Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
17.06.2009, 15:29.23

Pro: @Pájík a @redy

Zdar chlapáci, o vás dvou vím, že máte taky toho zatracovaného Telemanna 1500. Nedávno jsem tady uváděl, že ten můj má asi nějakou "frekvenční díru". Není tomu tak. Dneska jsem zjistil, že u "toho mého", pokud klesne úroveň signálu pod 42dBuV, tak číselné údaje zmizí. Je tomu u vás taky tak? Nebo mám zrovna smůlu a dostal jsem "tupej měřák". Vím, že to není žádnej zázrak, ale myslel jsem že bude měřit tak od 30 až 35dBuV. Můžete to prosím vás vyzkoušet, že bych ho případně vyreklamoval. Dejte vědět sem, nebo na mail: vlousek zavinac seznam tecka cz Díky.
uživatel
Ládys
26.06.2009, 08:56.19

RE: Pro: @Pájík a @redy

Ahoj..je to stejné..slabší signál prostě ignoruje.. pokud chceš měřit tak jak já právě signál na hraně použitelnosti apod. tak je to fakt na nic....myslím že je to dané konstrukcí toho zatracence. Zkrátka za málo peněz.... ale na pořádné měřidlo nemám tolik financí vyčleněno..tak musím prostě laborovat s tím co mám :( .. Většina boxů hraje i na signál který Telemann ani nezaregistruje..což je vlastně i pro úplně obyčejnou zkoušku srovnáváním nepoužitelné.. nalítnul jsem taky :( .. abych k němu budoval něco aby šel použít nějak "normálně" to ho raděj vzteky hodím do koše..bohužel
uživatel
Pájík