| 23.02.2009, 15:58.30 | |
Sab Ultimate HDPomoze mi niekto z Ethernetom. CHcel by som sledovat FilmBox HD. Moj imail. jozefpet58@pobox.sk DAKUJEM |
![]() Pipo |
| 23.02.2009, 16:13.21 | |
RE: Sab Ultimate HDAlebo aspon poradte niejake stranky |
![]() Pipo |
| 23.02.2009, 16:34.18 | |
RE: Sab Ultimate HDPohladaj si stranky, ktore sa venuju Octagonu - je to skoro to iste. |
![]() grantec |
| 23.02.2009, 16:49.06 | |
RE: Sab Ultimate HDZajímalo by mě jaké máte úspěchy z Ethernetem na Sabu.Stále se k tomu nemůžu dokopat.I když jsem si něco přečetl nevím vůbec jestli to má nějaký význam.Děkuji.Jinak manuál je na stránkách kde jsou i aktuální SW.Pipo mám dojem,že jsem ti je psal. |
![]() Liska |
| 23.02.2009, 16:58.19 | |
RE: Sab Ultimate HDhttp://www.freecardsharing.com/free.htm |
![]() PopoDag |
| 23.02.2009, 17:05.12 | |
@Pipoa oficialnu kartu mas ??kua neviem preco prevlada taky nazor ze ked si kupim prijimac z ethernetom ze mi pojde vsetko mozne od vymyslu sveta.. to je sice z casti pravda, ma to vsak jeden hacik a to ze na druhej strane dratu musi ktosi byt a musi vlastnit a hlavne platit tu ktoru kartu @Liska ked si to das prerobit na octagon tak budes mat aj ty uspechy |
![]() Vlado Fogo |
| 23.02.2009, 17:20.45 | |
RE: Sab Ultimate HDVF Kdybys nám to neřekl že na druhé straně drátu musí být někdo z ofic,kartou tak by sme to ani neveděli..My si doposud všichni myslíme že to jde automaticky samo..Tady nejsou uplně všichni dementní. I když tak chytrej jako ty tady není nikdo to je jasný |
![]() pat |
| 23.02.2009, 17:23.34 | |
RE: Sab Ultimate HDVlado prosim,Octagon zvládá Ethernet lépe než Sab?Rozumím tvé otázce,chodíme oba na vícero fór.Byl bys tak laskavý a odpověděl mě tedy na oba dotazy?V čem je Octagon lepší než Sab a má to smysl přefleschovávat na Octagon.A k tomu Ethernetu,nemám nikoho na druhé straně drátu,má smysl jenom laborovat.Děkuji za solidní odpověď. |
![]() Liska |
| 23.02.2009, 17:25.13 | |
@pattak si precitaj este raz 1 prispevok.dementni nie su vsetci, iba zopar prisluhovacov bez vlastneho nazoru, ale to je o inom .. ja som pisal vo vseobecnosti a ver mi ze na servis mi pride aj zopar dreamov z poznakou: ! .. a ked mi ho opravite nahrajte mi tam software s ktorym mi pojde premiere z internetu .. takze tolko k tebe |
![]() Vlado Fogo |
| 23.02.2009, 17:27.38 | |
@Liskapokial mas nieco taketo : SAB Ultimate HD Super Plus tak preflashovanim ziskas hlavne lepsiu podporu.. u octagonu vychadza novy soft cca kazdy 2 tyzden vzdy z nejakym vylepsenim .. posledne je to myslim automaticke odpajanie HDD po urcitom case co napriklad taky IPBOX nema doterazky |
![]() Vlado Fogo |
| 23.02.2009, 17:29.21 | |
@VFOK.Tak to ok to je jiná.Tak jestli je to tak jak píšeš tak asi najivních lidí je pořád dost a dost.. |
![]() pat |
| 23.02.2009, 17:39.49 | |
RE: Sab Ultimate HDDostal som raz email , prečo mu nejde zdieľanie na astru 19,2 , aj keď má sat prijímač pripojený na internet. U kamaráta mu to ide ,ale doma nie. Nakoniec vysvitlo že je otočený na thor a on si myslel ,že tie programy na astre mu pôjdu cez internet a nemusí sa natáčať. |
![]() oneeeee |
| 23.02.2009, 17:51.45 | |
RE: Sab Ultimate HDVlado díky za odpověď.HDD zatím nepoužívám,ale asi se na to zaměřím dříve než na ten Ethernet.Jinak SW sise vychází na Octagon snad každých 14dnů,ale zdá se mě,že v nich není nic tak závratného abych si Saba degeneroval.Snad čeština v TXT,ale ten využívám sporadicky.Přesto by mě zajímalo jak je to z tím přefleschováním,kdo to dělá a co to obnáší. |
![]() Liska |
| 23.02.2009, 23:53.44 | |
RE: Sab Ultimate HDno pokial to beries ako degeneraciu radsej to nechaj tak .. nic nepokazis,nic nove sa nemusis ucit |
![]() Vlado Fogo |
| 24.02.2009, 08:22.55 | |
RE: Sab Ultimate HDstou podporou u octagona jsi Vlado vedle jak ta jedle,maji uplne stejnou podporu,akorat lidi od octagona bez zkouseni strileji vse na net ,proto to tak je.Lidi od saba to dostavaji stejne.Nebo si myslis ,ze turci neco vyvijeji? |
![]() maly mike |
| 24.02.2009, 08:29.58 | |
To LiskaLiska napísal:ajímalo by mě jaké máte úspěchy z Ethernetem na Sabu - myslíš nejaké pripojenie na freecardservery ? Mám Octagon a niečo chodilo,adresy som mal z ývalých stránok ab-fora.Použiteľné iba na krátku dobu.Píšeš,že nič závratného na nových softoch pre Octagon nevidíš - to je možno pravda,ale malými krôčikmi postupuje tento soft dopredu.Pre mňa veľmi dôležitým krokom v softe je uspatie HDD - preto som si hneď kúpil 2,5HDD a šupol som ho dovnútra,šlape krásne. PS. Vlado,na IP Boxoch mi uspávanie HDD funguje.Ak Ti pomôže,pošlem Ti aj aký firmware používam. |
![]() Rasto |
| 24.02.2009, 12:24.23 | |
@maly mikeok, beriem .. nabuduce si vyskusam z optiboxa urobit SAB-a a porovnam@Rasto daj pokoj, ťan ťon tin masarikbox nechcem uz ani vidiet .. to mas kazdy tyzden ine firmware , ktory pouziva inu databazu takze musi byt aj iny PC editor. je v tom taky gulas ze ani sam korejcik nevi co je co :laughing: |
![]() Vlado Fogo |
| 24.02.2009, 17:49.32 | |
RE: Sab Ultimate HDTakto lamat palicu nad Ipboxom so skvelym hw a este lepsou sw podporou... :))) |
![]() grantec |