Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
28.06.2009, 01:54.59

Reakce Povodně

Chlapi,chce se mi z toho až brečet jaká solidarita ve vás je.Jsem z oblasti Bělotína.Asi 8 km od oder a 10 km od Jeseníka.Měl jsem asi 1 metr vody v domě.Přšla náhle a bez varování.Stačil jsem zachránit celou elektroniku.Musel jsem přestřihnout skoro všechný kabely.A to jich bylo.Ted bydlíme is rodinou u švagra.Osobně nechci od vás žádné peníze,ale jak zaštítit ty ostatní?!??Například ten co byl v Televizi Nova z Polomu,pan Jiří Václavík,tak to byl můj zákaznk co jsem mu montoval 3 družice.Reportáž byla cca tady

http://archiv.nova.cz/multimedia/televizni-noviny-26-6-2009.html

Polom je asi 4 km z Bělotína na Ostravu.Sice jsem byl taky pod vodou,ale o mě se postarala rodina a náš starosta Eduard Kavala celkem taky.Jak teda přispět?Na městkých ůřadech s rozšířenou působností existuje seznam zatopených
rodin a domů,který je osobně ověřen sociálními pracovníky,kteří jednotlivé zaplavené domy osobně navštěvovaliJediná šance je asi přes starosty.Je možné osobně nás zde navštívit redakce servru Parabola.cz kdy je možné v postižených oblastech kohokoliv provézt.Zároven pošlu nějaké foto do redakce a je možné to kdykoli dokázat.Zároven jsem členem vantagefunclubu.cz
Prosím redakci o připíchnutí

S pozdravem mudr.sat

http://uloz.to/done.php?rnd_id=x1uXvfC0&tmp_sid=16b4df9ab96b12f693f9f4364e695e97
uživatel
mudrsat
28.06.2009, 02:12.49

Foto

[code]
http://uloz.to/2023432/p6250111.jpg
http://uloz.to/2023431/p6250151.jpg
http://uloz.to/2023433/p6250152.jpg
[/code]
uživatel
mudrsat
28.06.2009, 02:32.20

RE: Reakce Povodně

Zrovna jsem se vratil domu, u souseda do ted cerpali hasici z baraku vodu.Projektant mu navrhl zakladovou desku 30cm pod urovni vozovky a ted na to bohuzel doplatil.Fotky radeji posilat nebudu. Rv To tu prselo cca hodinu a pul a on mel pul metru v obyvaku.Novej barak, male deti, hypoteka pocitam na 35 let minimalne.No hnus!
uživatel
Saxon
28.06.2009, 12:50.22

ahoj vzhledem k tomu ze mnoho lidi se zde vyjadrilo ruznym zpusobem naposledy upresnim vse.tuto akci beru jako aktivitu /dxsatclubu/ ktery byl zalozen cleny setkani ve starych splavech.zaroven chci podekovat parabole.cz za moznost komunikace na jejich strankach.pokud bude mit nekdo zajem pomoci lidem postizenych povodni muze zaslat penize na ucet.prubezne se bude informovat o castce ktera je na uctu.tato castka bude predana primo do rukou nejpotrebnejsim lidem na doporuceni starosty obce.na zaver chci podekovat vsem slusnym pisatelum prispevku a pro ostatni vzkaz :pokud nemate v sobe trochu slusnosti a ucty k lidem nepiste radeji nic.jirka jablonec
uživatel
vanspeed
28.06.2009, 21:55.24

vanspeed

A o ktere jedince se jedna ?? A jeste porad, jak je mam usmernit ??

lak: VF se muze vyjadrit k jakemukoliv tematu jako kterykoliv ctanar a navic to vyjadril docela trefne R^
uživatel
007
28.06.2009, 22:01.33

Přebral jsem všechny reakce v tomto vlákně a vyhodil ven to, co tu nemělo co hledat. Jakmile tu uvidím nějaké vzájemné napadání, osočování či neopravněné vyplakávání a poškozování dobrého jména webu, už nebudu tak schovívavý a budou lítat hlavy. :fuming:
uživatel
D2MAC
28.06.2009, 22:05.11

d2mac

ahoj je mi jedno jak a co budete delat to je vas problem.ale bude od veci pokud to budete delat poradne a ne az vam to nekdo pripomene.dik jirka jablonec
uživatel
vanspeed
28.06.2009, 22:10.09

@vanspeed

Ahoj.
Narozdíl např. od pokyho1 a jiných, velmi častých přispěvatelů, nemám čas sedět v podstatě 24 hodin denně za kompem a uklízet tady po některých jedincích. Nic mi připomínat nemusíš. Sám jsem byl zasažen povodní a teď mám opravdu jiné starosti. Některé dny nejsem na tomto fóru vůbec.
uživatel
D2MAC
28.06.2009, 22:16.56

007

Nevim co natom bylo trefneho?Ver tomu ze toje velice emotivni kdyz celou noc koukas jak ti stoupa voda za barakem.Jen kdoto nezazil nevi o cem mluvim.Jestlima nejaky problem z nejakym ctenarem at si ho vyresi jinde a ne v tomto vlakne.Uz jsem se naucil na nej nereagovat ale tohle semne dotklo tot vse.Po precteni prosim smazat dekuji A omlouvam se D2MAC za zmarenou praci Lukas
uživatel
lak
28.06.2009, 22:20.08

d2mac

ahoj je mi opravdu lito co vas postihlo s povodni proto byl a je i zamer lidem pomoci .ja ti nic pripominat nemusim, ale muzu.pokud rikas ze nemas cas sedet za kompem 24 hodin a kontrolovat lidi,tak to nedelej.nemas tu praci urcite za trest.jinak ti osobne preji at se ti podari problem s velkou vodou u vas bez vetsich problemu vyresit./pokud se to dak takto nazvat/jirka jablonec
uživatel
vanspeed
28.06.2009, 22:56.38

vanspeed

Stale me chybi ta jmena, kdyz uz chces ten poradek, pak jsme uz dva co to chteji ???
uživatel
007
28.06.2009, 23:01.18

007

ahoj mam dojem ze ti uslo jak se nekteri lide napadaji.tvuj kolega d2mac cte pozorneji a smazal ty prispevky.jirka jablonec
uživatel
vanspeed
29.06.2009, 07:01.04

Hlavně že to tu je přišpendlený na prvním místě !! jak se to tu hádá jeden z druhým a dohadují se kdo jakej je nebo co řekl nebo neřekl...to je parááááda
a satelitní technika je někde dole a dole a dole....
uživatel
pat