Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
25.02.2009, 10:13.37

TechniSat Digit HD8S a formát USB disku

Ahoj, když chci využívat PVR funkce, musím USB disk naformátovat přístrojem (file system TSD_V2). Po naformátování však už disk není čitelný na PC. Nevíte jestli existuje nějaký ovladač nebo program ve win XP, který by data USB disku zpřístupnil?
uživatel
TomOv
25.02.2009, 10:43.40

RE: TechniSat Digit HD8S a formát USB disku

Tento satelitní receiver zatím nemá funkci PVR!!! Dle slov Omka se na tom pracuje a měl by příslušný software být někdy v měsíci březen. Celkem by mě zajímalo, jakým způsobem - zda to mrsknou přes satelit, nebo na svoje stránky. R^
uživatel
Dejf
25.02.2009, 10:48.57

Dejf
A copak je tohle? Viz. stránky TechniSat

Software-Version 2.40.0-1195c
Herausgabedatum: 20.02.2009
- Allgemeine Verbesserungen
- Neue Features: USB PVR Funktionalität
uživatel
TomOv
25.02.2009, 11:53.45

Prostě mi věř, ty přijímače, který se u nás přes oficiálního zástupce TechniSat (omko) prodávají - funkci PVR nemají.
uživatel
Dejf
25.02.2009, 13:50.17

Dejf
Jasně že prodávané přístroje PVR funkci nemají. Ale stačí nahrát nový SW z Technisatu a máš tam PVR i funkční Ethernet.
uživatel
TomOv
25.02.2009, 13:54.26

Oficiálně to zatím možné není, kdyby ano, tak už jsis to tam stáhnul a funkci PVR užíval. Prodal jsem jich už pár (Tech.Digit HD-8S) a víceméně jsem je prodal jen díky tomu, že jsem zákazníkům slíbil, že funkce PVR bude brzy.
uživatel
Dejf
25.02.2009, 14:51.43

Nový SW jsem stahoval minulý týden a PVR funkcí už si užívám. Jelikož je nový SW na stránkách Technisatu, předpokládám že je oficiální. Poblém je v tom, že když USB disk naformátuji Technisatem, už ho nenačtu v PC.
uživatel
TomOv
25.02.2009, 15:03.27

Teď jsem mluvil se servisem Omko, oni o novém fw vědí od pondělí, ale zatím ho netestovali. A co se týče záruk, tak samozřejmě je to bez problému, pokud je to stažené z oficiálních stránek Technisatu a to tento firmware je. Takže nevidím problém. Sám už ho mám také a zatím vše v pohodě.
uživatel
xroman
25.02.2009, 16:49.42

Technisat digit HD8 to Dejf

Milý pane prodejče nic ve zlém, neměl by prodejce být předem informován o novém fw pvr?Jistě by to usnadnilo prodej obzvlášt kdy se jedná o znač. výrobek.
uživatel
MONY
25.02.2009, 18:27.25

Keď som sa zaujímal o tento prijímač som u nemcov na technisat fóre čítal, že pokial chceš preniesť nahraté video do pc, musíš ho najprv prekopčiť zo zadného usb disku naformátovaného z prijímača na predný usb disk na ktorom je formát fat32.
uživatel
Dukeso
25.02.2009, 20:25.22

Dukeso
Ano, takto to funguje. Ale je to práce navíc, zadní disk nemůžu použít k něčemu jinému a velikost souboru na FAT32 je 4GB.
uživatel
TomOv
26.02.2009, 09:11.17

@TomOv - prosím poraď, co za HDD disk připojit a jestli jde nahrávat i na USB klíčenku (jaká velikost, rychlost atd.) Nechci zkoumat něco, co jsi třeba ty už zkoušel - řešil.
uživatel
xroman
26.02.2009, 10:09.31

Já používám HDD Samsung S2 Portable 320GB a zatím spokojenost. Pokud se s HDD nic neděje, po 5 minutách se vypne.
Nahrávat můžeš na cokoliv, co jde připojit, musíš to ale přístrojem naformátovat - zkoušel jsem HDD, klíčenku, SD kartu.
V menu je funkce test rychlost, takže je asi nejjistější vyzkoušet klíčenku takto.
uživatel
TomOv
26.02.2009, 15:38.43

Zkoušel jste už někdo zapojení do sítě? V původním fmw ještě ethernet nefungoval. Chtěl bych nahráné pořady stahovat do pc po drátu.
uživatel
Sasi
26.02.2009, 16:11.43

Sasi
Budu zkoušet přes víkend. Pak dám vědět.
uživatel
TomOv