Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
24.04.2009, 14:13.51

nova sporthd

vc-bahrajn-trenink-nova sporthd tet se si to pustil piju kavu stale nechapu nektery pisalky kteri stale krytizuji tento kanal za kvalitu obrazu.ja mam obraz exelentni v tydnu sem se dival na anglickou ligu obraz tez brilantni.je pravda ze u bedny nesedim od rana do vecera. R^
uživatel
image
24.04.2009, 14:40.35

RE: nova sporthd

Souhlasím že obraz jse slušný i když do některých HD má daleko ale i tak to jde a občas jako tewn fočus vysílají v opravdovém HD. No a když se i zdá že je špatná kvalita tak přepnu na digiTV a hnedka si zase vážim kanálu NOVASPORT HD
uživatel
frank1
24.04.2009, 14:56.44

teď už je to stejně jedno, když už jsou rozhodnutý (věnovat tolik kapacity na dva pseudo-hd programy made in nova). kdyby tam místo toho jednoho dali HBO HD možná by na tom ve finále byli podstatně líp, protože tenhle program už opravdu za něco stojí a vyplatí se (i za příplatek)
uživatel
vortimond
24.04.2009, 15:05.05

@vorti

To jako myslis ze HBO HD je nejaka bomba? Vetsinou se jedna o upscale a programova nabidka je stejna jako na HBO SD.Oni na Skylinku asi moc dobre vedi proc to tam hned necpou.
uživatel
FAB5
24.04.2009, 15:07.04

@vortimonde

Začínáš být s tím špiněním a haněním NOVY už trapný.Nech je být na pokoji.
Natoč tu svojí 100 metrovou parabolu na to BBC HD kde jsi uchvácený a koukej pořad na to...
Nebo se tam odstěhuj z mezi ty studený čumáky a ošklivý ženský do Británie.
Stejně si říkal že koukáš na všechno jen v angličitě takže by to mohlo být ok pro Tebe...
uživatel
pat
24.04.2009, 15:24.31

já si myslím, že když je tady nahoře napsáno Parabola.cz - české satelitní centrum, tak to vůbec neznamená, že tady není žádný místo pro diváky a příznivce zahraničních programů. já jsem si jenom dovolil napsat, že tam radši měli umístit HBO který tam dost chybí. nechápu co tě na tom tak rozčílilo a taky nechápu, proč urážíš angličany. ty tu novu bereš nějak moc vážně, nezdá se ti? jako nějakej národní poklad, či co. no já jí tak neberu.
uživatel
vortimond
24.04.2009, 15:31.05

Neberu to ani jako poklad,ani angličany neurážím..psát si mužeš samozřejmě co chceš a já co chci odpovídat proto to tak je jak to ted je...
Jen do tý NOVY pořad moc šiješ..
Zdar
uživatel
pat
24.04.2009, 15:36.51

todle se nekdy vazne neda cist, nekdo flagrantne ignoruje fakt ze Skylink neni charitativni organizace, ale spolecnost za ucelem zisku
HBO HD by bylo za "slusnej" priplatek a uz tedka mam obavy kolik pak lidi si plati HD balicek, natozto MULTI
pokud o par stupnu dale si jedna z platforem nevyresi ochranu proti ilegalnimu prijmu, tak Skylink bude tahat za kratsi konec, a muze nacpat do toho HD baliku nevim co ... jednoduse kdyz je neco "free" tak hold HD je sice skvely, a obraz muze bejt jako vino ale radsi koupim neco deckam atd atd (takhle premysli velka cast lidi, a to ze nekteri jsou radi ze maji praci, nepatri na sat forum...) ;)
hezkej den
uživatel
alfasex
24.04.2009, 17:26.59

pratele ja sem rad ze nejaky hd tady mame urcite pribudou dalsi paradni programy holt to chce cas je to vsechno o penezich a kolik budou ochotni lidi za to platit.hlavne ne dalsi kanal jako je hbohd.dalsi prihloupli kanal stale se opakujici filmy format vetsinou4:3 a prepocitavany obraz.to radsi se budu divat filbox hd je to sice kanal pro sklerotiky ale je tam vsechno v native. R^
uživatel
image