Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

preco SKYLINK nerozsiruje svoju programovu ponuku?

a naco? SKYLINK patri TOWERCOM-u a ten si zabezpecil inu “rizu” :
“Slovenská televízia využila digitalizáciu, ktorú jej prikazuje zákon, na zrejme najväčšiu zákazku v jej histórii. So spoločnosťou Towercom podpísala nevypovedateľnú zmluvu na takmer 200 miliónov eur.” to je pani bratia 5 MILIARD korun ceskych!!!

http://ekonomika.sme.sk/c/5572833/stv-podpisala-tazko-vypovedatelnu-zmluvu-za-200-milionov-eur.html

nuz, chlapci z J&T vedia naco nam ponukaju “Man-X”, teraz ich uz mozeme...

gomax
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: preco SKYLINK nerozsiruje svoju programovu...

má jiné starosti,než ty

pierrepetr
Registrace: 5/2006

preco SKYLINK nerozsiruje svoju programovu ponuku

A co by jste za ty penize ještě chtěli.

emtech
Registrace: 9/2006

Mě se rozhovor s Glisníkem líbil a jeho odpovědi mají hlavu a patu.
A řekl to jasně není problém rozšířit nabídku na maximum a udělat "super atraktivní" HD paket.
ALE !!! nikdo to nezaplatí a za ty peníze nebude chtít nikdo ani abonovat.
Takže je to stále o penězích.Já myslím že je toho dost a dost a každý si vybere i když stále je "průse*r" a handicap že chybí aktraktivní sportovní přenosy ale to je zase už téma pořád dokola...
Každopádně je třeba konstatovat pro sportovní a fotbalové fandy SKY link není !!

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

pat

ale cslink je a snaží sa už tím že prídá ESP2 R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

hlavne ze mame na SVK mux2 diky JaT ,towercomaci naslubovali R^ :laughing: ;P ;P ;P ;P ;P

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

w.w.w.e

Coskoro par vysielacov pre Mux 2 pribudne...sa zvysi jeho pokrytie mozno na 10 percent :laughing:

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Zmluvy su urobene velmi hlupo. Bolo povedane, kedy maju tie MUX-y zacat vysielat, ale nebolo stanovene pokrytie. Tak na splnenie zmluvy im stacilo pustit po jednom vysielaci.

Robert
Registrace: 8/2005

tunel JaaTy sro
FUJ Kollar

losparabo
Registrace: 2/2007

jenomže pan Glisník nedávno úplně stejně argumentoval ohledně ESP2 a bum, CS Link ho bez výmluv přidat může a to má polovinu zákazníků než Skylink. tak nevím, ale něco mi tady nesedí...

pejvl2
Registrace: 7/2009

ať teda nelakujou lidi pohádkama a narovinu řeknou: tohle přidávat nebudeme, protože.... a tohle přidávat budeme, protože...

pejvl2
Registrace: 7/2009

Myslím si, že vás fotbalových nadšenců bude kolem 4% populace, ale svoje požadavky vznášíte stále dokola s obrovskou vehemencí. Programů má podle mne Skylink až dost, měl by přejít na kvalitnější modulaci a zvýšit jejich technickou kvalitu.
Aspoň by si mnozí obměnili své střepy doma, které vyšší mnodulace, natož HD neumí.
Neukamenujte mě :-)

Nervoš
Registrace: 1/2006

Súhlasím s Nervošom. Mne tiež futbalové kanály nechýbajú a ja by som zasa privítal Cinemax HD a NGC Wild HD ale nebudem tu o tom vypisovat každý tretí deň.

STAN33
Registrace: 6/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra