| 18.06.2009, 17:40.12 | |
Skylink HD a zmena rozlišeniaĎakujem spoločnosti SkyLink, že zmenila rozlišenie na programoch Eurosport HD a Nova Sport HD. Kvalita po zmene rozlišenia je neúnosná až trápna a verím že týmto krokom stratí väčšinu svojich zákazníkov. Je neuveriteľné, ak si zákazník zaplatí za kvalitu, ktorá sa v krátkom čase zmení prevádzkovateľom, len preto, že chce ušetriť. Rv :fuming: |
![]() zidane69 |
| 18.06.2009, 18:00.41 | |
RE: Skylink HD a zmena rozlišeniaMožná plánují slevnit nebo za stejnou cenu přidat nové programy :-/ Otázkou je, zda o takové HD bude vůbec zájem.Zaplatit si to a pak by mi to změnili, byl bych taky zklamán. Ale těžko budou vysílat dvojmo pro staré a nové zákazníky.. :)) Nezbývá než čekat, zda je k Akci znova nedonutí Gital R^ |
![]() Tomik535 |
| 18.06.2009, 18:12.46 | |
RE: Skylink HD a zmena rozlišeniakvalita techto programu se opravdu zhorsila sem rad ze mam predlaceno do 27.cervna hd plus.doufam ze to tak poskytovatel nenecha a zjedna co nejdrive napravu. :lookaround: |
![]() image |
| 18.06.2009, 20:32.22 | |
RE: Skylink HD a zmena rozlišeniaJezismarja to nedokazete pochopit, ze testovat se neda pri vysilani do zdi! Proste je treba najit optimalni nastaveni koderu a ti technici jsou taky jen lidi. Skylink ma rozhodne zajem o kvalitni vysilani, aby se nevysilalo s kvalitou ala Spektrum ci Minimax.Ale nejakou dobu to potrva, je treba byt trpelivy. Nemusite se bat, ze to tam nikdo nevidi, co se deje s obrazem. Vysilat na jenom tp jeden HD program dokaze kde kdo a tam si muzu nastavit bitrate jaky chci, kdyz si to teda taky zaplatim ... Ale proc vysilat za mnoho penez, kdyz temer stejny vysledek dosahnu pri jine konfiguraci za mene penez, je to soukroma firma takze se snazi setrit, ale rozhodne ne na ukor kvality. |
![]() 007 |
| 18.06.2009, 20:49.45 | |
007ted ti aspon nebude nikdo nadávat že nadržuješ GITALU právě jsi dokázal že jsi nestranný R^ |
![]() pit178 |
| 18.06.2009, 21:43.31 | |
@007máš moju poklonu R^tentokát si to napísal veľmi dobre. |
![]() jarino1978 |
| 18.06.2009, 23:12.13 | |
007Tak toto je celkom zvrátené rozmýšľanie.Alebo testujem a nepýtam peniaze,alebo vysielam v HD kvalite a potom pýtam peniaze.Kapišto soudruhu? |
![]() jurko |
| 19.06.2009, 01:03.43 | |
@jurko...alebo to akceptujem a drzim pi*u, alebo si objednam nieco ine. beztak na to cumis len v tej 2 mesacnej promo akcii a po nej perie nepustis..ale kritizovat nieco o com trt vies a navazat sa do admina na to ta uz je dzurindovec !! |
![]() Vlado Fogo |
| 19.06.2009, 07:16.41 | |
RE: Skylink HD a zmena rozlišeniauž snad bylo toho testování dost, včetně té mazanice na kterou se musíme dívat (některé pořady jsou horší než SD, např. včera večer) blíží se víkend, tak snad budou zase vysílat F1 v 1080i,copak neslyší, že jsou jejich zákazníci nespokojeni !!!! A prosím, kdo neplatí Skylink, nebo se nedívá v promo akci, ať si svoje chytré teorie nechá pro sebe, důležitý je výsledek t.j. kvalita obrazu a ta je v současném testu otřesná |
![]() fergus |
| 19.06.2009, 07:32.02 | |
RE: Skylink HD a zmena rozlišenia@VFV dvouměsíčním promu nelze sledovat Eurosport HD, takže pokud to nemá jen do registrace, tak si to nejspíš platí. Podle mě je to podobné jako bych si koupil novou koktávku RS a po koupi by přijeli technici a auto mi třeba na půl roku přeprogramovali na menší výkon s tím, že potřebují otestovat spotřebu.. Jinak je mi to celkem ukradené protože si hd neplatím. Jen se snažím vžít do situace někoho, kdo ano. Nemám proto důvod nevěřit, že to Skylink myslí tak, jak psal 007. |
![]() Tomik535 |
| 19.06.2009, 07:36.05 | |
dodatekSpravedlivější by mi připadlo, kdyby po dobu testování pustili testované programy zdarma.Stejně jako by mi třeba platili benzín, za újmu, že jezdím s autem, které jsem si nekoupil. |
![]() Tomik535 |
| 19.06.2009, 08:16.52 | |
RE: Skylink HD a zmena rozlišeniaJen aby z toho testování nevzešlo HDTV po česku :zombie:........ zatím testují co všechno snesem. A dělaj to opravdu technici ? ... od techniků bych očekával větší fundovanost. |
![]() Nervoš |
| 19.06.2009, 08:17.39 | |
RE: Skylink HD a zmena rozlišeniaDlhé testovanie a zníženie kvality HD programov ale nie je úplne fér voči tým, čo máme zaplatený HD balik na dlhšiu dobu. Objednával som si ho s tou ponukou, ktorá bola a s tou kvalitou, aká bola. Predĺži mi Skylink predplatné o tú dobu čo testuje v nevyhovujúcej kvalite? Asi ťažko. Veľa diskutujúcich tu má plné ústa toho, že sme v trhovej ekonomike a odrazu keď sa niekto ozve, že "platí za testy", tak je priam dement, lebo čo by asi tak za svoje peniaze chcel! Keby Skylink dal echo, že bude robiť testy, tak určite si HD balík neobjednám na dlhé obdobie. Ale hold, kto by potom zaplatil tie testy. A nechodte tu s blbými rečami, jednoducho keď platím za určitú službu, ktorá bola ponúkana v určitej kvalite tak sa mi samozrejme nepáči jej znižovanie. A tvrdenia, že načo si to objednávaš a podobne, neobstoja. V zmluvnom vzťahu sa totižto predpokladá určitá serióznosť jednania. A jednostranné oznámenie Skylinu, že robí testy "pre nás" to je... Toto je môj názor a pohľad platiaceho zákazníka. |
![]() rogi |
| 19.06.2009, 08:30.31 | |
@007Chápem, že úpravy a zmeny sa bez testovania nedajú robiť a že možno Skylinku ide o kvalitu, ale pochop aj ty obyčajných platiacich zákazníkov, že sa im to vôbec nemusí páčiť, že to robia aj za ich peniaze. Predstav si, že by si si objednal Skzlink na 1 mesiac a oni by v tom čase začali robiť testy. Však človeka môže šľak trafiť, že zaplatil za niečo, čo má pomaly horšiu kvalitu ako SD. |
![]() rogi |
| 19.06.2009, 08:37.30 | |
souhlas s rogi a nervošplně s vámi souhlasím, ale Skylinku je to bohužel jedno, na svoje předplatitele kašlou - zaplatili jste a držte hub..., a že Vám nedodáváme kvalitu jakou jste zaplatili - nevadí že ano ? Skylink ani nepovažuje za fér podat svým zákazníkům seriozní informaci, prostě si testuje a jestli s tím zákazník souhlasí nebo ne je jim někde... |
![]() fergus |
| 19.06.2009, 08:42.57 | |
RE: Skylink HD a zmena rozlišeniaSpousta lidí má HD přijímače připojené scartem nebo k crtéčku, tak to ani nepoznaj.. :laughing:Hůř jsou na tom ti, co ví, proč si ho koupili. Šťastná nevědomost! :)) |
![]() Tomik535 |