Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
20.03.2009, 09:03.57

prodloužení UPC karty - podmínky

Mám předplacenou kartu UPC, za nedlouho končí platnost a tak jsem jim posílal dotaz, jaké jsou podmínky pro prodloužení. Je to pár dnů, co mi volali a že to mám delší dobu, bla bla, takže mi nabídnou výhodnou nabídku, ať platím 499 měsíčně za Rodinu + HBOs + Cinemax. Vzhledem k tomu, že když si půjdu koupit novou předplacenku, tak to mám za 6 táců ročně a i když nejsem kdovíjaký expert na matematiku :-) nevidím tedy v jejich nabídce extra výhodu. To, že nepošlu šestku najednou, ale po částech je pro mne irelevantní. Co navrhujete? Dá se někde sehnat předplacenka levněji? Někdo psal, že snad v prodejní síti ano, je to tak? Předem děkuji za rady.
uživatel
eduard
20.03.2009, 09:15.21

RE: prodloužení UPC karty - podmínky

Rodinu koupíš za 4099 kč což je nějakých 341 kč za měsíc ale nemáš tam Hbo ani Cinemax
uživatel
jackino
20.03.2009, 09:20.39

!!! D I G I - E M U !!!
nabídka prakticky stejná, kvalita obrazu nepatrně lepší, cena nula nula nic. vyhlídky na dlouhodobou funkčnost velice slušné
uživatel
vortimond
20.03.2009, 10:03.19

Ano, sazba 0kč za plnou nabídku ročně nemá konkurenci... :)))
uživatel
drobeček
20.03.2009, 10:08.49

Hlavne rychle s tim EMU at si to stihnete jeste uzit,za chvili bude konec,ne jen EMU ale celho CigiTV.
uživatel
FAB5
20.03.2009, 10:21.30

No dvouletého výročí EMU v srpnu se snad ještě dočkáme.... :)))
uživatel
drobeček
20.03.2009, 10:34.02

DIGI TV EMU: proč začít

systém nagravision 2 který používá platforma digi tv je pravým opakem toho, co by se dalo označit jako zabezpečení proti černému příjmu. prakticky už byly vyčerpány všechny možnosti, jak staré verzi nagravision alespoň částečně vrátit sebemenší náznak bezpečnosti a tedy i funkčnosti. poslední pokus se uskutečnil už před více než rokem a neoficiální příjem znemožnil na tři dny. karty jsou hardwarově zastaralé a snadno se z nich dají číst data, k čemuž se používá (používala?) čtečka zvaná unlooper. jediné co může provider dělat, je měnit přístupové klíče, přičemž během několika minut jsou vždy k dispozici nové (právě proto, že se dají z karet snadno vyčíst) a lze je vždy najít na zájmových satelitních webech (např. parabola.cz/forum). cena přijímačů, pro které je dostupný neoficiální firmware, který softwarové dekódování umožňuje - neustále klesá. samotné přepsání klíčů je velice jednoduché, stejně jako přidání kontaktu do seznamu v mobilu, a někdy ho ani není potřeba provádět (autoupdate). dokonce i nahrání upravené verze firmware do právě zakoupeného přijímače zvládne i absolutní laik po poradě na satelitních fórech
uživatel
vortimond
20.03.2009, 10:41.23

To je sice hezký, ale u Czechlinku se něco podobného kdysi tvrdilo taky a pak šup a EMU bylo někde...
uživatel
technikTKR
20.03.2009, 10:45.00

Kdyby byla zmena klicu dva krat za den,to by asi dost ubylo cernejch(neplaticich,uzivatelu EMU) divaku.Za chvili by to kazdyho prestalo bavit,stale hledat a zadavat novy klice.
uživatel
FAB5
20.03.2009, 11:01.31

DIGI TV EMU: proč začít 2.

to je sci-fi a jak si můžeš povšimnout, ta změna se koná každý dva měsíce (nebo tak nějak). důvod je pravděpodobně ten, že ačkoliv ve většině případů proběhne naprosto bez problémů a bez vědomí platícího zákazníka (taková je i moje zkušenost) tak další spousta lidí může zaznamenat problém (ty přijímače nakonec nejsou žádný zázraky, co se spolehlivosti týká) a bombarduje infolinku, což je vždycky krajně nemilé. jediná cesta je výměna všech karet v rumunsku, chorvatsku, maďarsku, česku, slovensku, srbsku... nevídaná a hodně nákladná akce, na kterou digi-tv prostě nemá finančně ani organizačně
uživatel
vortimond
20.03.2009, 11:07.46

Na to vůbec nesázej, ta výměna může klidně přijít zítra. O možnostech Digi zjevně nemáš ani páru...
uživatel
technikTKR
20.03.2009, 11:26.31

No možnost výmeny kariet DIGI tu je.Ale keď nemajú,podĺa dostupných aj nedostupných informácii, peniaze pre zaplatenie vlastných ľudí, tak pochybujem že budú mať peniaze na výmenu kariet.
@Eduard-do zákazníckeho centra treba ísť osobne.Cez telefonát alebo e mail nič nevybavíš.Oni totiž preferujú,aspoň u nás je to tak, individuálny prístup k zákazníkovi.Dohodol som sa,že v ich službe budem pokračovať a dostal som neodolateľnú cenovú ponuku aj s balíkom plus.No nezober to....
uživatel
Milan C
20.03.2009, 12:02.20

len tak na okraj .. vymenu kariet plati kudelski a na digi je len dat do poriadku databazu platiacich uzivatelov, ale to je nonsens..
osobne poznam dealerov ktori si aktivuju karticky a rozdavaju ofic boxy bez zmluvy. prvy zapis na kartu ide 3-mesacny a ked to padne poziadaju e-mailom o opatovnu reaktivaciu a tam im ochotne nejaky truklo vzdy zaktivuje karticku a ide sa dalej.
necudujem sa im ani trosku, nakolko digi neplati viac ako pol roka za ziadne instalacie
uživatel
Vlado Fogo
20.03.2009, 12:23.30

to Milan C

Díky za jediný příspěvek k věci. No zatím nikam chodit nebudu - budu to řešit telefonem a buď vezmu něco od někoho jiného, nebo tam zajdu později, jestli bych musel kvůli takové kravině trávit půl dne v Praze, tak to na to kašlu. A vůbec - asi by mne takový přístup naštval tak, že bych to ukončil z principu. Ostatním taky díky za snahu, ale zase tak špatně na tom nejsem, abych si nemohl dovolit pár stovek za TV a musel krást. A kdyby ano, tak bych asi už dávno neměl UPC. :-) :-) Spíš mne zarazilo, že nabízejí jako super akci pro stálé zákazníky to, že ti stejnou částku co bys platil za rok, rozdělí na 12 částí a platíš to měsíčně.
uživatel
eduard
20.03.2009, 12:32.04

A nebo je to tak ... Že digi sice má prolomený klíč...A čumí na to spousta lidí a jim se to vyplatí... Třeba na reklamě.../ třeba jim dávaj větší šišky... :))) :))) :))) Nebo něco podobnýho ;) ;)
uživatel
TRE
20.03.2009, 12:33.12

Se divím, že to řešíš jestli to budou 4 stovky nebo pět :)))
uživatel
drobeček
20.03.2009, 13:18.49

drobeček

Tak jedna věc je kvůli pár stovkám krást a šaškovat a druhá se zeptat. Navíc řešíme UPC - takže dohadování jak na tureckém trhu patří k tomu (bohužel) patří. Stejně tak bych to teď mohl zacálovat a za dva měsíce bys sem sázel vyšklebený smajlík s tím, že se dá vyjednat lepší cena a že jsem pako, že jsem se nezeptal. Takže si nevybereš... :-( Zarazilo mne, že mi bylo řečeno jaká to není výhodná akce pro letité zákazníky a ono to je ve finále za stejné peníze, jako když vezme předplacenku někdo, kdo doteď nevěděl, co to UPC je. Nebýt jejich politiky "dohodni si cenu", tak to neřeším. Nejsem typ, co jezdí přes město do hypermarketu, nakupuje šmejdy v Lidlu, nebo stojí frontu v meocniční lékárně kvůli 30 Kč. :-) :-)
uživatel
eduard
20.03.2009, 14:09.05

Se divím, že tady teda kvůli pár stovkám šaškuješ... pohledám po netu, napíšu na UPC, kouknu na jejich stránku,znova zavolat do Upc a vyhrožovat přechodem ke konkurenci atd. :)))
uživatel
drobeček
20.03.2009, 20:34.32

droběčku..

Jen jsem se slušně zeptal a myslím, že není tak těžké ten příspěvek ignorovat a jít o dům dál. Nebo ano?
uživatel
eduard
20.03.2009, 21:15.29

Není, ale dobrou cenu si musíš vyjednat sám... :8)
uživatel
drobeček
22.03.2009, 23:00.56

Ano, ale asi není od věci předem "omrknout" situaci.
uživatel
eduard