Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
02.08.2007, 21:58.28

MIMO PROBLEMATIKY sat - pixmania

Pani, mam otazku, ma niekto z Vas skusenosti s internetovym obchodom- ide mi o PIXmaniu, maju super ceny, no ide mi o serioznost. Nechcel by som poslat peniaze do plynu. Dik za info.
uživatel
icoq
02.08.2007, 22:19.42

RE: MIMO PROBLEMATIKY sat - pixmania

ja som si cez nich objednal DVD-player - všetko OK, som spokojný.
Rizikom sú jedine potenciálne ťažkosti pri prípadnej reklamácii, či servisnej oprave - musíš posielať tovar do zahraničia.
uživatel
jah
02.08.2007, 22:21.21

...chcel som napísať záručnej oprave samozrejme :-)
uživatel
jah
02.08.2007, 22:53.36

Ja som tam tiež objednával a som veľmi spokojný... rýchlo (aj keď to išlo až z Francúzka) a lacno... tovar, ktorý som objednal bol o polovicu lacnejší ako bol ponúkaný u nás.
uživatel
tommix
02.08.2007, 23:32.35

vdaka za info, skutocne cena je dobra a lakava, skusenosti a doporucenie zavazia.
uživatel
icoq
03.08.2007, 07:34.36

Projektor Benq-Siemens - 100% spokojnost
uživatel
bmilan
03.08.2007, 09:16.23

Kupoval sem u nich cca pred rokem minidV kameru od Samsungu. Doruceni bylo bezproblemove, ale v dodavce chybel zarucni list. Nemyslim si, ze by tam chybel umyslne, spis ho tam zapomneli prilozit. Nedavno se na kamere objevil problem se zaostrovanim, a tak jsem se rozhodl zbozi reklamovat. Jelikoz ale nemam zarucni list, tak zbozi nikde v servisu v Cechach nevemou na zarucni opravu. Musel sem tedy zaslat kameru na svoje naklady zpet do Pixmanie ve Franciji spolecne s kopiji faktury. Takze ted cekam jak to dopadne. Takze asi tak.
uživatel
a bb c