Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink téma k zamyšlení

Nechci zakládat zbytečné vlákno,jistě bude včas smazáno,přátelé všimli jste si jistě,že diskuze je čím dál více zaplavena problémy u skylinku,co se děje?neměl by někdo kompetentní z této firmy na tyto dotazy,potažmo problémy reagovat?,takto se jen dohadujeme,jestli je problém doma,nebo jinde.Navrhuji přišpendlit na první místo vlákno Skylink,je to přeci nejsledovanější platforma v Čechách i na Slovensku,alespoň se takto skylink chlubí,bylo by to hezky pohromadě,nikdo by nemusel pročítat starší problémy,nebo zakládat duplicitní vlákna.Přeji hezkou noc přátelé.

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink téma k zamyšlení

a bude hůř už je to vidět už na nových kartách který nechodí na 1 roku starým satelitu ( soused stím má stále problémy a to má SW jak to koupil , žádný pirácký . ) a když si koupím dekodér IRDETO ready a budu chtít někdy CS link tak to zase nepůjde . HNUS VELEBNOSTI. Už je to jako u DIGI TV ty mají svoje přístroje Skylink si pomalu dělá to samé. dekodér IRDETO

standa111
Registrace: 11/2009

admin

nebo udělat extra diskuzi č.2 pouze problémy SKYLINK

pierrepetr

Já zatím problémy nemám,ještě že je konkurence.Pokud by nastali problémy,karta pujde do šuplíku.Vše se vždy nechá vyřešit.Do roku 12 je ještě daleko. :)

zzaner
Registrace: 9/2006

zzaner

ale diskuze většinou odráží problémy Skylinku v poslední době,nepamatuji se,že by někdo založil vlákno
"Skylink jde bez problémů"

pierrepetr

Protoze tem lidem co to jde bez problemu to nemaji potrebu sem psat. To by akorat zaspamovali forum :-D

Illusion M3 Combo

AliG
Registrace: 7/2006

Já mám modul SCM Irdeto - CRW černený rev. 2.3., druhou Sky-link kartu je na ní napsáno Irdeto, od 3.6. 2010 zasunutou v Technisatech H8-SX a v létě ve čtečce STR1 - na chalupě /balíček/ a vše v obou SATECH OK. R^

CES
Registrace: 4/2007

AliG

taky to píšu,nás přece nezajímá,že to někomu jde jako víno,nás zajímá jak pomoci těm co mají problém,proto píšu SKYLINK téma stále nahoře při ruce,bude ještě dlouho potřeba,jak poznamenal"" standa111""

pierrepetr

@pierrepetr

Díky za nápad. Budeme o tom uvažovat.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

díky za zájem

pierrepetr

redakce

to věřím :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

ale když se to téma nazve "Skylink" tak tam nebudou psát jenom problémy a bude to částečně fungovat jako reklama. mělo by se to jmenovat "Skylink - platforma s problémy" :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Vsechno je slozitejsi,nez vypada.Nekdy koncem devadesatych let se rozjel CZECH LINK a nekdo vybral system podmineneho pristupu CryptoWorks od Philipsu.Podpora tohoto systemu bude postupne utlumena a na final pojede opet predpokladem vse v EMU,to aby se prakticky zduvodnila vymena karet.Jestli k tomu dojde drive nez konec 2012 a kolik jeste v uvedene souvislosti zaplatime,ukaze cas.Podobnou problematiku budou muset zvladnout vicero provideri (napr.ORF).Proto lze ocekavat vzdy nejake problemy,ktere se budou resit za pochodu a myslim,ze SKY LINK je resi.Zadny provider,prodejce/montaznik z takoveto zmeny nema radost,bohuzel to je zivot.Tedy hodne trpelivosti a pevnych nervu.Rano volam do Philipsu,at to koupi zpatky,ale nerikejte to nikde.

hdpe
Registrace: 11/2007

Tak to navrhuji založit preventivně vlákno i pro CS link. Taky bude přecházet (jestli teda vydrží).

miloush
Registrace: 7/2008

Já v tom všem vidím jen řýžování peněz ze satelitní technikou! Nic proti, ale se Skylinkem jsem již měl taky pár krušných chvil díky "slavné" ICE kartě. Na 5 let starém stroji mě červený modul Eurocam Irdeto Cryptoworks absolutně neviděl ICE kartu a to tam byl nejnovější FW. Tvářil se jako by tam žádná karta v modulu nebyla. Vyměnil jsem ho za Irdeto Cryptoworks Mascom a ICE karta šlape jak má.

Dave
Registrace: 3/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra