Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Di-Box T22E RF

Tento stroj jsem koupil pro rodiče, kvůli modulátoru RF/UHF/.
Bouhužel po zapojení přes RF výstup je obraz deformován . Podélně v různých intervalech jdou slabé pruhy. Příčně jde od spoda souvisle šům. Obraz je tak při zapojení ne příliš kvalitní. Při odpojení antény je toto rušení dost viditelné.Zkoušel jsem STB bez zapojení k anténě zapojit dál od ostatních přijímačů/ asi 1,5m/, které by ho mohli rušit. Rušení nepřestává. STB jsem připojil k recorderu a dál do TV poslal signál scartem,abych vyloučil špatný RF vstup u TV. Žádná změna.
Recordér rovněž nahrává rušený signál. RF výstup posílá z přístroje nějaké rušení. Zkoušel jsem to i na druhé TV a je to stejné. Zapojení přes scart je v pořádku.
Zkuste někdo váš 22E a napište mi jak to jde u Vás. Mohu do ještě do cca 10 dnů vrátit, nebo zkusit reklamovat. Právě kvůli tomu to potřebuji vědět. Už totiž vidím ten dopis, kde píšou, že RF zapojení není tak kvalitní atd. Doma mám taky něco zapojený přes RF ale takhle to neblbne.
Soft. verze 1.2.0, T135E V104B185 100727.
Dík za odpověď.

Sony 42W650

broze
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Di-Box T22E RF

Zkus si přeladit výstupní kanál modulátorů na nějaký jiný vyšší , asi ti to interferuje s nějakým kanálem např přijímaným ...

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

Šel jsem dolu od 45 na 35 a bylo to pořád stejný.

Sony 42W650

broze

Možností mnoho

Je fakt,že dříve stál slušný a dobrý modulátor,více co dnes stojí celý STbox. To je to celé kouzlo. Asi vyměnit za jiný model od jiné značky. Zkusil bych otočit síťovou šňůru. Ale ten modulátor asi moc s telkama nekamarádí.

Jendaj
Registrace: 1/2006

Modulátor v T22ERF je prumerny bezny modulator, stejny jako v cele rade jinych pristroju. Vytupní spektrum, uroven a dalsi je zcela v pohode a zadny problem jsem nezaznamenal.
Mozností je mnoho, ale zavada muze byt i ve vlastni TV, stejne jako muzes mit i vadny kus. Je problem to u prodejce vyzkouset ?

J a
Registrace: 7/2005

Zkoušel jsem ho na ještě na druhý TV. Tam je jen příčné rušení.Bohužel jsem ho kopil z e-shopu, tak nic zkoušet nemůžu. Buď ho vrátit a koupit něco jinýho nebo reklamovat a dostat " možná " dobrej kus. Otázka je, jestli nemam nějak dobře vyvynutej zrak a vidím co druhej nevidí.

Sony 42W650

broze

Protože jsem T22ERF docela podrobne testoval v poctu nekolika ks a narozdil od zmetku T30 si proto myslim, ze se jedna na dnesni dobu nadprumerny vyrobek (v pomeru cena/kvalita)
Modulátor je ale bezproblémový.
Pruhy je dost obecný pojem, chtělo by to obrázek nebo kousek videa.

J a
Registrace: 7/2005

Tak jsem vyzkoušel T22 přes modulátor a obraz je perfektní, bez jakýkoliv pozorovatelných poruch. A to jsem použil na propojení slabší koax, asi 8m. Zkus další výstupní kanály, ať se daří!

son
Registrace: 4/2007

Zkusil jsem dnes propojit Di-Box T22E RF a jak píše broze, byli tam pruhy, přes AV bez problému. Takže asi to není ojedinělý problém.

Jira
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra