17.04.2009, 22:21.27 | |
EPG-zobrazenídobrý den, zajímalo by mě, od čeho se odvíjí správné zobrazení údajů EPG. Toto zobrazení je na obrazovce vždy při přepnutí na jiný program. Mnohdy však ani zdaleka není správné. Na Primě se třeba po několik dní objevovalo "volejte věštci" což je asi taktéž možnost, jak zjistit údaje o programu, nikoliv však ta nejlepší. Tento problém se objevuje současně na s-boxu Strong SRT 5025 i na novém již digitálním tunerem vybaveném televizoru SONY.Poradíte? |
![]() zoufalec |
17.04.2009, 22:26.24 | |
RE: EPG-zobrazeníSprávné zobrazení EPG je věc kvalitního softu pro daný příjmač. |
![]() martin5 |
23.04.2009, 13:36.02 | |
RE: EPG-zobrazenítak jsem to nemyslel. Jakým mechanizmeme se posouvá údaj o programu v televizoru? Je ze strany vysílače vyslán nějaký synchro impulz k posunu nebo je to odvozeno jen od času?. Prostě nevím a to mě zajímá. Jinak bych ještě chtěl podotknout, že normální, přehledové EPG pracuje normálně, špatný je jen údaj o programu při přepnutí příslušné předvolby. Takže špatný software v daném případě asi nebude hrát roli, problém se týká jak jsem jižuvedl jen jedné předvolby ale jak na digit. televizoru tak na s-boxu. |
![]() zoufalec |