Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.08.2007, 01:12.17

ab dsr322skcz

prosím vás potreboval by som vedieť pri ktorej verziji firmware idú na 100% karty cz aj sk poskúšal som ich už dosť no na stránke abcomu je asi nfunkčná podpora a na inom uploade nieje kním popis z ktorím mi to bude fungovať na 100% pri každom sa doteraz správal tak ,že ked sa inicializoval skycrypt nabehla karta na 30sek za každú radu vám vopred moc ďakujem
uživatel
rado
06.08.2007, 02:06.24

treba

Neviem, ci si poslal tento pristroj do AB. Tento pristroj ma problemy s novymi kartami. Treba daco zmenit na citackach. Opravuju to obratom, preinstaluju novy firmware aj setting. Ozaj to robia v podstate obratom, ja som to poslal v pondelok a v stredu to doslo a vsetko funguje. Oprava je zadarmo, netreba vobec zíadne papiere. Vsetci boli po tejto uprave vzdy velmi spokojni. Ak si tuto opravu neabsolvoval, nepomoze ani ten aktualny firmware z ab forum info
uživatel
lubor
06.08.2007, 02:55.01

RE: ab dsr322skcz

hm mohli by to aspoň na svojích strankach zverejniť ale aj tak mam tam staru kartu sk iba cz je new ale aj tak moc dik
uživatel
rado
06.08.2007, 07:06.26

Na AB forum to bolo velakrat pisane

Chcel som Ti hodit linku na par podrobnejsich odkazov, ale vraj ja forum nedostupne. Dufam, ze iba docasne.
uživatel
lubor
06.08.2007, 07:48.22

RE: ab dsr322skcz

jedna z tem je na http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=8andt=1548 .
uživatel
lubor