Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

A jede vše co mě baví

http://www.netkeysat.net/download.php?id=35584,blue card je to vylepšena gamma card,vše OK NOVA ŘECKO šlape jako vínko dobře vyzrálé!!!!
Navíc TV ORANJE C+NL dobrá perfekt muzika k dobrému pívečku "PRAZDROJ" vše jede OK,
A´T se daří pánové,máte námět k práci!!!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně

RE: A jede vše co mě baví

to vypada na procenta,řekl bych tak 4

buky
Registrace: 11/2008

Plne souhlasim ,co tam napsal muj mladej s nicem skaut. Dnesni prispevek od Heryho byl uplne normalni, coz se neda rici o reakci nekterych jedincu.Pro cb21.Nevim proc pises jak Hery "vypada".Vypada jako normalni chlap.Jen se od nekterych lisi tim, ze neco umi.Neni zadny duvod ,aby se prizpusoboval nejake "Komunite".Ta doba je jiz za nama.A kdyz neco nekdo umi a zaroven se o to podeli s ostatnimi je to pro nas vsechny velky plus.Jirka Jablonec

vanspeed
Registrace: 10/2007

ide len o to, ze ked chce hery robit osvetu ze ake karty sa daju pouzit, tak by pri tom nemal pit...lebo potom sa vyjadruje tak, ze...su reakcie ake su (v tomto vlakne napr)

radolaco
Registrace: 2/2010

a pokud

by zde všichni účastníci zakládali podobná, sebevědomí zvyšující, pocitová témata, výsledek je možné si domyslet.

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006

buky

kdo se snaží se mnou,je to že jede na 100=,na ty Tvoje 4

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Chodím tu už jen výjimečně, ale dnes jsem si opět potvrdil, že s dobrou polovinou lidí reagujících v konkrétně tomto threadu bych prostě nenašel společnou řeč. Velmi pravděpodobně totiž zastávám úplně jiné názory (a z toho odvíjející se způsob vyjadřování a životní hodnoty).

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

hery, polopaticky

Kdyby nikdo nekupoval karty a předplatné a všichni by se věnovali satelitnímu příjmu, tak by se nikdo nekoukal na nic. I já jsem tedy Tvůj dobrý sponzor.
Všichni nemohou dělat a vědět totéž.

Kdo je kdo a co je co.

Janik

nie som až tak stratený v satelitnom svete,ale "hery"-ho" poznatky" by som rád chcel vedieť a využiť v sat. prijme....stále je sa čo učiť...klobuk dolu R^

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Galerie: mat

hery: mam jednu otazku: prijimas "nejak" ESPN America HD? ;)

radolaco
Registrace: 2/2010

kašlete na něj je to ubohá provokace,ty jeho karty,snaží se akorát vyprokovat,je to ubožák mít milion karet na tom není žádné umění,jestli bude pravda ta nagra3 tak mu rychle spadne hřebínek

buky

ESPN HD

teď dává live Alabamu se šiškou.

Kdo je kdo a co je co.

Janik

buky

hřebínek spadne Tobě,Ty dnes momentálně ani nevíš jaký loader,jaký SW maš dát :laughing: :laughing: oproti tomu co já už vím jsi na dně,Loader ze Swisss funknční,SW od Itala funkční,a že to šlapalo na serverech v zahraničí od května tohoto roku,tak víš uplné nic!!!Proto radší uklidni hormon,a já naoplátku odejdu z tohoto fora,protože s lidima,který nemají přehled se přestávám bavit,radší budu začínat s klukama jako je vnuk od 10 let,jsou féroví kluici,jsou rádi ,že se něco naučí,na rozdíl od TEBE jsou frajeři!! Ty jsi proti nim ten zmiňovaný ubožák,protože kdybys věděl co Ti hošio na obyčejné ARIVA 200 HD sdílení,to ani nebudeš vědět za 10 let,protože oni půjou dopředu a Ty budeš jak (nevhodné slovo) stagnovat!! a že je to pravda,tak tomu věř!!! :))) :))) :)))

hery

ja fakt nechapu proc ty inteligenti, chytraci nebo jak by se jim dalo rikat, co jim hery tak moc vadi, vubec reagujou.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

bublajs

to je demokracie. I Ty přece reaguješ.

Kdo je kdo a co je co.

Janik

@ hery

Platí pro Tvou informaci toto : https://www.parabola.cz/forum/topic-54390/ ??? Nebo musí být dragoncard ?? :))) Jde to naládovat do staré gammy ?? R^ R^ R^ ???

satlama
Registrace: 1/2009

Zajímavé je,že se ptáš zrovna Ty který taky občas proti mě jedeš, ale odpovím Ti perfektně na starou card Gamma to nejede,jede to pouize na vylepšenou Blue card Dragoun,má stejné parametry ,ale rozdíl je v SW,která stará karta neveme./loader,tj.zavádění SW je jiné/Víc k topmu nbení co říci!!!

hery

Janik

ale me hery nevadi.
a demokracie neni vo tom , ze prudis na kazdym rohu. rikas treba lidem ktery potkas ve meste ze sou hnusny atp ?? takovej frajer nejsi vid ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

skor je to zavist ze Hery si moze pozerat nieco viac ako druhy,mne tiez poradil co sa tykalo gamma karty ale su tu aj taky co namiesto pomoci sa mu vysmeju a urobia nemehlo,dik Hery R^

Radko3003
Registrace: 12/2009

Hery

Zdravim Hery, Babui ma pravdu. Drzim palce.

peso006
Registrace: 11/2009

Zdravím ta hery,nevšímaj si ich a len pre informáciu,mne hery dal gama kartu,taký je to super človek R^ Tak zatím hery a teším sa na spoluprácu.Rád sa od teba niečo naučím.Babui to napísal výstižne R^

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@ hery

Hery asi mne pleteš s jiným nickem, nikdy jsem proti Tobě nic neměl ( jinak bych Tě asi osobně neviděl před 2 lety ) R^ :laughing: :laughing: :laughing:

satlama
Registrace: 1/2009

hery

podle toho co pišeš jseš asi za zenitem,starej kmet co na starý kolena neví co má dělat,já nmám doma krásnou kost, a karty na rozdíl od tebe,jsou na druhým místě,k tomu co sleduju nemusím dělat frajera a že mám na co koukat

buky

Tak jak tady píší:
polulin, cb21, Babui, CES,LucaBrazza,amais,vanspeed,mat, Radko3003,peso006,kostik123,

s těmi se naprosto ztotožňuji.

Myslím si, že kdyby Ti ostatní nejmenovaní v tomto vláknu nerýpali a přešli vyjadřování Heryho, tím by možná více svou "inteligenci", se kterou se tu ohánějí, potvrdili.

Heryho si vážím jako zapáleného saťáka svým vyhraněným směrem, něco, narozdíl od takzvaných "inteligentů" o kartách ví....
To že je svůj víme všichni co ho znají.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

na dobrou noc

jak vsichni vime ma trosku svojske vystupovanie ,ale jinac je to kluk veselej , a hodnej :))) :)

WADER
Registrace: 12/2009

ako jedno z mala

vlakien som ho precital cele. aj ked okrem sat.TV tu ide hlavne o ludsku povahu...snad sa toto vlakno dostane do TOP, pretoze je tu dost prispevkov na zamyslenie...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra