| 27.06.2009, 23:14.06 | |
newcamd+newcsnevie niekto poradit aky je medzi nimy rozdiel.alebo aspon navod na ich zapis? |
![]() furko33 |
| 27.06.2009, 23:19.05 | |
furko33Asi jsem dnes prepracovany nerozomimtve otazce-? Napis oc ti jde |
![]() lak |
| 27.06.2009, 23:24.50 | |
furko33Kdyz uz jsi usnul tak ti alespon napisu ze toto emu stahnez treba prez blue panel z gemini servru :8) Lukas |
![]() lak |
| 28.06.2009, 05:14.48 | |
Pokus o vysvětlení"Newcamd´+ newcsnevie niekto poradit aky je medzi nimy rozdiel.alebo aspon navod na ich zapis?" Newcamd je client (emulátor), do jeho "výbavy" patří "cardserver" a "betad" který obsluhuje čtečky karet ve v linuxových sat. přijímačů. Ten cadserver pracuje s charakteristickým protokolem newcamd = klient tomuto protokolu rozumí, umí jej číst. Autor newcamu jej napsal tak, aby nebyl emulátor použitelný pro providera Premiere. Existovaly ale "clienti" (emulátory), napsané tak, aby rozuměly také protokolu newcamdovského serveru a uměly emulovat i Premiere. (Příklad: Mgcamd, Evocamd a další) Bylo ale nešikovné používat dva binární soubory pro univerzální cardserver a jiný autor dodnes aktivní napsal NewCS cardserver. Ten pracuje s protokolem newcamd, kterému rozumí většina emulétorů. Tento NewCS (NOvý cadserver) je díky píli autorů stále aktualizován a zdárně se vyvíjí dodnes. Newcs je úspěšný univerzální carserver. Newcamd je emulátor. Newcamd ustal ve vývoji. Jako emulátor se nyní nejvíce používá velmi stabilní a praktický Mgcamd a k obsluze čteček na karty se požívá NewCS pracující s prokolem newcamd. |
![]() bob.r |
| 28.06.2009, 07:05.53 | |
RE: newcamd+newcsOtázka je,jak dlouho to bude funkční? |
![]() Prosat |
| 28.06.2009, 07:11.31 | |
bob.rdík,kedze mam dreamsky a ten tam ma protokol newcs tak mozem zdielat kartu vdomacej sieti? ide zdielat s tymto protokolom neaka karta aj s internetu? mohol by to dreamsky zvladnut? vsade som nasiel len test servery na newcamd ale na newcs nie!je neaky navod ako sa to da prepisat do dreamskeho?dik |
![]() furko33 |
| 28.06.2009, 08:52.17 | |
RE: newcamd+newcsano sdielat karta ide bez problemov prave vcera som to doma otestoval lan dva primace karta skylink plus emu vsetko v pohode ale zatial len v domacej sieti |
![]() vili1 |
| 28.06.2009, 16:42.14 | |
RE: newcamd+newcsto ti verejne nikto nebude testovat |
![]() Miro74 |
| 28.06.2009, 16:48.44 | |
Motor SG2100Ahoj chlapci, chci vyměnit rezavou parabolu za novou. Jedná se mi o to, aby se motor vrátil na pozici 0. Musím to točit ručně nebo se to automaticky přetočí po zmáčknutí resetu, nebo to mám natočit přístrojem a pak odpojit? Díky za rady. |
![]() alda10 |
| 28.06.2009, 16:52.03 | |
omluvato nepatřilo sem, myslel jsem, že už mám vytvořené nové vlákno |
![]() alda10 |