| 28.03.2009, 20:06.03 | |
doporučeníDoporučuji zrušit toto forum .Duvod :: když chce někdo pomoc, tak se na něj Vyse..... Budte lidi . Nebo zkuste ty blbouny co si delaji srandu s těch co potřebuji poradit ve studiu svých přijmaču nějak odblokovat. |
![]() emil1967 |
| 28.03.2009, 20:08.14 | |
emil1967človeče , ten tvoj rozum by som potreboval, pre psa. |
![]() oneeeee |
| 28.03.2009, 20:13.13 | |
RE: doporučenítak Ti nevím, to že jsi založil další naprosto zbytečné vlákno jsi se zařadil na úroveň hledačů klíčů, protože i Ty jsi porušil pravidla, od toho je zde kolonka připomínky k webu nebo si to mohl plesknout o kousek níže, vlákna o porušení pravidel. Tak jim zaplať legální příjem a bude klid, i tohle je řešení. Když je někdo línej hledat na webu a že je opravdu kde, tak nic nestuduje, je to opravdu neschopnej somrák. |
![]() poky1 |
| 28.03.2009, 20:15.36 | |
Je to pravda,když se tu na něco zeptám(jako že se už raděj neptám), tak slavní profíci(nebo fajnšmekři - jak jsem byl už tady poučen) poradí tak, že mám hledat. Dnes jsem napsal do dotazu, že jsem hledal a našel dost dotazů(stejných) z tohoto fóra bez odpovědi.Chápu, že jsou tu tací, kteří to znají opravdu nazpaměť, ale od toho tu snad to fórum je, aby se tu dozvěděli něco i ti, co to neznaj. Taky chápu, že je někdo líný hledat a vím že se dá najít a vyhledat hodně. Fajnšmekři mají z prostých dotazů náramnou srandu nebo stupidní posměšky. |
![]() smscz |
| 28.03.2009, 20:21.00 | |
sms.czR^ R^ naprostá pravda |
![]() bigj |
| 28.03.2009, 20:21.34 | |
smscztak jsem koukal o co Ti šlohttps://www.parabola.cz/forum/topic-35811/ já Ti nevím, ale vše podstatné tam je ;) To že jsi třeba nedostal uspokojivou reakci do 1 minuty chceš někomu vyčítat?????? |
![]() poky1 |
| 28.03.2009, 20:27.10 | |
poky1podstatné tam asi je, věřím tomu,jenže já se z toho nedozvěděl nic konkrétního, přesnějšího, detailnějšího, podrobnějšího. Ptal jsem se jen na obyčejné CI CRW, žádné Easy a AlphaCrypty. Samo že by mě dál zajímalo, jak se ta vlastní aktualizace provede. Zda při vložené kartě, bez karty. Jak se mi to zobrazí? Co to napíše atd atd. |
![]() smscz |
| 28.03.2009, 20:34.46 | |
RE: doporučenítak se vrať do původního vlákna |
![]() poky1 |
| 28.03.2009, 20:45.57 | |
RE: doporučeníVždyť poky1 má pravdu.Chce to jenom více číst.Podívej se na témata dole z klíči.Vždyť je to tu zakázané,tak nediskutuji.Jsou jinde.Podívej se kolik je tu dotazů na šilhání a přitom je toho plná GALERIE tady na fóru.Každý z nás si prošel začátky,já si je ještě procházím,ale ruku na srdce,kolikrád jsi byl tady ve vyhlédávači.A kolik fór navštěvuješ?Opravdu je potřeba více číst.Většínou jsou tu opravdu machři,ale právě proto,že to někde vyčetli a naučila je praxe.Podívej se na jiná fóra.První příspěvek a už se ptá na emulaci a klíče.Je jenom dobře,že se tu vedle nicku začal psát datum registrace.Dobrá rada nakonec,važ si těch machrů a chytráků,abys je jednou nepotřeboval. |
![]() Liska |
| 28.03.2009, 20:47.15 | |
emil1967 and smscz and all tazateléOdpovím jednoduše.Lidi, kteří odpověď detaelně znají jsou už z věčně se opakujících dotazů unaveni, nebo nejsou schopni odpovědět komplexně, nebo nemají čas se dokola plácat kolem jednoho dotazu, nebo je jich velmi málo, nebo nesedí pořád u netu, nebo ....... Nejjednodušší rada tedy zní, ten, kdo vám jakékoli zboží prodal, je povinný se o ně postarat. PTEJTE SE NEJPRVE TAM, KDE JSTE DALI UTRŽIT!!!! Problém ovšem bude asi v tom, že většina škudlí každou kačku, tomu, kdo tomu rozumí nedá vydělat, nakupuje se na netu a pak se somrují rady! A jsme v začarovaném kruhu. Ti co to prodávají za pár babek na netu, ti tomu nerozumí, čili neumí odpovídat. Ti co tomu rozumí, nemají zájem radit těm, co dávají vydělat někde jinde! A ti, co tomu rozumí a nevydělávají (protože se nakupuje na netu), přestávají mít přehled (nemají prostředky na testy .....), pomalu vymírají (živí se jinak) a zůstavají ti, kteří tomu nerozumí a tedy neumí odpovědět.!! To je masakr, co? Nicméně občas se někdo ještě najde. |
![]() Zip |
| 28.03.2009, 20:50.38 | |
emil1967 and smscz and all tazatelétrefa do černého!!! R^Nic víc, nic míň |
![]() Babui |
| 28.03.2009, 21:00.40 | |
Opět dávám za pravduv tom, co zde teď píšete.Zase uvedu příklad. Nedávno jsem tu sháněl radu jak na EMP 168 V2. Věřte, že jsem asi 4 dny prolízal net. Psal jsem i do EMP Centauri. Našel jsem toho hodně a hodně se dozvěděl. Druhá strana je, že je to jak je zvykem a výše zmíněno, psáno stylem, který spousta lidí běžně nezná. Z EMP jsem také dostal odpověď, která mě toho moc nevysvětlila :) Až pan kolega Saxon mi dal odkazy, z nichž jsem dokázal uvést do činnosti 7 pozic. Pravda je, že je to určitě únavné, pořád opakovat to samé dokola. Jasně že v tuto chvíli píše někdo další, stejný dotaz na 168 V2 ;) Samozřejmě že jsem vděčný vám profíkům a díky za trpělivost s náma. |
![]() smscz |
| 28.03.2009, 22:06.24 | |
RE: doporučeníJeště takový poznatek nakonec.Bohužel,nechodím po kšeftech a sat.tech.mám jako koníčka.(samotář)Párkrát jsem zkusil hodit řeč z lidima,kteří neví,že se tím zabývám.To jsem našel odborníků,že jsem se nestačil divit.Přitom o těchto věcech nemají ani páru.Vrcholem příjmu je pro ně dualbox od Digi.Marná snaha Skylinku zavést HD programy,když někteří nemají ani tušení co to je a pletou HD z HDD. |
![]() Liska |
| 28.03.2009, 23:52.29 | |
RE: doporučení@Zip tentokrát naprostý souhlas R^@Liška :))) To je normální. |
![]() Tomik535 |