| 01.08.2007, 21:22.28 | |
Levny set-top boxNejaky typ na levny set-top box s modulatorem?na pozemni vysilani diky moc. |
![]() paolov |
| 01.08.2007, 21:39.04 | |
Opiumexje jich na výběr mnoho,já mám tento , nekupuj žádnou umělohmotnou bedničku , raději kov elox aby se lépe chladila, ty bakelity jsou prakticky izolanty..tepelné,a také jestli tam chceš TXT, a EPG mám k tomu pořipojené i repra v tom multi B Brno je i 7 rozhlasových stanic, to si můžeš spustit bez obrazu..ty radia... atd..a modulátor.. dá sae to sehnat i zadarmo...??? |
![]() 710nav |
| 01.08.2007, 21:44.11 | |
OpiumexA jakY typ to ma byt? a umi korektne cesky txt a epg?dik. |
![]() paolov |
| 01.08.2007, 21:54.16 | |
RE: Levny set-top boxMascom 1000t mam v pokojiku u deti a vse ok |
![]() antsat |
| 01.08.2007, 21:57.45 | |
re:třeba Technisat DigiPal 2, uvádí se jako jedinej s perfektní a 100% češtinou EPG a TXT - a "skoro netopí", kámoš má zn. Strong plechová krabice - a topí jak žehlička... |
![]() hlek |
| 01.08.2007, 22:08.06 | |
re:spíše bych chtěl něco s TV modulátorem dík. |
![]() paolov |
| 01.08.2007, 23:45.23 | |
re:tolik možností vyhledání je na internetu, že ! |
![]() Tondach |
| 02.08.2007, 07:51.25 | |
RE: Levny set-top boxtreba od mascomu mc3100t |
![]() a bb c |
| 02.08.2007, 08:43.00 | |
RE: Levny set-top box1. Set top box není označení pro přijímač DVB-T. Nechci jaivanovatět, ale aspoň tady bychom se neměli nechat blbnout svazáckými novináři Mladé Fronty Dnes a jejich nohsledům v ostatních redakcích a měli používat srozumitelné pojmy.2. Nejlevnější přijímač pro DVB-T je žádný přijímač. Druhý nejlevnější je asi ten mascom. Ale nedovedu si představit někoho soudného, kdo si koupí domů něco označeného mascom. 3. Přijímat digitální vysílání a připojit to k televizi přes UHF jest malinko obludné. Kdyby šlo o to, aby se dalo přijímat i na dalších "postranních" TV , pak chápu. Existují i modulátory UHF za vyšší stokoruny. (Nejsou stereo, ty jsou trochu dražší, ale interní jsou taky jenom mono). |
![]() Antonín |
| 02.08.2007, 09:41.11 | |
RE: Levny set-top boxSamozrejme odpoved typu nejlevnejsi prijimac = zadny prijimac, je logický nesmysl, jelikoz neplati nic = nejlevnejsi.Otazka byla polozena na levny set-box s modulatorem, nikoliv na zadny. Vydedukoval jsem, ze tatazatel schani DVB-T prijimac (souhlasim s tim, ze zadani nebylo uplne). Co se tyce pomer kvalita/cena, tak Mascom MC 1000T stoji cca 1000Kc s DPH, zvlada korektne EPG a ma velmi citlivy tuner. To je obecne znamo a overeno. Bezproblemove chodi u nekolika lidi z meho okoli a zadny problem. Predpokladam, ze MC 3100T bude mit podobne vlastnosti a ma navic pozadovany modulator, jelikoz jak je patrno, tazatel ma starsi TV. Snazim se radit konkretne a jednoduse, nemam potrebu plane filozofovat. S pozdravem a bez dalsich reakci. |
![]() a bb c |
| 02.08.2007, 10:52.04 | |
RE: Levny set-top box1. Shánět, nikoliv schánět. Alespoň pokud je jazykem čeština.2. Filosofovat znamená úplně jinou činnost, ovšem chápu, že jsi nikdy nic podobného neviděl, ani o tom neslyšel. Proto radši toto slovo vůbec nepoužívej, když neznáš jeho smysl. 3. Když někdo volí z neznalosti úplně špatnou cestu, tak mu přece nebudu radit, jak po špatné cestě jít, ale především mu řeknu, že existuje jiná cesta. P.S. Mascom se jistě výborně hodí do domácností oděvně vybavených vietnamskými stánkový prodejci. Též se primovně rýmuje s adidaskami za tři sta. Vše má totiž stejnou podstatu: funguje to víceméně bezvadně, je to levné, a až se to pokazí, tak se to zahodí a koupí se totéž znovu. Někomu to vyhovuje. Proč ne. |
![]() Antonín |
| 02.08.2007, 11:04.27 | |
RE: Levny set-top boxAntoníne to jsi pos...,Mascom mi slouží k plné spokojenosti již 1.5 roku,nehorázně jsi mě vytočil! |
![]() spyko |
| 02.08.2007, 11:25.27 | |
RE: Levny set-top boxVsechna cest pane Antonín, opet jste neprekvapil. Dekuji za kontrolu pravopisu. |
![]() a bb c |
| 02.08.2007, 15:09.55 | |
Levny set-top boxDobry den, pane jo Vam uz funguje 1,5 roku to je opravdu dlouho na posouzeni kvality prijimace masters of Communicacions. Jenicek |
![]() jenicek |
| 02.08.2007, 15:23.51 | |
RE: Levny set-top boxOpentel, Orsat Mascom ... obyčejné supermaketové..... |
![]() drobeček |