| 17.02.2009, 01:07.50 | |
Skusenosti s jTAG routerumal by som zaujem o flash mojho belkina nakolko mi nejde na nom moje aDSL-ko, je nejaka moznost, robil to tu uz niekto? Popripade este otazocka, dostal sa mi do ruk router kde bol omylom pripojeny zly adapter, ono na nom sice parametre suhlasili ale je mozne ze bola opacna polarita. Ma to este cenu niekam posielat na opravu?Co myslite?Poripade niekto tu kto by si trufol? |
![]() hopkok |
| 17.02.2009, 01:47.27 | |
RE: Skusenosti s jTAG routerumyslis ze je to vhodna otazka na satelitne forum ??neskusal si nejake technik dsl forum ? |
![]() Vlado Fogo |
| 17.02.2009, 07:15.42 | |
RE: Skusenosti s jTAG routerupokud ti nejde dsl, tak je problem v lince nebo je modem v kopru. pochybuju ze flashem modemu neco vyresis. zkus jinej modem a je to |
![]() bublajs |
| 17.02.2009, 08:34.18 | |
RE: Skusenosti s jTAG routeruZahoď to a kup si za pár stovek nový(např. na Aukru). Člověk, který to umí opravit, má takovou hodinovou sazbu, že to co Ti radím je nejlevnější řešení. I bohaté firmy(O2)si nemohou dovolit takový luxus, jako jsou opravy modemů, tel.přístrojů atd. a hází je rovnou do koše. |
![]() migr |
| 17.02.2009, 08:49.03 | |
RE: Skusenosti s jTAG routerusvata pravda |
![]() rudo281 |
| 17.02.2009, 10:29.54 | |
RE: Skusenosti s jTAG routeruno neviem ci to je vhodne na sat. forum ale viem ze tu chodia odbornici a vedia casto poradit aj mimo problematiky. Novy router uz mam tak som sa chcel dozvediet ci to prasknem prec alebo este sa nieco s tym da. BTW: je to modem router a nefunguje mi na nom pripojenie na T-COM, proste po zadani potrebnych udajov ani skrk |
![]() hopkok |
| 17.02.2009, 10:48.58 | |
RE: Skusenosti s jTAG routeruna niektorých to ani nerozbeháš, potrebujú pred seba ešte modem, bol to Topcom a podobné, ale nepamätám už presné označenie, ale bolo to vždy nakreslené na krabici. |
![]() pepiino |
| 17.02.2009, 12:24.22 | |
RE: Skusenosti s jTAG routeruno to viem ale mam tie routery 2, pred jeden idem modem, ten slape, ten druhy ho v sebe ma! ale ani skrt |
![]() hopkok |
| 17.02.2009, 15:17.20 | |
@hopkokfraza o vhodnosti bola preto ze tu ti skor ludia pomozu so satelitom, teda maju dumpy sat strojov .. skus zagooglit ci existuje podobne taketo forum na modemy a mozno sa dopatras k nejakemu schodnemu vysletku.napriklad na asusy existuje aj laicky postup nahratia softu cez jtag a pod |
![]() Vlado Fogo |
| 17.02.2009, 17:11.19 | |
RE: Skusenosti s jTAG routeruved prave na asus som nasiel, pisal som na servis Belkin do CR tak cakam na odpoved ale viacmenej mi to uz je jedno...ide o to ze uz z principu to nechcem vyhodit |
![]() hopkok |