| 30.07.2007, 11:14.13 | |
Prosím o pomoz 2x LBN - 2x TVProsím o radu jak mám vyřešit zapojení 2x LBN (1x napevno + 1x LBN s motorem) a to zapojit na 2x TV. Do jednoho TV by šly oba LBN a do druhé jen jeden LBN.Otázka zní jak by to jelo. Může někdo pomoc díky. |
![]() ghost |
| 30.07.2007, 11:17.44 | |
RE: Prosím o pomoz 2x LBN - 2x TVstaci mat jedno z tych LNB dualne! jeden vystup LNB1 pojde do druheho TV2, druhy vystup LNB1 do diseq prepinaca, do ktoreho pojde aj LNB2, a z prepinaca do prveho TV1, problem budes tym motorom asi :( to cez diseq prepinac neviem ci prejde - machri poradte |
![]() batman |
| 30.07.2007, 11:28.15 | |
dopnění infoen ještě dodám zož jsem pozapoměl budou to 2x paraboly a jedna na pevno a druhá na motoru |
![]() ghost |
| 30.07.2007, 12:06.02 | |
otazkaproblem je ktory LNB ma byt napevno, ten co ma ist do oboch alebo ten co bude na motore?obe su dost krkolomne - prva moznost sa mi zda zbytocna, naco tahat signal z pevneho LNB ked mam na druhom zapojeny motor? ak chcem z toho kde je motor tahat signal pre dve TV, ktory tuner bude riadit motor? najlepsie bude ked konkretne popises, ktore LNB kam bude nasmerovane a z ktoreho kam chces signal chytat |
![]() batman |
| 30.07.2007, 12:46.54 | |
RE: Prosím o pomoz 2x LBN - 2x TVMyslim, ze lnb na motore je zbytocne pripajat na dva prijimace. Pretoze ak niekto na jednom prijimaci preladi na iny satelit, tak zrusi druhemu sledovany program. Parabolu, ktoru mas napevno mozes napojit na dva prijimace pomocou twin lnb (z lnb idu dva samostatne kable). Potom na kazdom prijimaci sledujes bez akychkolvek obmedzeni co chces. Mam to tak doma (jeden prijimac maju rodicia, jeden mam ja) a nie je ziadny problem. |
![]() majoSk |