| 18.02.2009, 23:04.55 | |
Zip na black listu?zdravím, celý večer, jsem se nemohl zůčastnit a zjistil jsem, že kolega Zip má zákaz.Co se stalo? Ani jsem nenašel nic, kde by na něco reagoval či napsal. Možná již bylo téma smazáno. Pokud se opět ostře pustil do Gitalu vůbec se nedivím, po tisícovkách prodaných karet určitě utrpěl po tisícovkách dotazů tváří v tvář, proč se musí doplácet a za co, tak nevím... Děkuji za reakce |
![]() Babui |
| 18.02.2009, 23:27.45 | |
RE: Zip na black listu?Já mu říkal neryj furt do nich, nebo že by něco jiného? |
![]() Tomik535 |
| 18.02.2009, 23:30.41 | |
RE: Zip na black listu?jsme jen mravenci,ráno se probudíš a zjistíš ,že nežiješ,je to smutné,že ani pozůstalí nemohou vědět proč |
![]() pierrepetr |
| 18.02.2009, 23:35.37 | |
RE: Zip na black listu?Tiež som ostal prekvapený, žiadny jeho príspevok som nenašiel a to ani pod článkami. Posledný je tuším zo včera cca okolo 12-tej...@pierrepetr : súhlas, hlavne s tou poslednou pasážou. |
![]() Ferrari |
| 18.02.2009, 23:36.16 | |
RE: Zip na black listu?osobně se mu nedivím, vždyť je přímo na ráně, nespokojený klient, že mu zase něco nejde ;P nehledá info proč nebo co, ale zavolá nebo zajde za prodejcem a pokakej se z politiky obchodní tedy, která je tak nepřehledná :fuming:a to ještě, když se sejdou dva na maloměstě, kde je typická závist a jeden má skylink a druhý gital, tak to je potom nářez -jeden nemusí platit druhý ano, takhle to totiž berou |
![]() Babui |
| 18.02.2009, 23:42.53 | |
RE: Zip na black listu?Že by to psychicky nezvládl a preventivně sem pro své zklamané zákazníky nahodil aktual keys.. :scared: |
![]() Tomik535 |
| 18.02.2009, 23:48.57 | |
RE: Zip na black listu?Zip je kliďas, možná to má za to, jak se otřel do paraboly, že jako jediná neinformovala, že skylink začne naostro od 1.dubna nabízet ve svém HD balíčku 8 programů.......taky mi to nejde __________________________________________________________________________________ při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. Předejdete tak zbytečným starostem. |
![]() Babui |
| 19.02.2009, 04:59.05 | |
RE: Zip na black listu?jo přesně. parabola tu novou připravovanou změnu u skylinku těžce nese, protože pro gital to bude znamenat značný problémy |
![]() vortimond |
| 19.02.2009, 07:08.05 | |
RE: Zip na black listu?Vortík: ja myslel,že jsi z těchto názorů již vyrostl....moc dobře víš,že to je blbost.....Se Zipem to musel být nějaký důvod jiný nežli kritika.....kritici jsou potřeba,pokud mají pravdu a nezesměšnují....nebo žeby právě proto se rozlouči,protože neměl pravdu a zesměšnoval?? |
![]() cb21 |
| 19.02.2009, 07:15.45 | |
Zip na black listu?Ale třeba Vlado ten zesměšnuje skoro každeho-a je sprostý jak dlaždič a nic se neděje :O |
![]() donkarlos |
| 19.02.2009, 08:25.34 | |
RE: Zip na black listu?Kdo si nebude jasně uvědomovat, že pánem tady je číslo 007, půjde. Číslo je číslo.V mládí na vojně to tak bylo dycinky. Čím větší, tím více na šikaně trvalo. Když Zip odprosí, tak ho určitě nějak pustí zpátky. A když neodprosí, protože se mu to bude eklovat, tak musí psát jedině jinam. Tady už jako Zip nenapíše ani čárku. Taky by mne zajímalo, co provedl? |
![]() Antonín |
| 19.02.2009, 08:39.40 | |
RE: Zip na black listu?Sústavne sa tu porušujú pravidlá , takže sa ani nedivím. No ale to sa môže stať každému , aj mne . Treba si však uvedomiť , že nie sme doma . Takže zo slušnosti nikoho nenapádať. Ale to najhlavnejšie je netárať ,nedrýstať a neosierať druhú stranu. V dnešnom civilizovanom prostredí má určite každý doma Srák-box. Môže si to tam nechať. Niekto za server zodpovedá . |
![]() oneeeee |
| 19.02.2009, 08:58.00 | |
@AntonínZa vyhozením Zipa není 007. Než něco takového začnete tvrdit, prosím, ověřte si to, zda je to skutečně pravda. |
![]() redakce |
| 19.02.2009, 09:01.35 | |
@vortimondTo, co jste napsal je pěkná blbost. Webu parabola.cz je naprosto jedno, jaký z těch dvou distributorů karet má nabídku programů. Je to jejich podnikatelské riziko do čeho budou investovat. |
![]() redakce |
| 19.02.2009, 09:02.45 | |
@cb21Ano, důvod byl naprosto jiný! |
![]() redakce |
| 19.02.2009, 09:06.27 | |
@BabuiMožná kdybyste znal podrobnosti, věděl byste jak to je. Tak trochu naznačím: Nejprve dostanou info chlebodárci, pak ostatní a nakonec parabola.cz. Proto jste se info doposud odtud nemohl dozvědět. Problém Skylinku je v jejich nezájmu o komunikaci. V tom je ten jejich největší problém. V podstatě s personálními změnami v této firmě k žádnému posunu nedošlo. |
![]() redakce |
| 19.02.2009, 09:07.49 | |
@oneeeeeNěkdy to porušování Pravidel překročí mez, kdy Vám nezbyde nic jiného, než přistoupit k iurčitým opatřením. |
![]() redakce |
| 19.02.2009, 09:10.57 | |
4redakceTak ten důvod uvedu a nemalu ptákoviny jak v parlamentu... |
![]() polulin |
| 19.02.2009, 09:20.02 | |
@polulinNevím, proč zrovna Vy byste to měl vědět. :lookaround: |
![]() redakce |
| 19.02.2009, 09:29.10 | |
RE: Zip na black listu?No dyť to říkám, jako někde v parlamentu :-)) |
![]() polulin |
| 19.02.2009, 09:37.07 | |
RE: Zip na black listu?Jejdamane i nick redakce nám tak nějak zbondovatěl.Jménem všech účastníků fóra parabola.cz si dovoluji uctivě prohlásit: my víme, že nemáme žádné právo něco vědět. A v podstatě to ani tak vědět nepotřebujeme. Na Farmě zvířat se taky muselo někdy postupovat přísněji :-) Mlíkař se taky ztratil, aniž by se co nějak kdo dozvěděl. Znáte to... Ale jeden důvod by tu byl: co kdyby udělal nevědomý polulin to samé, co ten Zip? Nebo i já? Ne schválně, ale z nevědomosti, z mladické nerozvážnosti, nebo stařecké demence. Co pak? Hele, že vždycky vyrazíte znalé lidi, co nepíšou vulgární příspěvky, to se docela divím. To přece nedává smysl, nechat si tady jenom hulváty a trumbery. Ledaže nejde o nic, co má něco společného s fórem. Že by vám ti lotři Jaivan, Zip lozili za manželkou? Ale tomu nezabráníte když jim dáte ban na fóru. Je třeba koupit psa, nebo tak něco :-) |
![]() Antonín |
| 19.02.2009, 09:49.22 | |
@ redakcePri takejto odpovedi (Nevím, proč zrovna Vy byste to měl vědět) sa tu cítim ako v komunistickom lágru. |
![]() Crescenzio |
| 19.02.2009, 09:51.52 | |
Souhlas s Antonínemhlavně když si přečtu některé urážky od TechnikaTKR, který si tady vesele píše dál a redakci nevadí.Ale Zip, který sice okatě ale slušně preferuje Skylink, což se zřejmě redakci nehodí do krámu, ten dostane ban... Rv |
![]() kaspi |
| 19.02.2009, 09:53.35 | |
@CrescenzioMáte špatné pocity.Z webu parabola.cz jsme nevyhodili nikoho za jeho názory ale zpravidla za jeho chování. |
![]() redakce |
| 19.02.2009, 09:54.50 | |
@kaspiDůvody jsou jiné, než ty, které mi zde neustále čtenáři podsouvají. Důvody jsem naznačil v předchozí odpovědi. |
![]() redakce |
| 19.02.2009, 09:58.01 | |
kaspi:Uklidni se chlapče. Navíc na svém webu si může redakce dělat co chce a jestli s tím máš problém, tak si otevři někde svoje vlastní diskuzní fórum a tam si toleruj co chceš a koho chceš... |
![]() technikTKR |
| 19.02.2009, 10:03.05 | |
RE: Zip na black listu?Možná kdybyste znal podrobnosti, věděl byste jak to je. Tak trochu naznačím: Nejprve dostanou info chlebodárci, pak ostatní a nakonec parabola.cz.Tak podla Vas je ulohou redakcie sediet na zadku a cakat kym k nim nejake info zo Skylinku pride? Takto si predstavujete pracu novinara. Myslite ze na konkurencnom webe cakali az k nim pride info o hd programoch a rozhovor s riaditelom Skylinku? :O |
![]() PEPE8989 |
| 19.02.2009, 10:06.59 | |
@PEPE8989Pepo, tak to není. Špatně jste si to vysvětlil. Rv |
![]() redakce |
| 19.02.2009, 10:16.36 | |
RE: Zip na black listu?Rozhodně by redakce asi měla o takový významný novince (nebo spíš několika novinkách, který se v tom rozhovoru zmiňovaly) nějakým způsobem informovat. Filmový kanál Film+ sleduje sice možná rekordních 363 tisíc diváků týdně, ale to je prostě proti tomu co chystá Skylink hodně slabý kafe. |
![]() vortimond |