, sekce: Skylink |
|
Problém s NOVA HD na TVP Panasonicv TV Panasonic se SAT tunerem mám nodul CW a kartu Skylink. Do přeladění šlo vše včetně HD bez problémů, po přeladění nejde NOVA HD, ostatní jde. Pokud se tento problém neodstraní, vidím přijatelný způsob řešení - přejít k CS Link, kde tento problém s NOVA HD neni. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
|
|
RE: Problém s NOVA HD na TVP PanasonicAno televize s vestavěným satelitem mají aspon u mne mají svoje výhody a koupil bych si ji znovu a mám všech 5 pohromadě - bez kabeláže , kvalitní propojený atd. krabici satelitný vedle si mohu koupit vždycky.To jsem mohl před měsícem koupit satelitní přímač vyhodit 6-10000 kč za něj a nešlo by to na něm HD stejně. R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
RE: Problém s NOVA HD na TVP PanasonicTak pro někoho zajímavá informace i když to jsem nepatří , ale není to zaležitost jen Panasonicu .Problémy na platformě Skylink (DVB-S2 tran... Nazdar ludia. Mám Samsung LCD LE40C670 so zabudovaným sat.tunerom. sw verzia: T-VALDEUC-2002.0 dekóder Irdeto SMITH (zelený) CAS Version: CryptoWorksCIM2.00.00.01 SW Version: CW-STD-3.9.12 HW Version: 2.2.1 kartu SKYLINK ICE. No a po zmene parametrov transpondéra nejdú žiadne HD programy z 12109MHz a pri manuálnom vyhľadávaní cez TV sat.tuner je sila signálu z transpondéru 0. Iné programy (CT HD,Discovery HD) idú. Nastavenie FEC ani modulácie na TV nie je možné. Ide to niekomu na SAMSUNG LE40C670? vie niekto v čom može byť problém (TV,CI,karta)? R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|