Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
22.08.2009, 13:19.37

Výběr SetTopBoxu?

Objevila se mi doma na ČT2 taková značka a s koncem srpna mi skončí příjem analogu. Tím pádem bych snad měl chytit od září digitální vysílání z vysílače Černá hora.
Uvažuju teď o koupi nějakého SetTopBoxu. Chtěl bych zárověň i DVD přehrávač s USB vstupem. Našel jsem tento produkt http://www.videotech.cz/dvd-prehravace-rekordery/sencor-sdv-8802t-dvd-dvb-t

Cena je podle mě docela příznibá, když je to i včetně DVD přehrávače. Ale radši bych se zeptal tady, zda se to vyplatí. Případně jestli mi doporučíte něco lepšího? Díky
uživatel
tomygo
22.08.2009, 13:45.50

výběr stb

Jdi do satelitu,stb vynech,budeš mít víc programů a možností si vybrat,dvb-t ne !
uživatel
karxyz
22.08.2009, 13:52.57

RE: Výběr SetTopBoxu?

Satelit už doma máme dávno. Ale tohle mám jen na televizi v ložnici, kde mi v pohodě stačí těch pár českých programů. A myslím, že takto to vyjde levněji než satelit. Navíc tam chceme i DVD a takhle by to bylo v jednom. Jde mi o to, zda tento SetTopBox bude nějakou dobu hrát. Aby se něco za dva roky nezměnilo a nemusel jsme kupovat zase jiný...
uživatel
tomygo
22.08.2009, 14:01.19

Ty dva roky to vydrží jinak reklamace že.Musíš doufat.
uživatel
koax
22.08.2009, 16:20.21

SENCOR nekupuj je to šmejd horší značku neznám.Mám doma Philipse takovej malej stb a jsem spokojený a přehrávač si kup od Panasoniku nebo podobné značky a máš pokoj.Do SENCORU nechoď.
uživatel
kanon
22.08.2009, 16:38.33

kanon

Mam na Sencora podobny nazor. Bohuzel, znacek jako Sencor je poslepni dobou vic nez dost. Nedavno jsem byl u pomerne moviteho zakaznika instalovat HD Vantage a mel doma 127cm LCD od Sharpa za 70 tisic a prehravac Sigmatec z Makra. Nekdy se nestacim divit, tak radeji moc okolo nekoukam...
uživatel
Saxon
22.08.2009, 17:44.18

Digitální vysílání z vysílače Černá hora zatím půjdou jenom programy Čt. Nova a Prima začnou až příští rok na podzim.
uživatel
Libor1115
22.08.2009, 23:48.51

Není nic horšího než přechodné období, kdy část základních programů jede ještě přes analog a část už přes dvb-t. Místo obyčejného přepínání programů na televizi nebo na stb je třeba navíc přepínat mezi analogovým vestavěným tunerem televize a set top boxem. :dead: Je to jen další důvod pro rozšíření stávajícího dvb-s příjmu i na tu televizi v ložnici.
uživatel
Tomas007
23.08.2009, 08:42.16

Jak píše kanon.
Včera jsem koupil PHILIPS DTR 220/12 za 1.290 Kč
Dobrá čeština,jednoduchý,malý.Zdroj má mimo což je dobré.
EPG na 7 dní dopředu.
Satelity mám 4 a to mi ještě chybělo do sbírky. R^
uživatel
Ji.sat