![]() |
|
UPC Direct + Diablo - AktivaciaCaute. Mama prijmac Topfield 7700 HSCI, Diablo CAM a dnes mi prisla karta od UPC. Volal som cca pred 2 hod. aby ju aktivovali ale stale nic. Je nutne Diablo nejak nastavit aby to islo? Stale mi tvrdia ze tam poslali zapisy ale ked sa pozriem nic neprislo (posledny zapis je z roku 2005)... |
Speedo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: UPC Direct + Diablo - AktivaciaCo máš za kartu a jaký máš FW. v Diable?VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: UPC Direct + Diablo - AktivaciaKarta je UPC, CW predpokladam neviem ako ti ju opisat a FW mam v Diable posledny Stealth 2.54. Kazdopadne mi po 5 telefonate tvrdili ze mali vypadok aktivacneho servra ale uz by mal bezat. Mne to zatial stale nejde a chcem sa uistit ze u mna je vsetko ok... |
Speedo
![]() |
|
RE: UPC Direct + Diablo - AktivaciaNastavil som to takto:Priorita Cards-Emu Fixed CW - On vypnute Emu, autoupdate a pod. |
Speedo
![]() |
|
RE: UPC Direct + Diablo - AktivaciaZkus tan nahrát horizon 4.To je jenom na karty. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: UPC Direct + Diablo - AktivaciaNo ja mam Diablo 2.2 a pozeram ze toto je na 2.3 alebo sa mylim? |
Speedo
![]() |
|
RE: UPC Direct + Diablo - AktivaciaJá jsem to zkoušel na 2.3 a jelo to. |
milord
![]() |
|
RE: UPC Direct + Diablo - AktivaciaMas pls link? nejak neviem najst :-) |
Speedo
![]() |
|
RE: UPC Direct + Diablo - AktivaciaEste ma napadlo ci nemoze byt problem ze v diable nemam zadane CAIDS pre UPC? Ak hej tak ake ma byt? |
Speedo
![]() |
|
RE: UPC Direct + Diablo - AktivaciaVypujči si od někoho modul cw. nebo alphacrypt a hned budeš vědět na čem jseš.Podle mě je to v UPC. |
milord
![]() |
|
RE: UPC Direct + Diablo - AktivaciaNahraj Unerworld 2.06,Nastavenie CAS daj Nagravision ON ked mas vypnute emu, tak mozes dat kludne fixed cw off malo by sa to rozbehnut 🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: UPC Direct + Diablo - Aktivaciae:myslel som cryptoworks ON nagra je madarska 🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
mirnyMá diablo 2.2. |
milord
![]() |
|
RE: UPC Direct + Diablo - AktivaciaDiky za rady. Skusim to este dnes poobede a uvidime ako to dopadne... |
Speedo
![]() |
|
RE: UPC Direct + Diablo - AktivaciaTakze vsetko mi konecne ide, zistil som ze pokial prepnem na nejaky HD program ktory bol naladeny ale nemam ho mat aktivny tak mi nasledne nejde nic a musim vypnut a zapnut prijmac. Kazdopadne MGM by mi malo ist ale ako jedine nejde... Nabehnu titulky a potom hlaska ze kodovane... Ide to niekomu? |
Speedo
![]() |
|
![]() |