Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Eurosport2

Nejde mi eurosport2 dělal jsem všechno možný až jsem nechal načíst v jiným přijímači tam to naskočilo nechal jsem asi 20min, ale v mojem GI870 tce to nejede total mám zaplacenej a už nevím co s tím. ( fw 19.12.2008) Má někdo užitečnou radu dík.

slapet
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

vortimond

ty se jdi zahrabat. akorat blabolis a ses mimo tema. jdi si radsi stahnout ty prosazeny kalhoty k vam na namesti, tam urcite budou na tvoje exhibice zvedavy.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

RE: Eurosport2

apropo to opravneni asi normalne nechodi. tedka sem aktivoval a jediny co na karte mam je
| 08 | 88 00 58 | 2010-11-04 | 2010-11-17 | Eurosport 2
standartni opravneni je 08 08 . to ale pri objednani nejakyho balicku neprichazi

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

vortimond

vorti, vazim si ta za tvoje prispevky na tomto fore a ked vidim, ze na nejaky prispevok reagujes vzdy si ho precitam, ale v tomto vlakne si ozaj odpovedal uplne "mimo misu" !!!

mjamriska
Registrace: 4/2003

to neřeš. hery taky píše ke každýmu druhýmu podobnýmu tématu příspěvky o svých kartičkách. mě to neobtěžuje. :))) naopak se mi to líbí, docela mi to příde vhodný, když někdo není tak docela "normální". ono kolikrát jako není o co stát

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Jéminanku Já zachrápal a tak se blbě zeptám jestli dnes v 6:oo na ESP2 se někdo díval na to rugby co mělí vysílat Ang-Papua N.Guinea?A pokud jo jak to vypadalo po sport.i tech.stránce?Jsem zvědav jak ...?

Ufones
Registrace: 5/2010

vortimond

nemozes to tak brat, kazdemu sa paci nieco ine, niekto je ochotny dat do sat prijmu tisice eur, niekto nie, podla mna nech si kazdy prijima co chce, ja nikoho neodsudzujem zato co pozera, ale mali by sme sa snazit vzdy odpovedat len na otazku, ked niekto neovlada anglicky jazyk, ma iba CRT telku, ... darmo mu budes nutit arabov v HD, tomu staci SL reps Csl resp upc resp digi

mjamriska

já mu ale nic nenutím. to je čistě tvůj vlastní dojem. já nemám pocit, že by mě někdo (kdokoliv) tady na fóru něco vnucoval

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Ufones

ve 13:00 zacina hodinovy sestrih rugbyoveho zapsu

dakri
Registrace: 10/2006

ok nenutil si mu to, ked uz ma chytas za slovicka, ale naco si potom pisal toto: "DXB Sports HD na arabech asi tak 5x lepší obraz a komentář opět angličtina" ??? miesto toho aby si mu odpovedal na otazku, ktoru polozil slapet. tu otazku dal pretoze si nevie rady a caka odpoved od uzivatelov, ktori maju taky isty sat prijimac ako on.

mjamriska

dobrý, tak já už sem psát nebudu

vortimond

dakri

jseš hodnej ale ve 13h mě toho začíná i jiného

Ufones
Registrace: 5/2010

to zase nie! ako som uz pisal, mas velmi vela dobrych prispevkov, rad ich citam, ale hlavne taky ako ty, by mali prispievat k teme, toto forum je velmi dobre a nebol by som rad keby sa to tu zvrhlo, par ludi ako jaivan a spol sa o to pokusaju a preto tu bol apel aj od buky-ho https://www.parabola.cz/forum/topic-55291/, aby sa zakladali len zmysluplne temy

mjamriska

vortimond

nepiš, nejlepší řešení, na nic neodpovíš, jsi mistra světa a vše jen kritizuješ... Chodí se i amateří a nezaslouží si hned tvoje odseknutí...

Daru
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra