Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS LINK II.nedělní

Vřera měli abonenti co zaplatili On-line službu tv programy velmi dlouhou čekací dobu než jim to pustili.A co dnes?Prosím Vás kdo dnes provede platbu uvedte jak to proběhne dnes.Mám totiž podezření že by to mohlo vypadat tak jak včera.Určité podezření mám proč to tak zatím je.

Ufones
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

CS LINK II.nedělní

po pulnoci to trvalo tak 20 minut nez to nabehlo :8)

uai1
Registrace: 10/2007

RE: CS LINK II.nedělní

vcera rano kolem devate rani aktivovan total a jak sem to odeslal na cslinku tak do dvou sekund zacaly nabihat EMM ktery sem pozoroval v konzoli. jediny co mi chybi je regulerni opravneni na E2. zatim mam jen 88. takze kde je pravda ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Přesně tak. Já když si chci někdy objednat na pár dní total, tak přepnu na ČT2, pustím konzolu a sleduju, hodím se na cslink web, objednám, z kreditu zapaltím a do 2 minut všecko valí. Co jsem ale vysledoval u lidí, kterým to dělá problémy, tak to platí stylem, že má vypnutý stroj, jde do práce, kde si přes net objedná službu přes Multicash, ale zaplatí, až když jde zase z práce. Pak přijde domů, zapne stroj a diví se, že mu to nejde.

polulin
Registrace: 10/2007

CS LINK II.nedělní - prakticky okamzita aktivace

Tak jsem zkusil aktivovat Total na jeden den, platba kartou. A vysledek: potvrdil jsem platbu, zapsal jsem si presny cas platby pro kontrolu a nez jsem si ten cas zapsal, tak zapisy byly prijaty a vse chodi. Takze to probehlo opravdu behem par vterin. R^

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

možná dnes není včera,zatím se nikdo neozval s jiným zpúsobem platby On-line a nastala by mu dlouhá doba na spuštění tv prog.

Ufones

Mě to taky vždycky nabíhalo okamžitě po aktivaci na webu z kreditu, ale včera mi to naběhlo na dvou kartách až večer kolem 7. hodiny.

sirda
Registrace: 11/2006

sirda

a jak dlouho si včera na to čekal?napiš prosím tě

Ufones

Na jedné kartě od 10,00 a na druhé od 14,00.

sirda
Registrace: 11/2006

do ouška

HD Getafe-FCB 10E 11222H 28500 2/3 dvbs2 8PSK

Ufones

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra