Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.08.2007, 22:34.26

HBO comedy

ake su sumy? bude to v upc? ak ano, zacnu uz patnasteho septembra? take iste otazky mam aj na axn crime+scifi.diky
uživatel
dalko
09.08.2007, 22:42.14

RE:

AXN CRIME+SCIFI zatím asi nebude nikde, protože se (údajně) nedohodli s UPC - jim se to nevejde do analogový kabelovky, která je zatím skoro všude, takže by neměli tolik potenciálních abonentů pro tyhle programy, tak se na to asi zatím...
uživatel
deltagama
09.08.2007, 23:23.50

RE:

Analogová UPC kabelovka je prostě pro tyhle programy hlavní zdroj příjmů. Proto asi taky není do dneška AXN v DIGI TV pro český abonenty, protože tam byla asi nějaká dohoda ve stylu "dobře, my se budeme snažit udělat místo pro tenhle váš program, ale máme tady takovej menší problém s konkurencí a bylo by dobrý, kdyby se v DIGI TV tenhle program pokud možno neobjevil".
uživatel
deltagama
09.08.2007, 23:35.33

RE: HBO comedy

Však co bys taky chtěl za 260 Kč.V UPC budem za to platit jak mourovatý a ty budeš čučet za pár kaček.Tak to pěkně víš,co.
uživatel
Sony
09.08.2007, 23:46.04

RE:

Já si nestěžuju. Zase tam mám v základu Filmbox, to se mi docela líbí tenhle program. Třeba MGM tam není, to je jasný, v tom má UPC nějakej podíl. Ale ten Filmbox mi příde skoro lepší. Dávaj tam dobrý český filmy.
uživatel
deltagama
10.08.2007, 00:24.15

Sony

A počkej si rok dva, třeba to bude zase vypadat docela jinak. Tady u nás ve městě už pozoruju pár prvních DIGI parabol na balkónech paneláků, kde je UPC kabelovka :))) A je to pochopitelný, když máš lepší výběr, než je ten jejich Klasik za cenu skoro stejnou, jako platíš v tý kabelovce základ 8 programů (nebo kolik). A výpadky má ta kabelovka minimálně jednou za měsíc takový, že nejde třeba od rána až do noci vůbec nic.
uživatel
deltagama
10.08.2007, 14:17.36

@deltagama

a cigi ma vypadky kazdy den ha ha ha
uživatel
pepee