| 09.08.2007, 22:34.26 | |
HBO comedyake su sumy? bude to v upc? ak ano, zacnu uz patnasteho septembra? take iste otazky mam aj na axn crime+scifi.diky |
![]() dalko |
| 09.08.2007, 22:42.14 | |
RE:AXN CRIME+SCIFI zatím asi nebude nikde, protože se (údajně) nedohodli s UPC - jim se to nevejde do analogový kabelovky, která je zatím skoro všude, takže by neměli tolik potenciálních abonentů pro tyhle programy, tak se na to asi zatím... |
![]() deltagama |
| 09.08.2007, 23:23.50 | |
RE:Analogová UPC kabelovka je prostě pro tyhle programy hlavní zdroj příjmů. Proto asi taky není do dneška AXN v DIGI TV pro český abonenty, protože tam byla asi nějaká dohoda ve stylu "dobře, my se budeme snažit udělat místo pro tenhle váš program, ale máme tady takovej menší problém s konkurencí a bylo by dobrý, kdyby se v DIGI TV tenhle program pokud možno neobjevil". |
![]() deltagama |
| 09.08.2007, 23:35.33 | |
RE: HBO comedyVšak co bys taky chtěl za 260 Kč.V UPC budem za to platit jak mourovatý a ty budeš čučet za pár kaček.Tak to pěkně víš,co. |
![]() Sony |
| 09.08.2007, 23:46.04 | |
RE:Já si nestěžuju. Zase tam mám v základu Filmbox, to se mi docela líbí tenhle program. Třeba MGM tam není, to je jasný, v tom má UPC nějakej podíl. Ale ten Filmbox mi příde skoro lepší. Dávaj tam dobrý český filmy. |
![]() deltagama |
| 10.08.2007, 00:24.15 | |
SonyA počkej si rok dva, třeba to bude zase vypadat docela jinak. Tady u nás ve městě už pozoruju pár prvních DIGI parabol na balkónech paneláků, kde je UPC kabelovka :))) A je to pochopitelný, když máš lepší výběr, než je ten jejich Klasik za cenu skoro stejnou, jako platíš v tý kabelovce základ 8 programů (nebo kolik). A výpadky má ta kabelovka minimálně jednou za měsíc takový, že nejde třeba od rána až do noci vůbec nic. |
![]() deltagama |
| 10.08.2007, 14:17.36 | |
@deltagamaa cigi ma vypadky kazdy den ha ha ha |
![]() pepee |