![]() |
|
RSA N3 kartaTakže dnes už ofiko s možností objednání :http://blog.dragon-cam.org/DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
To bob.rHmmmm z 27.01.2008 tak to je teda aktuální .... :laughing:SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
RE: RSA N3 kartaTy nejlepší věci se ven nedostanou vůbec... :))) |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
to 4mkNevšiml jsem si, díky.Asi si někdo udělal "dobrý den"... a to to tam dal ještě dvakrát ! |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: RSA N3 kartaDVB a to akoze ma byt relevantny dokaz, ze ta karta emuluje N3?Videl si uz napln a loader? prip na vlastne oci aspon jeden kus? Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: RSA N3 kartavortimond 10:06:29na hack a emu novsich cryptoworks zabudni, tam uz to nejde tak ako pri starych, kde bolo komplet algo vycitane pomocou mikroskopu z rom a nano 8060 je moc silne na to, aby bolo hacknute s brute force Ak ale riesis tie stare kebab card a digiturk, tam slo o irdeto, cena cca podobne ako pri tejto liberty 120 eur :) http://www.digitalvortex.info/hacking-latest-news/93385-digiturk-hacked-kebab-card.html Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: RSA N3 kartane, já psal o neexistující kartě Python Card, o který se psalo v roce 2007. karta se nikdy v prodeji neobjevila, ale loader a náplň překvapivě jo :laughing:http://mrte.ch/8sd Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: RSA N3 kartaten tým měl údajně rozlousknout cryptoworks bios 5 (skylink, cs link, UPC...) a loader a náplně měli všichni. ale nikdo neměl kartuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: RSA N3 kartaAž přijde rok 2013 tak CW bude s určitou pravděpodobností prolomen - však víme proč ne? |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: RSA N3 kartapřesně. bude to hack firmy irdeto :laughing: takže když nějaká platforma slibuje CW karty na věky věků, tak pěkně kecáVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: RSA N3 kartaAhoj.Dete do prcic.Dedka jste tak vyblaznili svyma kecama o kartach a prijmu N3, ze objednava u pribuznyho v Reichu ne 1ks ale 6ks jak Zebra 2 tak Liberty card.Pry jich bere vice , kdyby nejakou zkazil a nebo pokud by sel jen jeden provider na jedine karte.Dedek pozorne procita zahranicni fora a zaroven je velmi dobre informovan svymi soukmenovci. Jsem jen velmi zvedav,jaka bude odpoved na Dedkuv tah na N3 od Nejvetsiho card maga v Cechach Mistra HERYHO.Konecne nekdo bude mit vice karet nez velky Mistr.Dedkovi jsem nabizel i KEBAB ale ne card pouze okrajovane maso.Kasle pry na maso ma nastreleny novy zuby za 60tisic a nechce si je do hrobu zmrvit. Pozorne sledujte zahranicni fora o N3 .Preji ostry obraz od Premiere a dalsich Provideru. |
skaut
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
: RSA N3 kartaTo co tady píšete už maká několik měsíců v zahraničních serverech,je vidět,že Vy jste tady ještě pěkně přitloóblý,a hovinečko znáte:::S Vámi se o Této věci ani diskutovat nedá,prostě jste někde jinde!!Kdyby tady teď někdo napsal,že to tady jede a OK,tak jste tak přitroóblý,že napišete,že je opilý.Ale přitroóblý jste vy,když sháníte něco co už jde!!!a víc s Vámi o tom diskutovat nechci,Kolega ital ze Swiss to už valí/Loader a SW je na světě/ a Vy stále nic nevíte,protože jste jaký jste!!!,pěkný pito...mečkové!!! :8) :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: RSA N3 kartajasne hery verime ti, tebe bezi aj kebab a taboon a dalsie shitne karty :)si najvacsi hacker v CR o tom niet pochyb este napis co konkretne si vymyslel a hackol ty, ked tu tak frajeris :))) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
@heryááááá-důchodce "heha" hery-hacker se konečně projevil.Je víkend,tak ho berte s rezervou.Opět bšechny uráží,ale co už.Hodˇ se do klidu a dej si další flašku atˇ si ve forměa lépe ti to urážení tady všech jde... :)))_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
jamess96Když se Ti nezdá,že je den kdy nechceš se mnou diskutovat!!Tak hoďme řeč třeba přes jiné možnosti,není pravda to co tady pořád dokola píšete!!!A ale je pravda,že diskutovat neumíte,proto s Vámi nechci dvakrát mluvit a spíš s kartami pomohu jiným chlapcům/ať ze Slovenska,nebo Čech/a nepotřebuji k tomu Tu kartu co o ní píšete!! potřebuji kartu obdobnou,kterou si pro tyto účely vyberu a tu dovedu naloudovat jak potřebuji.Ale Ty to asi nechápeš i když vím,že něco o tom víš!! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
To heryZávazně objednávám 5 ks Lanškroun Card na D+ a 3 ks na sky De.PS. Asi v Lídu v Lanškrouně je akce na krabicové víno .... :laughing: SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
![]() |
|
4mkJak si uhodl ,že je zde taky LIDL,na to nepotřebuješ LÍDL,jenom první kartu na zjištění všech okolností a od kámošů hackerů loader/ale ze zahraničí malinko poradit,protože zde jsou lidi,kteří se víc starají jestli si něco nepil!!!/,hlavní je mít OS karty, SW do karty a potom OK,jinak už nic!!!Pak vše záleží jen na Tobě!!!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
To =velký hacker hery=To co Ti jede na komerčních hračkách ti nikdo nebere.Ale N3 jede pouze na OFIKO kartách. :) SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
![]() |
|
4mkAno máš pravdu,třeba DIGI tv co jsem udělal pro svou ženu v obyváku jede pouze na card N3 ,ale úspěch je ten,že né v přístroji DIGI,ale jede mi to i OCTAGONU,Fergusonu a i v pitomé ARIVĚ s modulem CAMN,který jsem si z POLSKA přivezl!!!T.J. moho to použít kde chci. :8) R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
To:martin21Tak co chytrolíne nějak jsi ztratil řeč a odpadls jako hruška od stromu po tom co ti tu /To:hery/konečně musel předvézt názornější a fundovanější rozbor k celé situaci.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
To DVBNo chytrolín jsi tady pouze ty a tvé ověřené zprávy z Německa. :laughing: :laughing: :laughing:A hacker hery nám tady teda vůbec nic nepředvedl, kromě neskutečné komedie ... :))) SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
![]() |
|
RE: RSA N3 karta4mkmna tiez dorazil ten uspech s rozbehanou digi kartou ... je to proste borec no :))) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE:No hold hlavně že si na ty chytrolíny hrajete a stavíte a stále ničemu nevěříte až Vám to pak někdo dá do ručičky jak to bude šlapat ,přitom se sami jen vezete ale nic kolem toho neumíte a nevíte ,jo moralizovat a dělat přednášky to umíte.Jak říká hery opravdu to tu nemá smysl se s Vámi /co tomu stále nevěří/bavit.Já se za odborníka v této oblasti nevydávám a nehraju si na něho jako někteří zde.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: RSA N3 kartaDVBja to tak ciernobielo nevidim. Ak tu nieco niekto od niekoho prebera tak prave hery od poliakov a nasledne sa tu s tymi prakticky pre vacsinu z nas nepotrebnymi vecami chvasta ako by na ne prisiel sam .. V CR ale fakt mate aj sikovnych ludi, ktori toho ozaj dokazu vela. . ako faktorizovat 512 bitove rsa a pod. Ti sa tu ale s tym nemaju potrebu vychvalovat Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
To jozef BAjj, je to tak, ale mám obavu, že pro většinu lidí je ten tvůj poslední odstavec "Španělská vesnice" ... ;)SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
![]() |
|
programovánbíkaret a modulů dovede každý,když se to má kde a nebo od koho naučit.já jsem se naučil už "dávno"(2003) a nechválím se s tím-nemám to zapotřebí.Důležité je mít prostě zařízení na naprogramování karet,či modulů.Tehdá mi k tomu stačil CAS2 atd... Není to prostě žádné umění.Pak už jen stračí sledovat,kde se co děje a co člověk potřebuje,aby to prostě vše šlapalo...Začínal jsem programováním Fun karet pro Matrix a pak už samotného modulu.Je to docela zábava,ale přestane to po čase bavit a nejsem jeden z těch,co se honí po každé stanici-je to ůchylka-ne hobby... Hezkou neděli všem!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |