Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
14.08.2009, 11:34.33

Karty v Egypte

Dobrý deň! Chystám sa na dovolenku do Egypta(Hurgada-Safaga).Viete mi poradiť či sa dá (ak áno tak výhodne?)zohnať dajaké karty alebo moduly z tejto krajiny?Má niekto skúsenosti?Ďakujem za odpovede!!
uživatel
Dubinski
14.08.2009, 12:04.42

Dubinski

v Egyptě to nevím,,,,ale stav se při cestě v ZURICHU na adrese DENNLERSTRASSE číslo schválně neuvádím
CH-8048 ZURICH swiss,v jednom pirátském sklepě seženeš na co jsi momentálně vzpomeneš,rád si to tam prohlížím,diskutuji a i občas něco kupuji.
Když jsem tam,tak jsem u nich každý den min. hodinu,a hned je člověk ve svém živlu. Od 28.8. do 5.9.2009 se tam můžeme klidně sejít a pak dát pivko.
:8) :8) :laughing: :laughing: a je to OK.
uživatel
hery
14.08.2009, 12:10.39

RE: Karty v Egypte

Tam je to pre mňa veľká Neznáma...ale to pivko by som si teda dal! ;)
uživatel
Dubinski
14.08.2009, 13:02.45

Hurghada je takový Egypt Neegypt.
To je vlastně jenom turistické město.
Pochybuji, že je tam nějaký satelitní krám. (I když je to velké a vyloučit to nejde).
Musel bys kus poodjet...cca 400 km severně jsou už nějaká normální města. Nejbližší velké město je asi až Suez. Jet k Nilu, kam je to blíže, asi bez policejního doprovodu vůbec nejde. I když...
Místní karty pro arabské stanice jistě lze opatřit, ale k čemu? Moc nechápu smysl. Do sbírky? Nebo na koukání?
uživatel
Antonín
14.08.2009, 13:11.26

Myslel som na akúsi obdobu našeho "Skylinku". Kartu na sledovanie programov typu ART alebo Showtime...alebo niečo čo nepoznám.Za jednorázovú kúpu.
uživatel
Dubinski
14.08.2009, 13:16.40

tam žádná obdoba skylinku snad ani neexistuje, všechny základní stanice jsou FTA. akorát jak píšeš - ART a Showtime - ale to je spíš obdoba UPC, klasická pay-tv platforma, nevím jestli prodávají předplacený karty.
uživatel
vortimond
14.08.2009, 13:22.33

Karty v Egypte

Antoníne: já jsem si nedělal srandičky.Tam si ho vezme jeden mladý ital do parády,ukážemu různé ofic.karty,nebo neofic. jako jsou třeba Gamma karta,kemal,kebab atd.Naprogramují ji,ukážou mu vše kolem toho,včetně vybavení programátorem,ukáži,kde je možno sehnat do budoucna softy do karty,nebo různých modulů,vše předvedou naučí,
zaplatíš,poděkuješ a vše OK.
A samozřejmě je to i s arabskými programy např.ART-showtime,Turkdigit,atd.Všechny placené arabské sportovní programy,filmové kanály atd.Kluci jsou velice příjemní,a vše vždy perfektně funguje.
uživatel
hery
14.08.2009, 14:16.16

Co já s tím?
Nějak jsem nepochopil, jak se mne to týká.
Já ti klidně věřím, ale nějak nechápu, co já s tím.

P.S. Jak tak znám curyšský svět, tak bych tomu nedával dlouhou životnost. Udavačství tam má nebývalé rozměry. A to i pro českou duši, která je na ledacos zvyklá, je švýcarská realita docela překvapivá. Jednou se mi stalo, když jsem kus vedle Curychu pobýval na chatě svého známého, že mne přijela zatknout policie, protože nějaký zvídavý soused nevydýchal, že před chatou stojí auto s českou značkou a majitel není přítomen (zjistil prosím dalekohledem). Když jsem se tomu na policii smál, že to je tedy opravdý dárek takový soused - bonzák, tak se oni rozhodně netvářili, že by je to nějak udivilo. Spíše se jim zdálo, že páchal občanskou povinnost, jak pravili. Poněkud se zakyselili, když jsem řekl, že mne ta jeho a jejich občanská povinnost stála půl dne dovolené, která není zadarmo, a že se mohou složit. Jo - penězům, těm oni tam rozumí taky docela dobře.
uživatel
Antonín
14.08.2009, 14:54.35

Ty musíš vypadat, když to neřešili na místě, ale až na stanici. :laughing:
uživatel
juzek
14.08.2009, 14:55.27

Antonín

v tomhle máš určitě pravdu,stalo se mi,že jsem zastavil před obchodem a než jsem koupil bombonieru a víno,tak u auta stáli policajti a hned jsem byl o 40 fráňů lehčí
:laughing: :laughing: a když jsem se zeptal,kde se tam tak rychle vyloupli,tak jen ukázal na okno od proti a tam se jen zachvěla rychle záclona,/bonzák hned upozornil,že stojím tam,kde se nemá.Ale ten obchůdek s výše uvedeným zbožím,/moduly,kartami,přístroji a jinou elektrotechnickou výbavou již navštěvuji tak dva roky a OK,stále funguje.
uživatel
hery
14.08.2009, 15:39.16

hery:možeš mi paslať tú adresu na karty mám kamaráta vo svajci na email :bonus7@stonline.sk
vdaka. R^ :8)
uživatel
fsat
14.08.2009, 21:24.03

Švýcaři nemají rádi cizince, to je bohužel stará známá věc.
uživatel
petr121
14.08.2009, 22:04.36

Egypt

:)) zaujimava otazka,Ty si uz skoro ako ja,aj na dovolenke si nedas pokoj so satelitom :) Hrg. a Safagu poznam naspamat,bol som tam uz 12x a tiez som sa obzeral po obchodoch.V Safage nenajdes nic v Hrg. su dva male obchodiky co poznam ale je to skor o fta prijimacoch a parabolach.Montuju sem tam showtime co nosia z Kahiry...V hoteloch a apartmanoch vacsinou montuju nie miestni ale firmy z Kahiry,tam su aj specializovane predajne ale tiez ziadna slava :) Ja som si raz davno kupil v Luxore dialkove na Humax asi za 100 korun :) a teraz nedavno mam z Kahiry trojuholnik na uchytenie ozarovaca do stredovej paraboly :) Karty tam kupis iba ak na ART a AlJazeru Sport.Ak uz budes v Hurghade tak su tam dva bary co prevadzkuju cesi.Jeden v centre vola sa Praha,tam bezia na Dreamboxe ale chytaju akurat Hotbird ,Badr a Nilesat,ak ide napr. hokej tak to pozeraju cez internet...Ten druhy Labe teraz otvorili tam som zatial nebol :)...Ladil som tam uz programi v dvoch hoteloch lebo minule sme chceli pozerat F1 a arabaci nam tvrdili ,ze nie je mozne tam chytit RTL a AlJazera Sport tam este nedorazila :) tak som im to ukazal,ze na Hotbirde ano ,odvtedy ma volali Ing. :)Inak som tam uz zazil aj satelity na lodiach co sa plavia po Nile a na fta Strongoch tam plavcici po zakotveni slintaju na erotic.linkach z Hotbirdu :)
uživatel
satelit1
15.08.2009, 09:32.13

Ďakujem za reakcie!
Vylietam v pondelok.Teším sa s celou family...
a budem sa okrem iného cestou krajinou kochať pohľadom na ich kopy veľkých parabol.Ahojte! :))
uživatel
Dubinski
15.08.2009, 10:06.33

sport futbal

hej moj znamy pouziva AlJazeeru kartu- irdeto, su aj na hotbirde ale otazka je ci aj tam karta funguje alebo iba na nilesate, ale vraj ties sportove davaju vsetky europske ligy, ze super vela futbalu, a je tam aj original zvuk nie len arabsky komentar
uživatel
batman
15.08.2009, 10:12.12

a este mi tvrdi ze tam kupis saletil za 1000sk s emu, a velmi dobra podpora, myslim znacka StarSat, su fakt dobre vybavene, bezne su 2 citacky s CI slotom, podpora na satdw :)
uživatel
batman
15.08.2009, 10:56.52

@ batman

Mohol by si zistiť celý presný názov toho STARSATU čo má tie dve čítačky a CI slot a napísať to tu ??? - presne niečo také hľadám.
uživatel
satmonter
15.08.2009, 21:23.03

SR-X230CU

SR-X230CU ma aj usb tak neviem ci bude taky lcny mozno existuje aj neusb verzia, ale nerucim za to, spominal mi to len ten známy ze mi to dovezie z libanonu :) ale nechcel om
uživatel
batman