Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.06.2009, 15:28.01

Diablo - TNK a Skylink

Dobry den, mam Diablo 2.2 a UW 1.77. Chtel jsem se zeptat zda tato kombinace podporuje Televizi na Karte (TNK PL, Conax) v male ctecce a Skylink CZ ve velke... pripadne naopak. Pokud ne, mohli byste mi poradit vhodny Diablo SW (UW nebo Stealth) ? EMU v soucasnosti nevyuzivam. Diky moc, Roman.
uživatel
RBL
05.06.2009, 15:42.32

re:

Ne,dvě čtečky jsou funkční pouze s náplní STEALTH.Poslední je 2.54 stáhneš jej ve fórech nebo např.zde upload.gsmobil.net
uživatel
tkan
05.06.2009, 15:46.14

Diky

Dekuji. Stahnu a budu doufat.
uživatel
RBL
05.06.2009, 16:12.58

to tkan

Není to tak.V některých UW to jde.Mám UW 1.75 a jedou souběžně obě čtečky.
uživatel
Sekyra
05.06.2009, 16:13.01

RE: Diablo - TNK a Skylink

Už existuje overená náplň do DiablO CAM , ktorá sa volá HORIZONT a urobí s diabla univerzálny modul pre všetky typy kódovania bez emu.
http://www.edisk.cz/stahni/06139/Horizon100.rar_1.16MB.html

Silvercord
uživatel
silvercord
05.06.2009, 16:36.53

@Sekyra

Mám ověřený Stealth,že to u některých UW šlo vím,jen jsem nevěděl u jakých a ten HORIZON mne ani nenapadl.Hlavně,aby RBL byl spokojen a šlo mu to. ;)
uživatel
tkan
05.06.2009, 17:19.16

Diky jeste jednou vsem. Zatim mi ta TNK (v male ctecce) nejde, ale teprve pred par hodinami jsem tu kartu zaregistroval, tak tomu dam jeste chvili casu. Dal jsem tam Stealth 2.54 nakonec.
uživatel
RBL
05.06.2009, 17:19.28

Diablo - TNK a Skylink

chlapi neblbněte,vždyť už i UW softy v diable verze 2.2 a i 2.3 jedou v modulu na dvě čtečky,psal jsem to tady včera/mám celkem 6 karet v jednom přístroji a dvě diabla a vše ok,/cslink v malé čtečce 2.3 diabla,ve velké TNK kart/verze 2.2 karty gammna PINK TV,a holanďany v malé čtečce/ a řecké NOVA ve čtečce první a v druhé čtečce gamma Bultsat irdeto /přístroj Vantage HD/
uživatel
hery
05.06.2009, 20:23.33

to Hery

No já bych měl strach dát karty do Diabla, ty se můžou hajcem tohoto modulu zprohýbat a ztratit kontakt po čase.
uživatel
MONY
05.06.2009, 21:26.27

Re: to Silvercord

Zdravím Vlado je možné toto nahrát i do Diabla revize 2.2
a říkáš že to je bez emu jak tomu mám rozumět?
uživatel
sono
05.06.2009, 22:30.51

to:MONYa SONO

Mony: zapomeň na takovou blbost toto provozuji již asi rok a žádné problémy nemám,stále všechny karty jedou bez přehrání,/jo je pravda když máš jenom jednu kartu a stále zkoušíš něco nového tak to trvá déle než se otevře a může nastat i to že ji brzy odrovnáš.
Sono:
Ty už taky blbneš????? přijdeš v diable o KD,třeba i o Romy na 1W,ale jestli máš přístroj s EMU,tak možná,ale já bych dialo takhle nedegradoval,to dělají jen pitomci a jim podobní.
uživatel
hery
06.06.2009, 02:28.11

v klidu Vám to vysvětlím:
Kdyby nebylo toliko idiotů, co budou pořád rýpat do Diabla, tak by se o těchto samozřejmých věcech dalo psát již dávno.
Ale co jsou pořád kecy okolo a skutek utek...
Asi před 14 dny vyšel nový HORIZON100 ne žádný horizont, kde jsem jasně přeložil, že se jedná např. o tovární soft, který čte perfektně všechny systémy no a když je něco továrního, tak to těžko bude podporovat nějaké emu...
Pochopitelně fungují obě čtečky diabla, což podporuje i underworld a funguje to bezvadně a hlavně rychle.
Otázkou do diskuse zůstává, zda je lepší první slot nebo druhý-toto téma bych řadil mezi odborné kruhy fandů HD a jejich strojů...
Já jsem pro první R^ :8)
uživatel
Babui
06.06.2009, 07:23.26

Re: To Hery a Babui

Zdravím Hery ale neblbnu jen jsem učinil menší dotaz možná pitomý ale Babui díky že jsi to polopaticky vysvětlil já už na to přišel později taky že sejedná jen o úpravu a zejména pro rev.2.3Fachmani díky
uživatel
sono