![]() |
|
Budme slusni lideVazeni,pri vcerejsi diskusi pod clanky cslink a skylink jsem se obcas i pobavil,ale hlavne jsem se zhrozil,co jsou nekteri diskutujici v ramci emoci schopni napsat. Mam tim namysli utoky proti panu Glisnikovi. Chapu,ze spousta lidi byla a je stale nastvana,ale to jeste nikomu nedava pravo sirit takove urazky. Osobne chapu redakci,ze se do te diskusi vlozila. Myslim,ze tema slusnosti si zaslouzi zvlastni prostor k diskusi.Nejsem puritan,a kdyz obcas padne nejake nevhodne slovo,svet se nezbori. Ale to co se delo vcera byl vazne extrem. Zamysleme se nad tim,a chovejme se k sobe jako lidi. |
Mara72
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 304 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
RE: Budme slusni lideMožná připravení, ale to jsme pořád u té prví třídy... |
Nescafe
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
RE: Budme slusni lideNejhorsi na tom je,ze tahle diskuse mela byt puvodne o vcerejsim vyjadrovani nekterych diskutujicich k osobe pana Glisnika,a o slusnosti behem diskusi obecne. Bohuzel se to zvrhlo jinym smerem,ale aspon je videt jaci opravdu jsme... |
Mara72
![]() |
|
RE: Budme slusni lideskydedek: R^ |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
![]() |
|
RE: Budme slusni lideOna může být i slušnost v duchu: "Jsem tolerantní člověk a nejsem (nevhodné slovo). Jenom nesnáším homosexuály a cikány..." |
miloush
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: Budme slusni lidea vietnamce :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Budme slusni lider.a.s.i.s.t.a mělo být |
miloush
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
Budme slusni lideBukvice!!!!!!!!! Proč???????? |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
RE: Budme slusni lideTak jsem si myslel,ze se v tehle diskusi chytnou nekteri po te vcerejsi ostude za noc,a trochu se nad sebou zamysli,ale jak koukam podle tech par poslednich prispevku,je to marny... Rv |
Mara72
![]() |
|
RE: Budme slusni lideJá být správce tohoto fóra tak bych vybanoval polovinu lidí co taky si vjíždějí do vlasů s NORMÁLNÍMI lidmy co zde čerpají informace ze sat.techniky.Já osobně nemám důvod se ZDE s někým hádat.A pár blbcům bych zakázal vstup hned. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
BaronJak jsi si urcite precetl v mem puvodnim prispevku snazil jsem se o zamysleni,protoze to co se vcera delo bylo uz tezce za hranicema slusnosti. Bohuzel se to kvuli par tupcum zvrhlo uplne jinym smerem. Me to taky mrzi. |
Mara72
![]() |
|
RE: Budme slusni lidemy třeba s kamošama v robotě si na homosexuály i hrajem a měli by jste vydět od ostatních ty pohledy co nás neznají .jen jsem chtěl říct proč nemužou třeba adoptovat děti a společně v rodiném kruhu se dívat na digi sport nebo skylink a cslink.určitě by to pro ty děcka bylo lepší jak dětský domov a keci co sliším že znich budou bu..ny jako co je vychvávají je nesmysl :))) |
belfegor
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: Budme slusni lideBěžte už s tou reklamou a propagací někam. K N3 nemáte co říct... |
Nescafe
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
RE: Budme slusni lidea pak si někdo stěžuje, že někdo takovej se chová v médiích exhibicionisticky. přitom svým pohrdáním, který vyznává nadpoloviční většina společnosti, ho dostává do situace kdy mu musí být zákonitě všechno jednoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
belfegorO tom by se asi dalo polemizovat dlouhe hodiny.je spousta pro i proti,ale to uz na parabolu nepatri. |
Mara72
![]() |
|
RE: Budme slusni lidetak jsme se pobavyli i o jiných věcech,mě je jedno at je každý jaky chce pokud mě to neruší nebo neotravuje je my to fuk |
belfegor
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: Budme slusni lideNemám rád buzíky. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Budme slusni lidehele taky nemám nic proti gayum,ale co mi vadí je, že normální většina si jejich kanál nekoupí.. a přesto mi ho v rámci balíku komplet cpou...když ho totiž pominu (nenaladím) tak sleva na komplet je 7 Kč pro ně, jelikož si ho naladí, je sleva 267 kč a to je to co mě naštvalo... jinak nic proti |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
nepiš blábolyNení abearce, ale aberace. A nevím, proč by měli hosexuálové trpět aberací. Aberace jednoduše znamená barevná odchylka a nevšiml jsem si, že by homo... byli nějak barevně odlišní. Se svými znalostmi to zkoušej někde v hospodě, ne veřejně na netu. A nebo nepoužívej odborné výrazy, když jim nerozumíš. |
cicek
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
@VortimondUz tu otazku buzerantov rozpatlavas cca. 6x. Problem nie je v sexualnej orientacii, ale v exibicionistickych deklaraciach ludi ako si ty a na miestach, kde to nema co hladat. Mne osobne vadi, ked dovolim detom na satforum, aby boli nutene citat o buzerantoch. Ked sa hovori o tolerancii, tak to znamena aj to, aby buzerant isiel na buzerantske forum, ze?Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
gogo1Na foru ti reci o homosexualech vadi,a jak koukam tak v diskusich pod clankem ne. Procti si pozorne reakce pod clankem o pridani programu u skylinku,a pokud ti to mysli,tak pochopis,k cemu tahle diskuse mela byt. Puvodnim tematem tehle diskuse byla slusnost pri diskusich. Ze ji par blbcu obratilo k tematu homosexuality je jina vec. Ale tema slusnosti v diskusi na satelitnim foru sem urcite patri. |
Mara72
![]() |
|
Mara72Ja chapem pointu, ale Vortimond ma tieto excesy na moje gusto prilis casto, preto trvam na tom, co som napisal a nema to tak isto vela spolocne s temou.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |