Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Allbox 3200CR

Zdravím
Mám krátce tento přijímač+SKYLINK kartu.
Nemohu naladit progr Nova-12070/H na ASTŘE-přijímač tuto možnost v nabídce nemá.Ostatní CZ+SK programy jdou.Možná by pomohlo přehrání progr v přijímači-je to údajně homecast se stejným označením.poradte prosím s řešením.
jirka.ryzak@seznam.cz

moonman
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Allbox 3200CR

kazdy prijimac tuto moznost ma, zadas tuto frekvenci rucne a proladis. nebo nechas proladit jinou frekvenci Skylink/CSLink vcetne prohledani site (NIT). nemam tenhle prijimac pred sebou, ale spis bych rekl, ze ma menu jako Mascomy nez Homecast

milanm
Registrace: 3/2006

tento přijímač má pevně nastaveny frekvence ale 12070/H mezi nimi není-zkoušel jsem proladění na jiné frekvenci s povolením sítě--zase nic.Jisté zkušenosti s nahráváním settingu mám-ale na internetu jsem k tomuto přístroji nic nenašel.Děkuji předem všem za radu.

moonman

Tu frekvenci tam budeš muset ručně přidat, v menu to určitě je ta možnost, i když možná dost (nevhodné slovo)ně schovaná. Vím to určitě, protože jsem to několikrát dělal, např. i u lidí, co mají UPC a přešli na Thor, tak v tom základním settingu jsou jen frekvence pro Thor 2,3. Mimochodem, je to ten model, který dodávalo UPC přes "svoje" montážní techniky ke kartám za 299,-, že?
Pro to přidání TP jsou tam dvě možnosti. Jedna je v Instalaci - ručním vyhledávání, kde to pak jednorázově zadáš a necháš proskenovat, ale když se ti pak někdy kanály z nějakého důvodu ztratí, údaje o tom TP už ten přijímač zase znát nebude.
Takže možná lepší je to tam dodefinovat na stáleji (nechci říkat nastálo, protože mám pocit, že při obnovení továrního nastavení o to pak taky přijdeš). A to myslím není ani v Instalaci, ale v některé z jiných položek v hlavním menu.

schmeyd
Registrace: 6/2008

Ať dělám-co dělám-co je možné-hledání v celém menu-všechny položky--nic--možná by pomohl nový upgrade--nemohu na celém intern.nalézt.Možná máte někdo zkušenosti s Allboxem 3200CR a víte kde hledat-já lama zatím nic.Díky.

moonman

http://www.prijimacitechnika.com/allbox-homecast-al-3200-cr.p.aspx

Je to tento model, že? Máš k němu manuál? Pokud ne, obrať se na dodavatele toho přístroje:
http://www.allcom.cz/?nav=cz/

Nebo můžeš googlovat a zkusit ho najít na netu v pdf, je to opravdu Homecast S3200 CR prodávaný jen pod značkou výhradně určenou pro Allcom (a protože tito pánové na tom mají rito, doporučuju ti v případě nedodání manuálu kontaktovat právě je).

Pokud manuál máš, postupuj podle pokynů uvedených v něm.
Já to líp nedokážu takto vysvětlit, protože ten přístroj u sebe nemám, abych mohl najít, jak to je krok po kroku.
Ale tutově je to přes MENU - INSTALACE - MANUÁLNÍ VYHLEDÁVÁNÍ.
Tam budeš mít samozřejmě pro Astru 23,5 seznam už definovaných TP, ve kterém ti ten tebou požadovaný chybí. Tudíž musíš udělat to, že ho dodefinuješ.
Myslím, že v tomhle menu prostě jen přepíšeš hodnoty, které tam máš při vstupu defaultně přednastavené a dáš "start scan" nebo něco podobnýho (OK).

schmeyd
Registrace: 6/2008

máš tři možnosti

1. Manuální vyhledávání
2. Editace tp
3. Hledání sítě

První dvě na něm fungují stopro. Třetí jsem nezkoušel, ale nejspíš taky, jen ty ruce..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

dulezite je ladit kanaly na spravne satelitni pozici (druzici), pokud jich chytas vic, jinde to tezko najdes, tak mrkni i na to

milanm
Registrace: 3/2006

VYŘEŠENO-POUŽIL JSEM VÝBORNÝ PR. Z TĚCHTO STRÁNEK
http://www.setedit.de/SetEditHomecast_cz.html
doporučuji i ostatním

moonman

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra