Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
28.06.2009, 11:49.43

vypadok signalu

ahojte,

Kde môže byť chyba ak mi vypadáva signál. Vyskúšal som dva satelity ani na jednom signal nešiela tak chyba je niekde na parabole. Chvilu to ide a potom sa prestane dostavať signál a na dlhú dobu nemôžem nič sledovať. Nevie niekto poradiť čo to sposobuje?
uživatel
FAKAM
28.06.2009, 13:14.21

RE: vypadok signalu

Zkontroluj kable a hlavně F-ka.
uživatel
spyko
28.06.2009, 13:39.42

Nejčastěji to dělá povolený konektor na LNB, hlavně u natáčených parabol.
uživatel
geronimo
28.06.2009, 15:50.57

@FAKAM -vypadok signalu

Tie výpadky sú časté ?, kedy zčali ?, nemá to súvis počasím ?, na mojej DIGI parabole stači, ak sa v smere na družicu blíži búrkový mrak, tak je ne chvíľku tiež po obraze. Môže to byť aj tak ako uvádzajú otatní
uživatel
antonius
28.06.2009, 17:32.58

@antonius

Nevím jak u vás, ale u nás dávali technici od D***TV paraboly né úplně do nejvhodnější polohy (elevace, azimut)a to samé LNB, nechávali skew na 0°. Přitom po natočení lnb a doštelování paraboly se zvednula docela slušně kvalita. Mrkni na http://www.dishpointer.com/
uživatel
netace
29.06.2009, 13:45.37

nejde o vypadok sposobeny pocasim. Ale ja nemam ani uroven signalu, ani kvalitu signalu. Tak mi to pise na openboxe. Proste ako keby som nemal kabel od paraboly v satelite. Vypadky su caste a uz vobec cely den nemam signal, sa to zhorsilo. Niekedy ked som vybral a vlozil kabel nabelho to teraz nepomaha ani to.
uživatel
FAKAM