Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Přehrávač .ts souborů

Ahoj chlapi. Mám dotaz - existuje nějakej přehrávač do PC, kterej by se nemusel instalovat? Měl jsem VLC portable, ten stačilo spustit z flešky, ovšem s nějakou modifikací přestal tyto soubory přehrávat. Pak jsem si nainstaloval KM player - super, ovšem nutnost instalace (a taky kodeků). A ty kodeky, jak tady někdo psal můžou nadělat pěknou neplechu. Mě se počítač tak brutálně zpomalil, že asi nezbude než udělat Viktora čističe. Jednou z příčin by asi mohly být ty kodeky...., tak bych tohle chtěl do budoucna eliminovat:lookaround:. Dík předem za rozumné odpovědi. Jo, mám Windows XP Profesional.

gaston
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Přehrávač .ts souborů

Já osobně mám na XP Profesional ( na dvou PC ) jak VLC, tak KM Player i WMP se všemi kodeky a žádné drastické ani brutální zpomalení jsem nezaznamenal ! Příčina bude zřejmě v něčem jiném !

Tondach
Registrace: 3/2004

Tondach

A přehraje Ti VLC ty .ts soubory?

gaston

VLC je na tyto věci nejlepší (když ti v něm přestalo jít, tak si sežeň tu starší verzi, kde to jelo)

šibal
Registrace: 8/2009

šibal

Přestalo to jít ne tím, že bych dal jiniu verzi VLC, ale po nějaké změně sw STB. Soubory to "plive" stále .ts, jen to už nepřehraje VLC, ale KM. Přijímač - Showbox S300 Platinum (Techniku TKR, nekomentovat ;) ). Sám Showbox to samozřejmě přehraje, ale jde mi o to přehrátí v PC.

gaston

alebo Media Player Classic HC je tiez dobry

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

"A ty kodeky, jak tady někdo psal můžou nadělat pěknou neplechu" - ludia toho popisu. Pokial by ti kodeky spomalili PC tak jedine co treba vymenit je ta stara sunka (rozumej PC).
Pouzi CCCP kodeky, resp si nainstaluj normalny VLC, nie tie portable verzie, a TS ti musi prehrat bez mihnutia oka. To iste plati pre Media Player Classic (su to male programy ktore nemaju v sebe zbytocne moduly)

quix
Registrace: 3/2006

Udělej si pořádek v počítači !A nechtěj to "nějak" obejít jinak...........Máš tam B O R D E L !

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Prehra to WMP S KODEKOM.

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

VLC ts prehra bez problemov(niekedy mi to prehraval pri standardnych nastaveniach),teraz,ked chces,musis ist do nastaveni,daj vsetky,rozbal vstup/kodeky,chod na demuxery a nastav ffmpeg.Ts ti potom prehra bez problemov,ale problemy budes mat s inymi subormi.

Kasr
Registrace: 8/2008

ts není ts

Nevím, jestli existuje nějaká norma (doporučení) jak má
vypadat soubor .ts ale je jisté, že existuje řada nesluči-
telných variant.Mě se osvědčilo použít program tsfix, a potom jde přehrát soubor .ts v kterémkoliv výše uvedeném
programu.

divákk
Registrace: 7/2008

Tak nějak bych řekl,že potřebuješ přeinstalovat PC jako sůl.Občas je to nutnost.Mám v compu vše o čemž jsi psal a zatím mně to slape dobře.Největší paseku mně na PC dělají vnoučata.Pokud to máš podobné,ani se nedivím,že máš někdy potíže.

zzaner
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra