Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
30.07.2007, 11:46.12

zilina slavia

ct nebude davat....ani sk tv....pekne...esteze to mam 5km
uživatel
lubo540
30.07.2007, 12:03.35

v prdeli ako vsetko

Nie som fanusikom Ziliny, ale toto je uz fakt dost sila... co uz chce ta nasa super STV davat? vyber najlepsich zapasov z nasej ligy, ako vcera Nitra - Trnava (na grcanie s prepacenim...) to uz mozu davat aj 3.ligu a bude to aspon zaujimavejsie... a kvalitny futbal pod hlavickou Ligy majstrov nema ziadnu hodnotu u nas? HAMBA STV!!! este ze mame nas najmilsi hit! HAMBA!!! velka skoda, ze CT nemoze u nas vyrabat signal na priamy prenos... no zas len na nasu skodu... ale zvyknime si...
uživatel
maxxx
30.07.2007, 12:05.53

RE: zilina slavia

Riadna šaškáreň. Nech sa dade ta STVčka strčí.
uživatel
nerew
30.07.2007, 12:25.45

ale ked hral Slovan s Rapidom to davali a to bol len intertoto cup
uživatel
majster22
30.07.2007, 12:29.26

stv 2 bude davat rómsky magazin a spravy hírek.ešte daku omšu futkal im zakazala KDH. sory ak som niekoho urazil.ale je to na hambu. keby prisiel papež tak davaju aj 5krat reprizu
uživatel
assassin1
30.07.2007, 12:34.32

@ assassin1

v dnešnej situácii v STV sa nedá vylúčiť, že za niektorými rozhodnutiami je aj politikum. Ba je to tuším nevyhnutnosť. Len si si troška poplietol strany. "Zákazníkov" (teda tých čo prípadne zakázali) treba hľadať v súčasnej vládnej koalícii...
uživatel
anonym2
30.07.2007, 12:53.57

Že by ani z českých TV nikdo ?
uživatel
J_N
30.07.2007, 12:58.46

Dobre ze to nebude v TV, aspon bude plny stadion, ja uz mam listky, takze mi nevadi ze to v TV nie je
uživatel
majster22
30.07.2007, 13:21.20

ale bude

to davat AL Jazeera pro Afganistan
uživatel
miro2
30.07.2007, 13:25.46

anonym2

nemysli vsetko doslovne ale slo o princip a kvalitu manažmentu stv2.
uživatel
assassin1
30.07.2007, 13:43.50

Jen dotaz.Odkdy je fotbal sport? Jedna se spise o souboj manageru, korupci rozhodcich, par simulantu na hristi.Nejak uz to neni to co byvalo.MS "20", odvedli kluci mnohem lepsi vykon (do 63 min) nez ty komedianti co se povazuji za hvezdy.Tak nejak se na me nezlobte, ale fotbal uz to davno neni.Je to spis komedie pro lidi.Uz se jen bavim, kdo nejdele bude na hristi behat nez zacne pohyb predstirat, kdy bude takticke stridani, takticky faul, simulovani s nositkama.Sorry "fotbal" fans.
uživatel
meduzka
30.07.2007, 13:48.16

zi sla

cely zivot je jedna komedia,meduzka
uživatel
lubo540
30.07.2007, 13:48.32

meduzka

sory ale niesi nahodou žena ak ano to svedči o vela veciach.
uživatel
assassin1
30.07.2007, 13:56.16

Nie som zena ani gay.Ty veci, ktere to naznacuji mi prosim pripomen, rad se nad nimi pozastavim a zasmeju. Jsem stastne nekolik let zenaty. Co se tyka prenosu, bratri Slovaci, mate od 93 roku, co jste chteli.Jinak by asi CT nevahala a odvysilala tento prenos.Pardon to zaridila boxerska Meciarova vlada a ty nasi blbci na to pristoupili.Jenze co jste si zvolili to mate, trpi tim vsichni priznivci CS sat. prijmu.Sorry vsem, ze jsem si rejpnul.Ale ta komedie na ihrisku me nebavi.Davam prednost radeji hokeji(vetsi adrenalin), tenisu, poolu, golfu...
uživatel
meduzka
30.07.2007, 14:01.05

meduzka

no s tym suhlasim s rozdelenim vlady ---to bol napad. pokial nie si zena moja pripomienka je bezpredmetna. a mas pravdu sme rozdeleny a tym padom je problem s kartamy na sat prijem.
uživatel
assassin1
30.07.2007, 14:19.39

meduzka

práve v tom rozdelení vidím ja výhodu v možnosti viac TV kanálov pre tak malý trh a pre tú Žilinu aj to, že sa stala Majstrom, ak by sme sa nerozdelili Žiliny by nikdy nebola Majster a nebol by problém či to pozerat na F1 alebo CST2...ak by bola vola aj z druhej strany, tak konfederácia by bola akceptovatelná...ale neviem či otvárat po 14 rokoch tieto otázky a hlavne ked sme spolu v EU zachvílu bez hraníc má nejaký zmysel...
uživatel
Hix
30.07.2007, 14:33.37

Mozno do zaciatku zapasu sa to zmeni a najdu sa peniaze na pp z toho zapasu,staci ked sa menezment vzda 2 percent z odmien.Apropo,ten zapas teoreticky by mal byt minimalne na nejakej prenosovej linke pre UEFA a pre spravodajstvo,ci nie?Mimochodom u nas sa musi natacat od V.ligy pre disciplinarku...Ked hral Ruzomberok vo Svedsku tak som vymakol pren linku asi pre SVedsku 4.Takze mimozilincania hor sa hladat FEED. :)
uživatel
TOMO03
30.07.2007, 15:03.38

Hix:EU bez hranic.Co to znamena pro TV a SAT trh? Ten je v EU zatim netknuty.Pohadka o TV pro vsechny v EU se bude jeste dlouho vypravet nez se stane skutecnosti.
uživatel
meduzka
30.07.2007, 15:19.43

To Meduzka!

Nechcem tu pliest politiku, ale rozdelenie v r. 93 zariadilo duo Meciar - Klaus!!!
uživatel
Pipo894
30.07.2007, 15:54.15

@maxxx

Ty si včera asi spal pri tom fotbale, alebo si bol nadr...Chceš povedať že to nebol dobrý futbal.Žilina hraje prd.NECH ŽIJE SPARTAK TRNAVA !!!
uživatel
Milan C
30.07.2007, 16:23.28

Neviete kde by som stiahol prenosove linky,niekedy som take mal ale to uz bude stare a ze CT unas nemoze natacat to je skor politikum,politikum penazi. A ty mladnaci z manezmentu Stv su tam na dve veci na H a na nic.Co vlastne chcu vysielat?Liga majstrov a este so Slaviou,ved na to nachytaju vysoke percento sledovanosti!!!
uživatel
TOMO03
31.07.2007, 11:11.46

vše dohromady

SLAVIA DO!TO!HO! sice Slávii nefandim skoro vubec tak jim určitě budu fandit,protože našim bratrom ze Slovenska se fandi sice dá,ale jenom když nehrájí s Českým týmem doufam že bude celkoví vysledek dvou zápasu dohramady SLAVIA 4 - 2 a Žilina končí v zápasu když Artmedia hrála s Partizanem o ligu mistrů tak sem jim fandil,ale ve skupině jim to prohrál rozhodčí mam pocit že Němec prostě jim to skazil. Spartě bych přál aby sesoupili do druhé ligi a už se stama nikdy nevracali možná kdyby chtěli tak radči to třetí a pak spět do druhé INFO o VELKÝCH BÍLOVICÍCH vyhráli sme pohár no a porazili jsme Šardice A PODDVOROV (MORAVSKÝ ŽIŠKOV leží vedle VELKÝCH BÍLOVIC).4.MOR.ŽIŽKOV
3.ŠARDICE
2.PODDVOROV
1.VELK0 BÍVICE TO už je náš 10 pohár hrajem 1.b.třídu a VEL.BÍLOVICE B mají čtyři poháry zlatý dvakrát stříbrný a jednou bronzový
uživatel
rufr
31.07.2007, 11:12.47

omluva

pardon Velké Bílovice ne Velko Bívice
uživatel
rufr