| 09.07.2009, 12:35.30 | |
Měřák Trimax SM-2200 a zkušenosti s nímProsím odborníky o vyjádření svého názoru ohledně měřáku Trimax SM-2200, popřípadě jejich zkušenosti s tímto měřákem. Děkuji za jakýkoliv názor. |
![]() qwertz |
| 09.07.2009, 17:55.48 | |
RE: Měřák Trimax SM-2200 a zkušenosti s nímJá ho mám asi rok.Jsem maximálně spokojen a práce s ním je v pohodě.Nemá sice spektrální analyz. to má model SM-2500.ale je trochu dražší,před rokem byl cenový rozdíl ještě větší.V první řadě jak jsem ho vybalil jsem do něj nahrál nejnovější firmware 1.1.2euro a ten má podporu DiSEqC 1.0,DiSEqC 1.2,USALS.Přes softw. PC si můžeš doplnit družice,transpordéry kdyby ti nějaké chyběly.Zálohovat vlastní nastavení,naladěné kanály,atd... Zatím žádný problém.Celkové hodnocení na 1. |
![]() Harnadek |
| 09.07.2009, 19:43.39 | |
RE: Měřák Trimax SM-2200 a zkušenosti s nímMám jej také asi rok. Jsem s ním velice spokojený. Problém mám s viditelností displeje za sluníčka a poměrně dlouhá doba startu po zapnutí. Kontrola obrazu se také někdy hodí. Zatím nelituji, že jsem jej koupil a za ty peníze bohužel neexistuje nic podobného pro terrestrialní TV.Setting jsem si vytvoříl svůj, tak aby dobře fungovala identifikace družic. |
![]() jbtr |