptat jestli nevíte o nějákém rozvaděči do zdi na tento multipřepínač:
http://www.lestra.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=878

dÍKY MOC
uživatel
Stanowi94
15.02.2009, 12:57.24

RE: Multipřepínač

Multipřepínače nejsou vysoké, asi bych použil nějaký el. rozvaděč, určený k zabudování do zdi.
uživatel
mirasat
15.02.2009, 13:04.36

Myslel jsem, hluboké ;) .
nevím, zda tento Konig umožňuje regulaci úrovně jednotlivých vstupů, každopádně je to vhodná funkce.
Ty rozvaděče mají výhodu, že jsou dodávány i s dvířky, mohou koukat i dva milimetry nad omítkou, nebo být naopak o pám milimetrů utopené a dvířka to zakryjí. Jsou orientovány vesměs na výšku, ale není problém je zabudovat vodorovně (otvírání dvířek vadit nebude, dvířka jsou snadno odmontovatelná). Vyrábí je například Hager....
uživatel
mirasat
15.02.2009, 13:10.04

to mirasat

nemá,mám to pro jednoho kamaráda a chce to zabudovat jaká konkrétní rozvaděč bys doporučil,může být klidně trochu větší :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
Stanowi94
15.02.2009, 13:26.45

Omlouvám se má to regulaci..
uživatel
Stanowi94
15.02.2009, 15:58.28

Myslel jsem třeba rozvaděč řady Volta od Hageru - 12 modulů, 3 řady. Nasádrovat ho vodorovně. Dvířka komplet plechová - bílá. Zbyde ti pajšl rozvaděče, se kterým se můžeš nechat barevně vyfotit.

Jsou tu i jiné možnosti:
http://shop.atoselektro.cz/krabice_plastova_380x300x120_mm/Z2855
Tohle je ale moc vystouplé.

Takže bych změřil rozměry toho multipřepínače, dal bych rezervu ze všech stran kvůli ohybům koaxiálních kabelů a místo pro zásuvku 230 V (např. v úzkém provedení) a podle toho hledal krabici. Mají je třeba v Omku, ale nezdají se mi ty rozměry a navíc, čím větší krabice, tím víc se prohybá při sádrování...a pak začistit obyč víčko...

Taky to můžeš udělat zednicky a zadeklovat kusem bílého plastu na míru....na 4 až 6 hmoždinek.
Existují i samostataná dvířka, ale zase je to věc rozměrů, v kterých je seženeš.
uživatel
mirasat