![]() |
|
Allbox 3200CRZdravímMám krátce tento přijímač+SKYLINK kartu. Nemohu naladit progr Nova-12070/H na ASTŘE-přijímač tuto možnost v nabídce nemá.Ostatní CZ+SK programy jdou.Možná by pomohlo přehrání progr v přijímači-je to údajně homecast se stejným označením.poradte prosím s řešením. jirka.ryzak@seznam.cz |
moonman
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Allbox 3200CRkazdy prijimac tuto moznost ma, zadas tuto frekvenci rucne a proladis. nebo nechas proladit jinou frekvenci Skylink/CSLink vcetne prohledani site (NIT). nemam tenhle prijimac pred sebou, ale spis bych rekl, ze ma menu jako Mascomy nez Homecast |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Allbox 3200CRtento přijímač má pevně nastaveny frekvence ale 12070/H mezi nimi není-zkoušel jsem proladění na jiné frekvenci s povolením sítě--zase nic.Jisté zkušenosti s nahráváním settingu mám-ale na internetu jsem k tomuto přístroji nic nenašel.Děkuji předem všem za radu. |
moonman
![]() |
|
RE: Allbox 3200CRTu frekvenci tam budeš muset ručně přidat, v menu to určitě je ta možnost, i když možná dost (nevhodné slovo)ně schovaná. Vím to určitě, protože jsem to několikrát dělal, např. i u lidí, co mají UPC a přešli na Thor, tak v tom základním settingu jsou jen frekvence pro Thor 2,3. Mimochodem, je to ten model, který dodávalo UPC přes "svoje" montážní techniky ke kartám za 299,-, že?Pro to přidání TP jsou tam dvě možnosti. Jedna je v Instalaci - ručním vyhledávání, kde to pak jednorázově zadáš a necháš proskenovat, ale když se ti pak někdy kanály z nějakého důvodu ztratí, údaje o tom TP už ten přijímač zase znát nebude. Takže možná lepší je to tam dodefinovat na stáleji (nechci říkat nastálo, protože mám pocit, že při obnovení továrního nastavení o to pak taky přijdeš). A to myslím není ani v Instalaci, ale v některé z jiných položek v hlavním menu. |
schmeyd
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: Allbox 3200CRAť dělám-co dělám-co je možné-hledání v celém menu-všechny položky--nic--možná by pomohl nový upgrade--nemohu na celém intern.nalézt.Možná máte někdo zkušenosti s Allboxem 3200CR a víte kde hledat-já lama zatím nic.Díky. |
moonman
![]() |
|
RE: Allbox 3200CRhttp://www.prijimacitechnika.com/allbox-homecast-al-3200-cr.p.aspxJe to tento model, že? Máš k němu manuál? Pokud ne, obrať se na dodavatele toho přístroje: http://www.allcom.cz/?nav=cz/ Nebo můžeš googlovat a zkusit ho najít na netu v pdf, je to opravdu Homecast S3200 CR prodávaný jen pod značkou výhradně určenou pro Allcom (a protože tito pánové na tom mají rito, doporučuju ti v případě nedodání manuálu kontaktovat právě je). Pokud manuál máš, postupuj podle pokynů uvedených v něm. Já to líp nedokážu takto vysvětlit, protože ten přístroj u sebe nemám, abych mohl najít, jak to je krok po kroku. Ale tutově je to přes MENU - INSTALACE - MANUÁLNÍ VYHLEDÁVÁNÍ. Tam budeš mít samozřejmě pro Astru 23,5 seznam už definovaných TP, ve kterém ti ten tebou požadovaný chybí. Tudíž musíš udělat to, že ho dodefinuješ. Myslím, že v tomhle menu prostě jen přepíšeš hodnoty, které tam máš při vstupu defaultně přednastavené a dáš "start scan" nebo něco podobnýho (OK). |
schmeyd
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: Allbox 3200CRmáš tři možnosti1. Manuální vyhledávání 2. Editace tp 3. Hledání sítě První dvě na něm fungují stopro. Třetí jsem nezkoušel, ale nejspíš taky, jen ty ruce.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Allbox 3200CRdulezite je ladit kanaly na spravne satelitni pozici (druzici), pokud jich chytas vic, jinde to tezko najdes, tak mrkni i na to |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Allbox 3200CRVYŘEŠENO-POUŽIL JSEM VÝBORNÝ PR. Z TĚCHTO STRÁNEKhttp://www.setedit.de/SetEditHomecast_cz.html doporučuji i ostatním |
moonman
![]() |
|
![]() |