| 22.08.2009, 13:19.37 | |
Výběr SetTopBoxu?Objevila se mi doma na ČT2 taková značka a s koncem srpna mi skončí příjem analogu. Tím pádem bych snad měl chytit od září digitální vysílání z vysílače Černá hora.Uvažuju teď o koupi nějakého SetTopBoxu. Chtěl bych zárověň i DVD přehrávač s USB vstupem. Našel jsem tento produkt http://www.videotech.cz/dvd-prehravace-rekordery/sencor-sdv-8802t-dvd-dvb-t Cena je podle mě docela příznibá, když je to i včetně DVD přehrávače. Ale radši bych se zeptal tady, zda se to vyplatí. Případně jestli mi doporučíte něco lepšího? Díky |
![]() tomygo |
| 22.08.2009, 13:45.50 | |
výběr stbJdi do satelitu,stb vynech,budeš mít víc programů a možností si vybrat,dvb-t ne ! |
![]() karxyz |
| 22.08.2009, 13:52.57 | |
RE: Výběr SetTopBoxu?Satelit už doma máme dávno. Ale tohle mám jen na televizi v ložnici, kde mi v pohodě stačí těch pár českých programů. A myslím, že takto to vyjde levněji než satelit. Navíc tam chceme i DVD a takhle by to bylo v jednom. Jde mi o to, zda tento SetTopBox bude nějakou dobu hrát. Aby se něco za dva roky nezměnilo a nemusel jsme kupovat zase jiný... |
![]() tomygo |
| 22.08.2009, 14:01.19 | |
RE: Výběr SetTopBoxu?Ty dva roky to vydrží jinak reklamace že.Musíš doufat. |
![]() koax |
| 22.08.2009, 16:20.21 | |
RE: Výběr SetTopBoxu?SENCOR nekupuj je to šmejd horší značku neznám.Mám doma Philipse takovej malej stb a jsem spokojený a přehrávač si kup od Panasoniku nebo podobné značky a máš pokoj.Do SENCORU nechoď. |
![]() kanon |
| 22.08.2009, 16:38.33 | |
kanonMam na Sencora podobny nazor. Bohuzel, znacek jako Sencor je poslepni dobou vic nez dost. Nedavno jsem byl u pomerne moviteho zakaznika instalovat HD Vantage a mel doma 127cm LCD od Sharpa za 70 tisic a prehravac Sigmatec z Makra. Nekdy se nestacim divit, tak radeji moc okolo nekoukam... |
![]() Saxon |
| 22.08.2009, 17:44.18 | |
RE: Výběr SetTopBoxu?Digitální vysílání z vysílače Černá hora zatím půjdou jenom programy Čt. Nova a Prima začnou až příští rok na podzim. |
![]() Libor1115 |
| 22.08.2009, 23:48.51 | |
RE: Výběr SetTopBoxu?Není nic horšího než přechodné období, kdy část základních programů jede ještě přes analog a část už přes dvb-t. Místo obyčejného přepínání programů na televizi nebo na stb je třeba navíc přepínat mezi analogovým vestavěným tunerem televize a set top boxem. :dead: Je to jen další důvod pro rozšíření stávajícího dvb-s příjmu i na tu televizi v ložnici. |
![]() Tomas007 |
| 23.08.2009, 08:42.16 | |
RE: Výběr SetTopBoxu?Jak píše kanon.Včera jsem koupil PHILIPS DTR 220/12 za 1.290 Kč Dobrá čeština,jednoduchý,malý.Zdroj má mimo což je dobré. EPG na 7 dní dopředu. Satelity mám 4 a to mi ještě chybělo do sbírky. R^ |
![]() Ji.sat |