| 18.06.2009, 10:03.17 | |
Technik Digi tv DomažlickoZdravím, je tady někdo z Domažlicka nebo z okolí komu bych mohl odevzdat zařízení Digi tv? Digi mě odkázalo na Draco servis, ale ten je v Praze a to je cca 150 km. :( |
![]() Bob24 |
| 18.06.2009, 10:10.12 | |
RE: Technik Digi tv DomažlickoJá jsem byl do února jejich ofiko dealerem, nyní musíte zařízení (vše kromě koax.kabelu) odvézt vrátit buďto do Stoda - p.Berka (371120014, 608166400) nebo spíše do Plzně - p.Halušitz (602535010) - ale pozor - p.Halušitz není moc příjemný a vůbec nechce brát komplety zpět, když to není jeho zákazník. Když už ho přemluvíte, stejně chce stovku za to "uskladnění", než to poveze do Prahy. Držím palce!David Rácz www.digitalnichodsko.cz R^ |
![]() Dejf |
| 18.06.2009, 10:34.47 | |
RE: Technik Digi tv DomažlickoKam to spěje panebože musímePŘEMLOUVAT dealery při vrácení věcí zpět. Bohužel to platí i při nákupu !! ted jedná známa chtěla abonovat Digi tv a doslova musela PŘEMLOUVAT(klečet) v Praze u dealera aby jí komplet bez montáže vydal a namonotvat to už je vubec velký problém zase PROSIT a KLEČET !! Co to je za podivnou firmu to se fakt nevidí. A už vubec nechápu...bojují zoufale změnou kodu proti pirátství a když to lidi odradí a chtějí si to předplatit tak mají stejně smulu protože nemá kdo dealerovat,vydávavat,motovat.. Tragedie.. |
![]() pat |
| 18.06.2009, 12:33.45 | |
Bob24:Být tebou, tak jim pošlu doporučený dopisem ve kterém bude stát, že zařízení je jejich, tak ať si ho demontují a odvezou na svoje náklady, jinak že jim budeš účtovat skladné! |
![]() technikTKR |
| 18.06.2009, 15:46.29 | |
RE: Technik Digi tv DomažlickoKdyby platily techniky, tak bych se taky přidal do jejich klubu, jenomže když nedokážou ani zaplatit jim, tak kdo by měl chuť to pro ně dělat. Nastavit Parabolu na 1°W zvládne i cvičená opice - nic proti skušeným technikům. |
![]() netace |
| 18.06.2009, 16:05.35 | |
RE: Technik Digi tv DomažlickoCopak s placením jsem neměl tak velký problém, ale spíše mi nechtěli dávat komplety a neměl jsem lidem co montovat. Po půl roce absence kompletů, kdy jsem měl v databázi přes sto zaregistrovaných čekatelů mi nevydrželi nervy a dal jsem jim výpověď ze smlouvy. Blbce ze sebe dělat nebudu a aby mi furt volali čekající lidi a já se furt omlouval, za to mi to nestálo. I dnes, po půl roce ukončení spolupráce, píšou lidem na ukončovací formuláře, že to mohou odnést ke mě. Proběhlo asi 15 telefonátů a konečně si mě vymazali v počítači z databáze dealerů. Oni snad nemají žádnou kontrolu či manažera, je to opravdu firma nanic. |
![]() Dejf |
| 18.06.2009, 16:36.48 | |
RE: Technik Digi tv Domažlickojá měl za to, že komplety byly, ale že neplatili. Ono to bylo přesně na opak, to jsem nevěděl. |
![]() netace |