, sekce: Programy na orbitu |
|
Universal chanelZdravim koukal jsem ze tenhle program nemuzu najit u CSLinku u vyberu aktivace programu je to taknebo se pletu. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
|
|
RE: Universal chanelV mých6 je pod starým názvem, jinde jsem ho taky nenašel. Snad by měl být v totalu. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 960 |
|
|
RE: Universal chanelje tam ale po značkou Hallmark ešte aj v mých 6🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
antonSamostatne sa predplatit neda...v mych 6 je pod starym oznacenim HallmarkČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
freeneviem cim to je ale univerzal mi bezi uz 2 mesiac v neplatenej ponuke R^ R^ R^ asi zbludili zapis :laughing: |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
|
|
RE: Universal chanelUNIVERSAL BĚŽÍ VOLNĚ - ale je to slabota - vyhodil jsem stejně ten odpad z nabídky oblíbených, kde mám jen 30 kanálů .....spíš je smůla, že mi už zařízli ty pay balíky, co mi chodily dva měsíce volně navíc vč.HD :( |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
|
|
RE: Universal chaneltak, tak universal, běží na každé kartě cslink volně ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
netaceTo by som netvrdilČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
RE: Universal chaneluz urcite volne nebezi |
josseph
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 170 |
|
|
RE: Universal chanelAno to bych netvrdil vcera mi to sel a dnes uz nejde zajimave. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
|
|
beru zpětvčera ještě šel |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: Universal chanelty vogo - voni ho fakt vypli a chcou za něj platit :zombie: :laughing:. ale musikaCS je fakt :razz: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|