Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.06.2009, 17:18.28

F konektor

ahoj všichni, budete si mislet že jsem uplnej blb, ale nemužu přijít jak mám zasunout koaxiální kabel do krimpovacího F-konektoru.pokud můžete pošlete foto.
stano@wifistar.net
Díky
uživatel
Stanowi94
06.06.2009, 18:56.41

RE: F konektor

Prečo si kpmplikuješ život?
uživatel
letas
06.06.2009, 18:57.44

Prečo si komplikuješ život?
uživatel
letas
06.06.2009, 18:58.07

:))) :)))
uživatel
Tomik535
06.06.2009, 19:22.34

Ty jistě jsi. Myslet s měkým i, napíše opravdu jen blb.
uživatel
juzek
06.06.2009, 20:44.48

a juzek znalec ceskeho pravopisu opet na svem miste, bacha Palacky a Dobrovsky se v hrobe obraceji
uživatel
rj45
06.06.2009, 20:59.47

Predne,podle polohy kopyt...(pardon,to jsem si spletl s Vinetuem).Tedy predpokladam,ze se jedna o krimpovaci F konektor a ne kompresni konektor,i kdyz krome posledni faze je postup temer stejny.
1) Jsem si jisty,ze ten-ktery konektor je URCEN pro dany koaxialni kabel (pokud ne,je to v perdeli pane hrabjo).
2) Ujasnim si pojmy koaxialniho kabelu - vnitrni vodic,dielektrikum,vnejsi vodic,plast...Konektor je obvykle definovan pro prumer kabelu mezi dielektrikem a vnejsim vodicem,.napr. koaxialni kabel H125 ma prumer dielektrika 4,8 mm a prumer vnejsiho vodice 5,3 mm.Pasuje na nej kompresni konektor CABELCON F56-CX3-5,1.
Obdobne musi existovat i F crimpovaci konektor.
3) Pustim se do spravneho orezani kabelu napr. dle http://www.inkat.cz/ a klikni dale na kompresni konektory CX..a nasledne na montaz kompresnich konektoru...
4) Kdyz maz takto pripraveny koaxial,vezmes prislusny konektor a nastrcis ho na kabel tak,ze zasouvas konektor na kabel a soucasne jim poootacis doleva a doprava (jak vibrator do mamky) az dielektrikum (to bile) Ti bude v presne v rovine s koncem vnitrni dutinky konektoru.
5) Vezmu SPRAVNE KLESTE (HEX krimpovaci , nebo kompresni dle druhu konektoru) a dokoncim dilo stlacenim (orgasmus se sice neda ocekavat,nicmene na radne provedeny konektor je radost pohledet a co hlavne prispeje to k funkcnosti zarizeni) :)
uživatel
hdpe
06.06.2009, 21:08.04

@hdpe

Pošli mu i návod,jak to děláš s manželkou
uživatel
amper
06.06.2009, 21:42.19

@hdpe

Díky za dobrou a věcnou odpověď, omlouvám se za překlep v textu, doufám že je to na 7mm koax, ano sou to krimpovací konektory.vyskouším.Ještě jednou díky.
uživatel
Stanowi94