| 24.02.2009, 02:02.25 | |
Pro AntonínaRE: Antonín , čo robiť keď je málo dier..? :-)Toníku,netvrdím že ten zvuk z tv je špička.Ale celý den určitě neposlouchám vše z domácího kina onkyo.Proč? No protože tam nejsou programy které si to zaslouží.Třeba zprávy poslouchám přes tv.Nebo dokumenty.Ale filmy,hudbu a ostatek z DVD a Blu-ray a satelitu mi valí přes onkyo.Ano je to vykopávka,která mi už nekolik let šlape,ale mezi novinkama mi chybí jen nové dekodéry a více vstupů toslinku.HDMI určitě ne.Ty mám 4 v tv.Myslím,že tvá rada nebyla na místě.Dotaz byl,jak zvětšit počet HDMIvstupů.Bylo by to trošku nepohodlné kvůli přepnutí HDMI mít zaplý Onkyo receivr když se díváš třeba na správy.Co k tomu dodat? Komu jde jen o množství vstupů HDMI doporučuji koupit LCD nebo PLASMU s dostatečným počtem HDMI vstupů.Tím můžete využít i méně kvalitní domácí kina které nedisponují baterií vstupů HDMI.Když budete volit nové komponenty,tak je dobré zvolit přístroje s maximálním počtem všech dostupných vstupů a výstupů,at HDMI,optika či koax a ostatních. S pozdravem mudr.sat |
![]() mudrsat |
| 24.02.2009, 08:38.09 | |
RE: Pro AntonínaBrrr.Zprávy poslouchat přes šustítka. A proč? Proč neslyšet mluvit toho člověka skutečně nezkresleně? Jakoby byl v té místnosti? Protože je špína zažraná? V místnosti budu mít audio vybavení za hromadu peněz, budu koukat na dokonalý obraz v HD ze studia, a k tomu mi budou šustit reproduktorky z TV. Jak to máš asi sestavené, že musíš něco zapínat zvlášť? Brrrr. Vše se musí zapnout jedním tlačítkem! Ale kdo chce mít věci, jako mudrsat nebráním. Jenom se možná trochu budu usmívat pod fousy, až to někde uvidím. Velmi dobře se k tomu hodí DVD rekordér. Nutno koupit scart se zlatými konektory. A tu televizi propojit přes CVBS video, nač HDMI? Kdž to končí šustítkem. (K vidění jsou podobné srandovní hrůzy poměrně často). Mercedes a v něm koza byla i ve filmu, tak co. |
![]() Antonín |
| 24.02.2009, 10:57.41 | |
...len tak,bokom...Dnes ráno som prišiel z nočnej smeny,ale ani si neviem predstaviť,ako by som zaspával(keďže som celú noc nespal,ale robil),že by mi efekty hučali okolo hlavy. Áno, receiver to prepiná,ale len keď je zapnutý(je to myslím písané tretí krát).Takže môj receiver s dvomi vstupmi a jedným výstupom je prepojený optikou.A všetko funguje,ako má. |
![]() gugel |
| 24.02.2009, 11:45.00 | |
Pro ToníkaToníku,taky mám fousy.Brrrrrrrrrrr.DVD rekordér je staršího data a protože nemá HDMI výstup,tak ho nebudu házet do popelnice,když šlape.Říkám že mám 4 HDMI v LCD.Říkám že ty šustítka zapínám jen na něco.Jinak vše poslouchám přes onkyo.Nemám zatím univerzální ovladač abych to mohl zapínat jedním stiskem.Uvažuji o logitech harmony.Toníku,Toníku už nejsi nestraný.Tlačíš se k levici zatímco ti pravice utíká.Měl bys poradit oběktivně oběma stránám.Každý se nechce zbavovat svých krásných starých strojků.Měj se hezky.S pozdravem mudr.sat |
![]() mudrsat |
| 24.02.2009, 16:44.38 | |
RE: Pro Antonína@mudrsatMohl jsi se hned elegantně vymluvit, že je v tom "ženský faktor", já bych tě pochopil první. Vzpomínám, že když jsem ještě bydlel s bejvalou, receiver jsem vždy zapínal až já.. :))) Né, že by o této možnosti nevěděla, ale jí to nijak netrápilo ;) Pro to kvokání ze sama doma, pojišťovny nebo ordinace je to stejně jedno.. :scared: Nebo že by koukala i na něco jinýho.. :scared: :laughing: |
![]() Tomik535 |