| 26.06.2009, 17:43.07 | |
Pre RambaTvoje chladenie na TF7710 som mierne upravil,hlavne pre tých,čo ho majú ešte v záruke ako ja.Žiadne vrtanie,letova-nie,keby bolo treba uplatniť záruku,ľahko sa dá do pôvodného stavu. Na ventilát. pre PC 50x50x10mm som odstránil žltý káblik,ne- chal červený a čierny,ktoré som asi 2cm odlankoval.Tie som vložil do zdierok bieleho napájacieho konektoru HDD na základnej doske a to červený do žltého a čierny do čierneho vedľa žltého.Nasunul na kolíky a hotovo.Ventilátorik som upevnil presným šróbkom medzi štyri lamely v rohu chladiča procesoru.Teplota klesla z 60-70°C na cca 30°C a to len v sektore zdroja a HDD.Aj to vylepším,ale až po záruke a to ďalšou perforáciou plechu vrchného obalu.Práve tam,kde je najväčšie teplo,šikmookí šetrili dierami!Nedoporučujem dávať na TF iné zariadenie,ventilátor potom nestíha!Takto sa dá úplne odstrániť zahrievanie uvedeného receivra,škoda len,že to nie je už z fabriky!Vrelá vďaka patrí Rambovi za nápad a realizáciu uvedeného problému ako i ďalšie jeho podnety a príspevky ohľadom TF7710! |
![]() pixla |
| 27.06.2009, 09:30.54 | |
pixlaDobrej postřeh. S tím plechem to ještě zkusím taky...A k tomu přidávání dalších ventilátorů se připojuji. Pokud si někdo budte dělat další úpravy recievru, tak pozor. Zdroj není příliš stavěný na zatížení více ventilátorů. Ten jeden je tak akorát. |
![]() Rambo |