| 29.03.2009, 18:42.47 | |
Rekorder + sledovani TVPotreboval bych poradit v nasledujici situaci. Mam tv signal pres kabelovku a nahravam na Panasonic s HDD. Kvalita signalu se vsak tak zhorsila - kabelovka udelala nejaky upgrage ;-(.Mam satelitni prijimac Mascom s TT kartou. Mam 2 konvertory - ale od nich vede jen jeden kabel do prijimace. Kabel je vsak zasekany ve zdi a nechci natahovat druhy kabel apod. Takze - potreboval bych sledovani a nahravani jen ze satelitu. Volal jsem do satelitniho obchodu a tam mi rekli, ze i kdyz si koupim 2 tunerovy prijimac tak stejne potrebuji 2 kabely. Kvuli rozdilnemu nastaveni ČT a Novy. A ja dalsi kabel tahat nechci. Muzete mi poradit jak bych mohl nezavisle sledovat TV a nahravat ze satelitu. Diky za pomoc. |
![]() mojmirus |
| 29.03.2009, 18:48.37 | |
RE: Rekorder + sledovani TVs jedniym kablem nelze |
![]() miku |
| 29.03.2009, 18:49.50 | |
RE: Rekorder + sledovani TVs jednim |
![]() miku |
| 29.03.2009, 18:53.26 | |
RE: Rekorder + sledovani TVA nejaky bezdratovy prenos asi take neni mozny ... |
![]() mojmirus |
| 29.03.2009, 21:23.48 | |
RE: Rekorder + sledovani TVcozeto ? vyguglujte si unicable. to co tvrdi miku neni pravda |
![]() bublajs |
| 30.03.2009, 09:17.24 | |
RE: Rekorder + sledovani TVGoogluji , googluji a zatim jsem dospel k nasledujicimu. A vubec netusim, zda spravne. Da se koupit "unicable" konvertor od ktereho vede jeden kabel. K nemu se daji pripojit snad az 4 prijimace s podporou unicable. Nevim zda existuje nejaky rekorder , nebo neco se dvemi tunery, co ma rychly USB. Nasel jsem : http://www.satelity-ul.cz/satelitni-technika/sat-prijimace-hdtv/vantage/vantage-hd-8000ts-blue-twin-tuner-combo-hdtv-prijimac-pvr/46274.htmlale to se mi zda docela drahe. Muze mi jeste nekdo znaly prispet do diskuse , zda se ubiram spravnym smerem? Pripadne navrhnout zcela nove reseni :))) |
![]() mojmirus |
| 30.03.2009, 10:52.05 | |
RE: Rekorder + sledovani TVUnicable je drahé, druhý kabel nechceš, tak už zbývá jen koukat z okna! |
![]() Tomik535 |