| 28.06.2009, 11:49.43 | |
vypadok signaluahojte,Kde môže byť chyba ak mi vypadáva signál. Vyskúšal som dva satelity ani na jednom signal nešiela tak chyba je niekde na parabole. Chvilu to ide a potom sa prestane dostavať signál a na dlhú dobu nemôžem nič sledovať. Nevie niekto poradiť čo to sposobuje? |
![]() FAKAM |
| 28.06.2009, 13:14.21 | |
RE: vypadok signaluZkontroluj kable a hlavně F-ka. |
![]() spyko |
| 28.06.2009, 13:39.42 | |
RE: vypadok signaluNejčastěji to dělá povolený konektor na LNB, hlavně u natáčených parabol. |
![]() geronimo |
| 28.06.2009, 15:50.57 | |
@FAKAM -vypadok signaluTie výpadky sú časté ?, kedy zčali ?, nemá to súvis počasím ?, na mojej DIGI parabole stači, ak sa v smere na družicu blíži búrkový mrak, tak je ne chvíľku tiež po obraze. Môže to byť aj tak ako uvádzajú otatní |
![]() antonius |
| 28.06.2009, 17:32.58 | |
@antoniusNevím jak u vás, ale u nás dávali technici od D***TV paraboly né úplně do nejvhodnější polohy (elevace, azimut)a to samé LNB, nechávali skew na 0°. Přitom po natočení lnb a doštelování paraboly se zvednula docela slušně kvalita. Mrkni na http://www.dishpointer.com/ |
![]() netace |
| 29.06.2009, 13:45.37 | |
RE: vypadok signalunejde o vypadok sposobeny pocasim. Ale ja nemam ani uroven signalu, ani kvalitu signalu. Tak mi to pise na openboxe. Proste ako keby som nemal kabel od paraboly v satelite. Vypadky su caste a uz vobec cely den nemam signal, sa to zhorsilo. Niekedy ked som vybral a vlozil kabel nabelho to teraz nepomaha ani to. |
![]() FAKAM |