Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
26.03.2009, 17:02.42

Zrušení koncesionářských poplatků

Páni politici se nám začínají zase podbízet, jako vždy před volbami. Dočetl jsem se na "seznam.cz", že senátoři ODS navrhli v senátu zrušení koncesionářských poplatků za poslech radia a TV.
uživatel
Hansi1
26.03.2009, 17:06.03

Zrušení koncesionářských poplatků

Moc se neraduj-to by už bylo ůplně v (nevhodné slovo)i kdyby politici začali brát drogy-jinak si to neumím vysvětlit :)))
uživatel
donkarlos
26.03.2009, 17:20.55

RE: Zrušení koncesionářských poplatků

napíšu na odsku jesli s epostaraji o moje poplatky za tv ŽE JE BUDU DOŽIVOTNĚ VOLIT :-)
uživatel
killors
26.03.2009, 18:49.35

Ještě tohle

Ještě sem začněte zatahovat politiku, mudrlanti.
uživatel
joscer
26.03.2009, 19:17.06

Koncesionářské poplatky sem patří a jsou holt politické téma.
Státní televize je v 21. století nesmysl.
ČT by se měla prodat. Třeba za převzetí závazku k církvím. Nebo jinak. To je jedno.
uživatel
Antonín
26.03.2009, 19:54.32

Ano, CT prodejte a budou se srát (nevhodné slovo)ní seriály uplně všude.
ODS potřebuje něčím vlést (nevhodné slovo)ním občanum do(nevhodné slovo)e, s poplatkama za lékaře je už předběhl Paroubek, tak se našel další hit.V Troškově filmu to řekl te Ital přesně,nebudete dělat vůbec nic, budete Skanzen.Už jsem Skanzen a pořádnej.Velíme EU a nemáme vlastní vládu.
uživatel
Saxon
26.03.2009, 20:18.45

Zruší poplatky a přidáš na daních.To je matematika+politika.
uživatel
Ji.sat
26.03.2009, 20:18.52

@Saxon

Jak to vypadá dost do toho vidíš,nechceš to zkusit?Dej se dohromady s votroubkem Paroubkem a udělejte tady z toho Kuvajt!
uživatel
hrnek
26.03.2009, 20:22.10

hrnek

Ale kdepak,ani omylem.Ať se tam klidně poserou, je to jedna banba, červená, modrá, nebo zelená.Jeden velkej RGB bordel. :))
uživatel
Saxon
26.03.2009, 20:25.40

Osobně jsem také proti zrušení konc. poplatku, alespoň nyní, kdy není lepší alternativa. Důvod je ten, že film ..... prošpikovaný reklamama je pro mne nepoužitelný, komerčních běsů už máme dost, přiblblé telenovely a seriály blbnoucí nejen mládež ......!

Tím neříkám, že ČT je nej, jen poznámenávám, že je nej v tom co máme k dispozici. Kdo tu potom bude razit cestu novým technologiím? Kdo nám půstí nejaký rockový koncert, divadlo ..... (i když live je to o něčem jiném). Zpravodajství ČT24 je plynulé, na Z1 prošpikováno reklamou (10min z 30). Samozřejmě uznávám, že každý se musí nějak živit.

Proč placené TV (Discovery ......) mají svůj program prošpikovaný otravnou reklamou, proč za ně vlastně platíme, když se živí reklamou??

V porovnání s placenými providery (hlavně Digi) je sice cena poplatku asi relativně vysoká, hospodaření možná neprůhledné ...., ale já tu osobně nevidím nic lepšího.
uživatel
Zip
26.03.2009, 20:31.01

Nazdar Zipe

U nás je teď veselo, od zítra tu máme ten slavnej Summit EU.Policajti prolejzaj lesy kolem Hluboký nad Vltavou jako za komančů na čáře.V Budějkách policejní auto nepotkáš, dneska můžou cigoši čorovat jak za povodní.
Nafasoval jsem karbanátky a jedu domu na regál, jsem dnes utahanej jak mimino,čau.
uživatel
Saxon
26.03.2009, 20:35.09

Zdravím Saxona.
Karboše a spánek, ideální kombinace, ještě bych to spláchl, třeba plzní. :))) :)))
uživatel
Zip
26.03.2009, 20:39.00

Tez souhlasim ze zipem nevidim jedinou vec na tom proc plati poplatky kdyz se zivi reklamou.Sam osobne platim vsechny jejich nesmyslne polatky tak nevidim jedinou vec proc by se mi zakaznici meli koukat na reklamy. ;P prece kdyz za neco chteji penize tak by jejich pristup k zakaznikum mel byt uplne jiny.Jinak samozdrejme kdyz je to dany zakonem tak je jim vlasne uplne jedno nazory jejich zakazniku.Lukas
uživatel
lak
26.03.2009, 20:50.25

Dneska my to nejak blbe pise myslel jsem to poplatky ano-bez reklam.Reklama ano-bez poplatku.Tak nejak jsem to myslel.Lukas
uživatel
lak
26.03.2009, 21:01.57

re zrušení poplatku

Zas se někdo chce zviditelnit před volbami
uživatel
huck
26.03.2009, 21:25.39

@lak
napsal jsi to krásně a jednoduše, přesně o tom to je. A pokud kombinace, tak snesitelné jen mezi pořady.
Ale menšinový divák by byl bez, to divadlo, operu ....

@huck
tak, tak, je to furt dokola
uživatel
Zip
26.03.2009, 22:03.24

Po sametu

jsem kultůře a lidem kolem ní dost fandil,ČT taky,záhy se mi rozsvítilo.Je to jen o rýžování z našich daní,podrazech,korupci ap.Už nevidím důvod pro sponzoring,živte se jako všichni ostatní-hlavně ČT.
uživatel
spyko
26.03.2009, 23:20.11

Abych rekl po pravde me vice vadi ty poplatky okolo-docela to mam nastudovany ale stale mi nejak unika kam ty vsechny prachy jdou.Lukas
uživatel
lak
27.03.2009, 00:02.17

Koncesionářské poplatky

Antoníne sorry ale tvůj váro o tom, že veřejnoprávní tv do 21 století mě opravdu pobavil. :))) Je vidět že tobě stačí k životu mít na ovladači jen 2, max 3 tlačítka a to na Novu, Primu a Novu cinemu. Veřejnoprávní tv je tu od toho, aby oběktivně informovala avysílala program pro všechny, aby si mohli vybrat, což se o obou celoplošných privátních tv, které vysílají pro 10 miliónu eventuelních diváku nedá říci, stále na jedno brdo od rána do rána. Ten jejich program patří pro specializované tv
uživatel
libor129
27.03.2009, 06:24.24

CT není nezávislá, není žádným hlídačem demokracie. A také je poplatná kde komu, také je plná braku k poblití, (nevhodné slovo)ních seriálů a mraků reklamních sraček.
Takže netuším, proč za tento hnůj platit poplatky, když podobné hnoje fungují bez poplatků ?
Věta v příspěvku libora "Veřejnoprávní tv je tu od toho, aby oběktivně informovala avysílala program pro všechny" mě tak neuvěřitelně rozesmála, že jsem přes slzy neviděl na monitor :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
kacenkin
27.03.2009, 07:19.18

Zrušit koncesionářské poplatky a povinné ručení

Ano souhlasím, tyto povinné poplatky jsou další zdanění, neskryté. Zlaté desátky za feudalismu.
uživatel
jemoc
27.03.2009, 11:37.20

Lulipukům, co píšou "oběktivně", sděluji, že se dívám na docela dost privátních stanic, určitě častěji, než na ČT, třeba na CNN nebo FOX, nebo Z1 nebo TA3.
Taky by třeba mohli zjistit, jaký je rozpočet ČT a jaký ostatních televizí. Možná by se nestačili divit, kolik stojí státní ČT24 a kolik soukromá TA3 nebo Z1...
Stát si nezřizujeme proto, aby provozoval televizi.
Jestli chcete ČT a líbí se vám, tak ji plaťte dále, nikdo vám přece nebrání. Ale netahejte do toho povinně nás, co jim to je proti srsti, a koukat se na to za ty peníze nechtějí. Dlouhodobě si myslím, že by bylo potřeba vytvořit dvě kategorie občanů: nezávislé a závislé. Závislí by měli svoji státní televizi, zadarmo vzdělávání, zadarmo zdravotnictví, ale nesměli by volit. Nezávislí by neměli nic, žádné sociální dávky a podpory v ležení=nezaměstanosti. NIC. Ale mohli by volit.

Blahoslavení chudí duchem, vaše bude království nebeské - to je proto tak zařízeno, abyste vy trumberové nechali na zemi věci, kterým nerouzmíte ani zbla, na pokoji. A nepsali nesmysly. Až nahoře je to vaše!
uživatel
Antonín
27.03.2009, 11:49.55

Každý poplatek je nesmyslný,je to jen o dalším nepřímém zdanění občanů.To jen hovoří o nekompetentních lidech na místech,ze kterých by měli řídit společnost.Špatné zákony,korupce od z hora až ... Co by jste chtěli?Není žádný spravedlivý systém,jen Vy jste někde v jeho soukolí a hodnotíte ho svým pohledem z místa jaké v jeho komunitě zaujímáte.
uživatel
zzaner
27.03.2009, 13:54.35

RE:Zrušení koncesionářských poplatků

Tím, že jsem toto vlákno založil, jsem v žádném případě zde nechtěl rozdmýchávat nějaké emoce a napadání se mezi sebou. Každý ať má svůj názor na věc.Také nejsem přítelem těchto poplatků, když vidím, jak jsou využívány a rok od roku upadá úroveň vysílání ČT, kdy až na malé výjimky zde kvalitní programy k vidění nejsou, úroveň např. ČT 4 Sport je taková jaká je, asi všichni víme, o co jde, zkrátka mizerná.Takže místo nákupu kvalitních programů se peníze utápějí úplně jinde, nežli by se příslušelo a málo reklam také nevysílají, takže i zde jim plynou do kapes slušné peníze.A když vedle návrhů na zrušení poplatků byl hned návrh, jak to stát ČT doplatí, zle jim určitě nebude.
uživatel
Hansi1
27.03.2009, 15:26.15

Koupím televizi

Značka: se zablokovanými kanály ČT s osvobozením od výpalného ;P
uživatel
gaston
27.03.2009, 19:38.41

Ahoj z casti musim souhlasit z Antoninem ja jsem popdle jeho zkupin vte tride co chce sledovat Ct sice by mi stacila jen ct2 ale budis chci jak ja ta mi zakaznici kokat tak platim.myslim ze je to sice zbytecne moc ale akceptuji to .Kdo nechce koukat at neplati.Jen podotknu ze je pro me vice neprijatelne ty poplatky za tel.okolo ty nejak nemohu rozdejchat.Jinak co se tyce nazoru Antonina jiz jsem psal ze je politicky velice radikalni -neboj on tu vladu veme Paroubek z (nevhodné slovo)ma a von nas ten humor prejde ;P Jeste dodam ze zasadne nejsem proti poplatkum u lekare a ze jsem nikdy nebral zadne socialni davky :laughing: Lukas
uživatel
lak
27.03.2009, 19:40.44

Kuva to slovo bylo k o m u n i s t i. ;P
uživatel
lak