09.06.2009, 15:17.05 | |
F konektor-pokračováníAhoj, ještě se chci zeptat jestli krimpovací konektory někdo používá na emose,zakoupil sem http://adshop.cz/inshop/konektory-redukce/konektor-f-7mm-krimpovaci+id-KNFKK7.htmla npokud ho oholím, tak se mě tam vnitřní pěna nechce vejít, jsou to konektory pouze na belden ? Jelikož krimpovací konektory na 5mm, jdou na 5m belden, proto jsem tu posledně měl takový divný dotaz. |
![]() Stanowi94 |
09.06.2009, 16:26.12 | |
RE: F konektor-pokračováníPrtečo si komplikuješ život?Už som sa Ťa pýtal. |
![]() letas |
09.06.2009, 16:27.01 | |
RE: F konektor-pokračováníPrečo si kompl... |
![]() letas |
09.06.2009, 16:37.39 | |
RE: F konektor-pokračováníJá je ještě někdy používám (pro vnitřní rozvody),mám asi tři typy,na každý druh koaxu jiný....jestli nesedí přesně,tak je to nanic...Lepší jsou kompresní Cabelcom-jsou taky dražší,ale na venkovní instalace (konvertor,atd..)nejlepší. |
![]() Harnadek |
09.06.2009, 17:06.06 | |
RE: F konektor-pokračováníSmarja Josef (omlouvam se Pepikum),jestli nakupujes soudruzske shity,pak se nicemu nediv.Takto oznaceny konektor v e-shopu je na velke kulove h.o.v.n.o.Tyto firmy/prodejci nejsou schopni/ochotni deklarovat typ kabelu a na nej typ konektoru.Nakup treba v LICE Nymburk,bude to drazsi,ale pokud specifikujes kabel,tak Ti knemu poslou i spravne konektory (budto krimpovaci nebo kompresni).A nyni zopakuji spavne oznaceni konektoru pro koaxialni kabel Belden H125 : vnitrni vodic prumer 1,0 mm (nehraje roli) dielektrikum prumer 4,8 mm (hraje roli) vnejsi vodic prumer 5,24 mm (hraje roli) plast prumer 6,8 mm (hraje roli) Typ krimp.konektoru na tento kabel (vyrobce CABELCON): F-56-UNIV-5,1/8,8 Typ kompresniho konektoru na tento kabel (vyrobce CABELCON): F-56-CX3-5,1 |
![]() hdpe |