, sekce: Příslušenství |
|
Dvb Viewer 4.5 a zmena registracenejlepsi softwarovy prehravac pro PC karty - Dvb Viewer Pro - pred par dny vydal novou stabilni verzi 4.5 zaroven s tim se (pry kvuli pokracujicimu piratstvi) kompletne zmenila registracni procedura. o svoje zaplacene licence ovsem neorijdete. postup je nasledujici:1. navstivte novou adresu https://www.dvbviewer.tv/members 2. zadejte svuj stary login a heslo 3. odsouhlaste ze vase puvodni emailova adresa stale plati 4. obdrzite potvrzovaci mail. v tom mailu kliknete na uvedeny odkaz 5. behem pul hodiny nebo maximalne par hodin obdrzite nove heslo a registracni soubor (novinka) s priponou dvbvkey. ten soubor nakopirujete po instalaci kamkoliv na harddisk a oznacite ho v programu pri prvnim spusteni Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Dvb Viewer 4.5 a zmena registraceJa uz mam verzi 4.5.0.0 par dni nainstalovanou a jsem zklaman, bylo avizovano spousta podstatnych zmen ale pribyla vetsinou jen hw podpora po dalsi zarizeni a zlepsily hlavne EPG. To nejdulezitejsi a nejvice kritizovane - ubohe trideni programu apod je pri starem. Ale v kazdem pripade je to nejstabilnejsi sw pro TV karty...Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
|
|
RE: Dvb Viewer 4.5 a zmena registraceja bych se zase priklanel k tomu, ze nejstabilnejsi je DVB Dream. ale Dvb Viewer toho nejvic umi, ma spoustu uzitecnych pluginu, krasny skiny a celkove je mnohem konfigurovatelnejsiVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Dvb Viewer 4.5 a zmena registracePo získaní nových reg. údajov od včera používam tiež už novú verziu DVB Viewer-a Pro v4.5.0.0. Používal som pred tým aj DVB Dream, ale od posledných Beta verzií a hlavne od tejto najnovšej sa už vyriešilo dosť neduhov všeobecne známych u DVB Viewer-u. OS mám Win7 Ultimate 64-bit, SkyStar HD2 a som s ním max. spokojný. Natáčanie a nastavovanie akýchkoľvek parametrov funguje na jednotku. Práve v DVB Dram-e sa mi neľúbilo okrem iného, že sa tam nedalo usporiadať si programy podľa vlastného poradia atď. Taktiež nepodporuje veľa vecí napr. na externej USB SkyStar HD2 karte interný CAM. Mal síce lepši ukazovateľ nastavenia signálu, aj zvukový a programy nabehávali pri voľbe automatického natáčania paraboly automaticky bez nutnosti prepnutia medzi programami na tej istej sat. pozícii. Uvidíme ako ďalej to pôjde... ;)90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 424 |
|
|
DDR"programy nabehávali pri voľbe automatického natáčania paraboly automaticky bez nutnosti prepnutia medzi programami na tej istej sat."Potrebujes Rebuild Graph - v DVB Viewer si vypni Fast Channel Switching, popripade zapni Channel Switching Delay a nastav si zpozdeni v ms Settings - Options - TV+Radio - Fast Channel Switching a prakticke je nastavit si Rebuild Graph pod klavesu G Settings - Options - Input Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
|
|
RE: Dvb Viewer 4.5 a zmena registraceSuper nastavil som to tak ako si napísal, diky moc! Prosím ťa ešte nejaký plugin, alebo iný skin čo ukazuje citlivejšie úroveň signálu ako napr. u DVB Dream-a... R^90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 424 |
|
|
DDRPokud potrebujes co nejpresneji nastavit antenu a nemas merak, tak to lze udelat hodne presne pomoci TransEdit, okno TS Analyzer - v pravem dolnim rohu je Quality, ktera velmi citlive reaguje a ukazuje.ukazka, v pravo dole http://extrafiles.com/sat/100318/26E_analyz.gif Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
|
|
ucet na dvbviewer.tvVorti ako sa ti podarilo prihlasit na svoj ucet na https://www.dvbviewer.tv/members mne to nefunguje, obavam sa ze je to stratene, pre par dnemi som ubsolvovel nejaku autorizaciu, dne ma tam uz nepusti, ziadne dvbkey som nedostal |
tono
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 190 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|